chsam Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, paraske είπε θελει προσοχη δλδ σε τι ατομο θα πεσεις!!! λογικο κ τιμιο το βρησκω εγω, απο τη στιγμη που νοικιαζεις σπιτι για ενα χ χρονικο διαστημα κ το ρευμα κ το νερο να ναι στο ονομα σου!! οχι τιποτε αλλο μην πληρωνεις κερατιατικα κ φευγουν τζαμπα τα λεφτα σου εξ ονοματος αλλων χωρις λογο Φυσικα κ ειναι αναλογα με το ατομο.Το ρευμα ετσι κ αλλιως καλο ειναι να ειναι στο ονομα σου ωστε να μπορεις να μπεις στο κοινωνικο τιμολογιο της ΔΕΗ αλλα κ για το επιδομα στεγασης.
paraske Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, chsam είπε Φυσικα κ ειναι αναλογα με το ατομο.Το ρευμα ετσι κ αλλιως καλο ειναι να ειναι στο ονομα σου ωστε να μπορεις να μπεις στο κοινωνικο τιμολογιο της ΔΕΗ αλλα κ για το επιδομα στεγασης. επειδη τυχαινω στην τηλεοραση σε ιδιωτικες εταιρειες παροχης ρευματος και φυσικου αεριου, συμφερει πιο πολυ η συνδεση για ιδιωτικο ή για δημοσιο ρευμα? αφου κ οι δυο βλεπουν τον καταμετρητη! ποιο συμφερει πιο πολυ? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από paraske
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paraske είπε μαλιστα! το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου μπορει να γινει κ απο ιδιωτη; Παντα και μονο από ιδιωτη που εχει δικαιωμα υπογραφης. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano 1
chsam Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, paraske είπε επειδη τυχαινω στην τηλεοραση σε ιδιωτικες εταιρειες παροχης ρευματος και φυσικου αεριου, συμφερει πιο πολυ η συνδεση για ιδιωτικο ή για δημοσιο ρευμα? αφου κ οι δυο εχουνε καταμετρητη! ποιο συμφερει πιο πολυ? Δικη μου γνωμη, αφου εισαι καινουρια σε αυτα, μην μπλεκεις με ιδιωτικες εταιρειες ρευματος.Παρουσιαζουν εκπτωσεις αλλα εχουν διαφορα αλλα (παγια πχ) πιο ακριβα και στην τελικη (ειδικα αν δεν εισαι και οικογενεια με μεγαλη χρηση ρευματος) η διαφορα δεν υπαρχει.Τουλαχιστον στην ΔΕΗ αν καθυστερησεις καποιον λογαριασμο δεν στο κοβουν. Για φυσικο αεριο δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ των εταιρειων γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να βαλω, οποτε δεν το εχω ψαξει.Αλλα κ παλι θα προτεινα ΔΕΠΑ, ΕΔΑΘΕΣΣ αναλογως που μενεις. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από chsam 1
paraske Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Παντα και μονο από ιδιωτη που εχει δικαιωμα υπογραφης. ωραια!! ευχαριστω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, paraske είπε επειδη τυχαινω στην τηλεοραση σε ιδιωτικες εταιρειες παροχης ρευματος και φυσικου αεριου, συμφερει πιο πολυ η συνδεση για ιδιωτικο ή για δημοσιο ρευμα? αφου κ οι δυο βλεπουν τον καταμετρητη! ποιο συμφερει πιο πολυ? Δεν καταλαβα τι εννοεις...
paraske Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Δεν καταλαβα τι εννοεις... συμφερει η συνδεση του ρευματος να γινεται σε ιδιωτικη εταιρεια πχ watt & wolt για να πληρωνω οσα καταναλωνω? ή σε δημοσια επιχειρηση πχ δεη?
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, paraske είπε συμφερει η συνδεση του ρευματος να γινεται σε ιδιωτικη εταιρεια πχ watt & wolt για να πληρωνω οσα καταναλωνω? ή σε δημοσια επιχειρηση πχ δεη? Και η ΔΕΗ και οι ιδιωτικές εταιρείες έχουν αναρτήσει στα site τους τιμοκαταλόγους, αν γνωρίζεις το πόσο περίπου ρεύμα θα καταναλώνεις μπορείς μόνη σου να υπολογίσεις τι ακριβώς θα πληρώνεις στον κάθε ένα πάροχο συνεπώς σε ποιον πάροχο σε συμφέρει να πας. Επίσης και αυτό το site ίσως σε βοηθήσει: https://allazorevma.gr/
paraske Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και η ΔΕΗ και οι ιδιωτικές εταιρείες έχουν αναρτήσει στα site τους τιμοκαταλόγους, αν γνωρίζεις το πόσο περίπου ρεύμα θα καταναλώνεις μπορείς μόνη σου να υπολογίσεις τι ακριβώς θα πληρώνεις στον κάθε ένα πάροχο συνεπώς σε ποιον πάροχο σε συμφέρει να πας. Επίσης και αυτό το site ίσως σε βοηθήσει: https://allazorevma.gr/ τελεια!!! περιμενω κανα προγραμματακι του οαεδ μπας κ δω φως για καμια δουλιτσα κ ολα τα αλλα να τα δρομολογησω!! σε ευχαριστω πολυ κ παλι για την πολυτιμη βοηθεια σου στην δικια μου ασχετοσινη ξερεις αν δεν ασχολεισαι με αυτα τα θεματα εισαι σαν το ουφο χαχαχαχαχαχα
AristidisZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μιας και λέμε για λογαριασμούς ρεύματος, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σκατά είναι αυτός ο λογαριασμός που μας ήρθε ; Δεδομένα: 1ον και κύριον, δεν στείλαμε το Νοέμβριο χαρτιά για ΚΟΤ, καθώς δεν ήμασταν πλέον δικαιούχοι Επίσης έσκασε 2 φορές έναντι αντί για εκαθαριστικός, οπότε για να μη μου ρθει κάνα μυστήριο νούμερο έβαλα εγώ μετρήσεις τέλη Απριλίου, οπότε η κατανάλωση που είναι παραπάνω αντιστοιχεί σε περίοδο 169 ημερών, με συνολική κατανάλωση 1581 kWh Πάμε τώρα στα περίεργα Κατανάλωση 1,077 kWh ημερησίου & 504 νυχτερινού, τη στιγμή που εγώ έδωσα μετρήσεις για 981 & 600, χρεωμένες κανονικά (όχι με ΚΟΤ). Από κάτω μια έκπτωση ΚΟΤ 253 x 0.045 η οποία ανάθεμα κι αν κατάλαβα τι είναι Ρυθμιζόμενες χρεώσεις Χρέωση ΑΔΜΗΕ & ΔΕΔΔΗΕ για 142 μέρες (142/365) Οι 142 μέρες από που προκύπτουν ακριβώς ; Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει, έχω ΚΟΤ ή δεν έχω ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μιας και λέμε για λογαριασμούς ρεύματος, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σκατά είναι αυτός ο λογαριασμός που μας ήρθε ; Δεδομένα: 1ον και κύριον, δεν στείλαμε το Νοέμβριο χαρτιά για ΚΟΤ, καθώς δεν ήμασταν πλέον δικαιούχοι Επίσης έσκασε 2 φορές έναντι αντί για εκαθαριστικός, οπότε για να μη μου ρθει κάνα μυστήριο νούμερο έβαλα εγώ μετρήσεις τέλη Απριλίου, οπότε η κατανάλωση που είναι παραπάνω αντιστοιχεί σε περίοδο 169 ημερών, με συνολική κατανάλωση 1581 kWh Πάμε τώρα στα περίεργα Κατανάλωση 1,077 kWh ημερησίου & 504 νυχτερινού, τη στιγμή που εγώ έδωσα μετρήσεις για 981 & 600, χρεωμένες κανονικά (όχι με ΚΟΤ). Από κάτω μια έκπτωση ΚΟΤ 253 x 0.045 η οποία ανάθεμα κι αν κατάλαβα τι είναι Ρυθμιζόμενες χρεώσεις Χρέωση ΑΔΜΗΕ & ΔΕΔΔΗΕ για 142 μέρες (142/365) Οι 142 μέρες από που προκύπτουν ακριβώς ; Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει, έχω ΚΟΤ ή δεν έχω ; ΚΟΤ δεν εχεις αφου εκει που λεει τιμολογιο γραφει Γ1Ν Οικιακο Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano
AristidisZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε ΚΟΤ δεν εχεις αφου εκει που λεει τιμολογιο γραφει Γ1Ν Και γιατί έχω έκπτωση ΚΟΤ, ενώ το λέει και ο λογιαριασμός πάνω (δες το 2ο screenshot, το μικρό) ; Μήπως είναι η περίοδος μέχρι τέλος Νοεμβρίου και απλά ξέμεινε εκεί πάνω ; Αν δεις και στις χρεώσεις, μου αφαιρεί 0.045 x 254 kWh λόγω ΚΟΤ, βέβαια αν ήταν μέχρι τέλος Νοεμβρίου, η έκπτωση θα έπρεπε να είναι 19 μέρες (υπόλοιπο Νοεμβρίου) / 169 (συνολική περίοδος) * 981 = 110 kWh... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από AristidisZ
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Και γιατί έχω έκπτωση ΚΟΤ, ενώ το λέει και ο λογιαριασμός πάνω (δες το 2ο screenshot, το μικρό) ; Μήπως είναι η περίοδος μέχρι τέλος Νοεμβρίου και απλά ξέμεινε εκεί πάνω ; Αν δεις και στις χρεώσεις, μου αφαιρεί 0.045 x 254 kWh λόγω ΚΟΤ, βέβαια αν ήταν μέχρι τέλος Νοεμβρίου, η έκπτωση θα έπρεπε να είναι 19 μέρες (υπόλοιπο Νοεμβρίου) / 169 (συνολική περίοδος) * 981 = 110 kWh... Αν καταλαβα καλα εγινε εκακαθαριση του ΚΟΤ και τωρα εισαι στο Γ1Ν 1
AristidisZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Αν καταλαβα καλα εγινε εκακαθαριση του ΚΟΤ και τωρα εισαι στο Γ1Ν Μπορούσαν να τα γράφουν λίγο πιο καλά πάντως 1
paraske Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, chsam είπε Δικη μου γνωμη, αφου εισαι καινουρια σε αυτα, μην μπλεκεις με ιδιωτικες εταιρειες ρευματος.Παρουσιαζουν εκπτωσεις αλλα εχουν διαφορα αλλα (παγια πχ) πιο ακριβα και στην τελικη (ειδικα αν δεν εισαι και οικογενεια με μεγαλη χρηση ρευματος) η διαφορα δεν υπαρχει.Τουλαχιστον στην ΔΕΗ αν καθυστερησεις καποιον λογαριασμο δεν στο κοβουν. Για φυσικο αεριο δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ των εταιρειων γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να βαλω, οποτε δεν το εχω ψαξει.Αλλα κ παλι θα προτεινα ΔΕΠΑ, ΕΔΑΘΕΣΣ αναλογως που μενεις. σε ευχαριστω πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα