JOHN ONLY Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Χριστός Ανέστη! Αγόρασα από το banggood το asus zb555kl αλλά αντιμετωπίζω σημαντικό πρόβλημα. Το google chrome και το gmail έχουν θέμα. Όταν πάω να τα ανοίξω κολλάει κατευθείαν το κινητο,δεν ανταποκρίνεται και μετά από ένα λεπτό περίπου κάνει επανεκκίνηση. Οι εφαρμογές είτε με ενημέρωση είτε χωρίς κάνουν το ίδιο. Έκανα και επαναφορά αλλά πάλι τα ίδια. Έκανα και την τελευταία αναβάθμιση (χωρίς ota) αλλά πάλι τα ίδια. Αν ήταν μόνο το chrome θα έλεγα οκ αλλά κάτι άλλο πιστεύω συμβαίνει γιατί είναι και το gmail. Δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω...
saruman123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοίτα τώρα είναι μεγάλη ταλαιπωρία να το στείλεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις/καταργήσεις τις εφαρμογές και να χρησιμοποιήσεις κάποιες λες . Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από saruman123
JOHN ONLY Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βλέπω ότι και το gps here we go που ήθελα δεν ανοίγει... Αναρωτιέμαι τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει Να το στείλω πίσω αν μου ζητηθεί γίνεται ή υπάρχει θέμα με την ενσωματωμένη μπαταρία; Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από JOHN ONLY
saruman123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στείλε ένα email στο Banggood να δεις τι θα σου πουν. Πάντως άμα είναι και το στείλεις υπολόγισε κανένα μήνα. Όταν λες έκανες αναβάθμιση χωρίς OTA? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από saruman123
JOHN ONLY Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Ναι έκανα μέσω του αρχείου που έχει η μαμά asus official αλλά δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Στις περισσότερες εφαρμογές κρασαρει και κάνει επανεκκίνηση. Αναγκαστικά τώρα ότι μου πούνε δεν έχω και πολλές επιλογές.
JOHN ONLY Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Ναι το ίδιο ακριβώς. To banggood μου πρότεινε να βρω κάποιο σέρβις και αν είναι λογικό το κόστος θα μου τα δώσει. Έχετε καμία ιδέα που να πάω; Ο Γερμανός ας πούμε μόνο και μόνο που θα το παραλάβει δεν χρεώνει; Το banggood ζητάει να τους πω από πριν το κόστος.
saruman123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δεν νομίζω να το αναλάβει ο Γερμανός γιατί είναι αγορασμένο από έξω. Πάει στην TS Solutions(πρώην Arvato)και μετά από εκεί και πέρα εξωτερικό (Ιταλία, Τσεχία δεν γνωρίζω).
JOHN ONLY Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Να το στειλω πισω με ελτα συστημενο γινεται η υπαρχει προβλημα με την ενσωματωμενη μπαταρια. Το paypal νομιζω καλυπτει επιστροφη μεχρι 30 ευρω
chios Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 2111985051 (for mobile and landlines) Open Hour Mon-Fri, 09:00-13:00 ; 14:00-18:00 Κάλεσε εδώ είναι το service της Asus μήπως βγάλεις άκρη.
JOHN ONLY Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Χμμ στο asus service centre με το serial number μου έβγαζε σφάλμα. Πιο απλό να το στείλω πίσω αν γίνεται μου φαίνεται και να μου επιστρέψουν τα χρήματα.
tz_aristotelis Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Νομίζω ότι πιθανόν να είναι πρόβλημα rom. Ίσως ένα καθαρό install. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το κατέχει κάποιος το ζήτημα. Δηλαδή πρώτα twrp, μετά ένα ολικό backup, μετά wipe τα πάντα, μετά μια ρομ είτε επίσημη είτε custom. Είναι οκ? Εκεί στα κινεζοκαταστηματα ίσως να ψιλοπειραζουν τις ρομ πριν τα στείλουν (πχ βάζουν playstore) και κάτι να έγινε στο δικό σου. Εδώ στο ινσομνια υπάρχουν μέλη που αναλαμβάνουν, ειδικά αν είσαι Αθήνα είναι πιο εύκολο.
JOHN ONLY Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 To πιο ''πολυπλοκο΄΄ που εκανα ηταν να μπω στο recovery menu και απο εκει να κανω hard reset και wipe. Δεν αλλαξε κατι, για 2 λεπτα δουλευουν ολες οι εφαρμογες μετα απο επαναφορα αλλα μετα κολλανε και γινεται επανεκκινηση. Οπως ειπα και πιο πανω εκανα την αναβαθμιση που δινει στη σελιδα η asus. Στις αγγελιες εννοεις οτι αναλαμβανουν να το φτιαξουν;
Donalhioy Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Εγώ θα σου πρότεινα να το στείλεις...με σέρβις αν γίνει πατάτα το έφαγες στην μάπα..μετά δεν θα το ακουμπήσουν. Θα περιμένεις μήνα μεν αλλά πιο πιθανό είναι να βγάλεις άκρη ετσι
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Έκανες update και έχεις το firmware WW_15.00.1902.98, σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα