Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.

Έχω ένα θεματάκι με το ρεύμα μου.Στις 25/04 το ρολόι μου έδειχνε 717741 kWh και 5 μέρες 30/04 μετά που το τσέκαρα πάλι είναι στις 718197 kWh.
Τό ψάξιμο ξεκίνησε στον τελευταίο εκαθαριστικό (είμαι στην ΚΕΝ) που μου ήρθε αρκετά υψηλά! Βέβαια το θεώρησα λογικό λόγω των θερμοπομπών αλογόνου!

Πλέον χωρίς θέρμανση είναι λογικό ένα σπίτι 60 m² με 3 άτομα( εγώ πολύ σπάνια μένω σπίτι - αίσθημα - :P ) να καταναλώνει τόσο; Διαβάζω πως την 4μηνία συνήθως καίνε 2000 kWh και εγώ σε 5 μέρες εχω ήδη 500 kWh!!!!

Έχω κάνει και έλεγχο (κλείνω τον γενικό και το ρολόι σταματάει) , βέβαια πρέπει να ελέγξω αν δεν υπάρχει κλοπή σε βαριά νυκτέρινες ωρες.

Θα ήθελα μια συμβουλή- καθοδήγηση για το τί μπορεί να φταίει γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί να πληρώνω :(

*Οι μόνες συσκευές που καίνει αρκετά ειναι το κουζινάκι που δουλεύει κατά μέσω όρο 2 ώρες την μέρα και είναι 3350 w και το θερμοσίφωνο που λειτουργέι για 20 λεπτά την μέρα! 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε κι αυτο που λες για 

βέβαια πρέπει να ελέγξω αν δεν υπάρχει κλοπή σε βαριά νυκτέρινες ωρες.

Αλοιως ζητα απο ΔΕΔΔΗΕ ελεγχο μετρητη . Οι καταναλωση σε σχεση με την αντιστοιχη περυσινη ειναι ιδια ?

Αιτηση σε ΔΕΔΔΗΕ οποιος εχει την παροχη στο ονομα του ή καποιος αλλος με θεωρημενη εξουσιοδοτηση .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, teomessi είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και Χρόνια Πολλά.

Δυστυχώς δεν ήμουν στο σπίτι αυτό για να ξέρω!

Χρονια πολλα.Κοιτα τους παλιους λογαριασμους αν υπαρχουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, teomessi είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και Χρόνια Πολλά.

Δυστυχώς δεν ήμουν στο σπίτι αυτό για να ξέρω!

Δεν μπορεις να αναζητησεις παλιους λογαριασμους ? Για ΥΚΩ ποσα λεφτα λεει σε σχεση με το συνολο ?

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη,εσταλη 2 φορες το ιδιο μηνυμα. Δεν ημασταν εμεις εδω οποτε δεν ξερω να σου πω. τι εννοεις ΥΚΩ? Ειμαι ασχετος τελειως.
Ο μετρητης σιγουρα μετραει kwhs ε; μηπως αντι για 456 ειναι 45,6 ξερω γω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, teomessi είπε

Συγνωμη,εσταλη 2 φορες το ιδιο μηνυμα. Δεν ημασταν εμεις εδω οποτε δεν ξερω να σου πω. τι εννοεις ΥΚΩ? Ειμαι ασχετος τελειως.
Ο μετρητης σιγουρα μετραει kwhs ε; μηπως αντι για 456 ειναι 45,6 ξερω γω;

Σεκαθε λογαριασμο ανεξαρτητα απο παροχο με εντολη ΡΑΕ υπαρχουν χρεωσεις για ΥΚΩ , ΕΤΜΕΑΡ κλπ 

Στον μετρητη θα παραλειψεις το τελευταιο ψηφιο που ειναι δεκαδικος

https://www.ekpizo.gr/el/το_εργο_μας/δελτία-τύπου-νέα-το-έργο-μας/νέες-χρεώσεις-στις-υκω-ετμεαρ-κερδισμένοι-ή-όχι-οι 

https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ 

Δημοσ.

Αν οπως μου λες παραλειπω το τελευταιο ωηφιο τοτε η καταναλωση ειναι 45kwh που ειναι φυσιολογικη!!!! δες το μια!

58629919_664985277288118_9121496404731101184_n.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, teomessi είπε

Καλησπέρα σας και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις.

Έχω ένα θεματάκι με το ρεύμα μου.Στις 25/04 το ρολόι μου έδειχνε 717741 kWh και 5 μέρες 30/04 μετά που το τσέκαρα πάλι είναι στις 718197 kWh.
Τό ψάξιμο ξεκίνησε στον τελευταίο εκαθαριστικό (είμαι στην ΚΕΝ) που μου ήρθε αρκετά υψηλά! Βέβαια το θεώρησα λογικό λόγω των θερμοπομπών αλογόνου!

Πλέον χωρίς θέρμανση είναι λογικό ένα σπίτι 60 m² με 3 άτομα( εγώ πολύ σπάνια μένω σπίτι - αίσθημα - :P ) να καταναλώνει τόσο; Διαβάζω πως την 4μηνία συνήθως καίνε 2000 kWh και εγώ σε 5 μέρες εχω ήδη 500 kWh!!!!

Έχω κάνει και έλεγχο (κλείνω τον γενικό και το ρολόι σταματάει) , βέβαια πρέπει να ελέγξω αν δεν υπάρχει κλοπή σε βαριά νυκτέρινες ωρες.

Θα ήθελα μια συμβουλή- καθοδήγηση για το τί μπορεί να φταίει γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί να πληρώνω :(

*Οι μόνες συσκευές που καίνει αρκετά ειναι το κουζινάκι που δουλεύει κατά μέσω όρο 2 ώρες την μέρα και είναι 3350 w και το θερμοσίφωνο που λειτουργέι για 20 λεπτά την μέρα! 

Καλησπέρα...Το τελευταίο ψηφίο δεν το μετράμε...Η ένδειξη είναι  71798...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, teomessi είπε

Αν οπως μου λες παραλειπω το τελευταιο ωηφιο τοτε η καταναλωση ειναι 45kwh που ειναι φυσιολογικη!!!! δες το μια!

58629919_664985277288118_9121496404731101184_n.jpg

71879-71798=81  Kwh

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ ολους σας!!!!!! :) :) :)

Α και κατι αλλο, εγω που το καταχωρησα στην ΚΕΝ ολοκληρο το νουμερο, θα εχω καποιο θεμα ή θα το καταλαβουν απο μονοι τους ; :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, teomessi είπε

Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ ολους σας!!!!!! :) :) :)

Α και κατι αλλο, εγω που το καταχωρησα στην ΚΕΝ ολοκληρο το νουμερο, θα εχω καποιο θεμα ή θα το καταλαβουν απο μονοι τους ; :P

Σε ΔΕΔΔΗΕ το καταχωρεις ανεξαρτητα απο παροχο .

Στο link που εδωσα πιο πανω .

https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/ 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το γνωριζα,ευχαριστω! Απο δω και περα θα το κανω ετσι! Ηταν η πρωτη φορα και το καταχωρησα στην ΚΕΝ. Ελπιζω να καταλαβουν πως το τελευταιο ειναι δεκαδικο!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, teomessi είπε

Δεν το γνωριζα,ευχαριστω! Απο δω και περα θα το κανω ετσι! Ηταν η πρωτη φορα και το καταχωρησα στην ΚΕΝ. Ελπιζω να καταλαβουν πως το τελευταιο ειναι δεκαδικο!

Θα μπορέσεις να  πάρεις και εσυ στο τηλέφωνο στον πάροχο σου και να αλλάξουν την ένδειξη που τους έχεις δώσει...

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...