kourouklik Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, αγόρασα μια F&U 43άρα και στον συντονισμό καναλιών μου βρίσκει μόνο ANT1 HD, MAKEDONIA HD, SKAI HD & STARHD. Έχω κάνει restart 10 φορές και συντονισμό ξανά και πάλι το ίδιο. Μένω στη Κάντζα-Παλλήνη. Καμιά ιδέα?????
lefteris_007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Το πιθανότερο είναι να ευθύνεται η κεραία..ίσως να μην βλέπει προς την σωστή κατεύθυνση..δύσκολα να έχει θέμα ο δέκτης της τηλεόρασης
vagfyt Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δες αν χρειαζεται/υπαρχει καποια διαθεσιμη αναβαθμιση στο λογισμικο της απο το site της εταιρειας. Απλα μια σκεψη, μου εχει τυχει κατι παρομοιο και η λυση ηταν αυτη.
kiriakos500 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ο λευτερακις ξερει στην f&U δουλευει χρονια πολλα τωρα ...μην την πας service... παλι ετσι θα την παρεις!!!!… βγαλτηνε από την μπριζα και ξαναβαλτη και θασε κομπλε…. θα τα πιανει ουλα!!! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από kiriakos500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα