rofl Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) οι τρεις τελειες σε τριγωνο κατω αριστερα παντως σημαινουν: μπατσοι γουρουνια δολοφονοι. που εχεις μπλεξει αγορι μου? δε θα ανησυχουσα... αλλα honestly κατι τετοια tags ειναι απλα μουτζουρες, ηθελα να ξερα γιατι τα κανουν. αντιθετα, θαυμαζω τα ωραια γκραφιτι. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από rofl 1
sensai Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 pap γράφει είναι κρου από βύρωνα αν θυμάμαι καλά. έχω χρόνια να ασχοληθώ 1
kiriakos500 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, sensai είπε pap γράφει είναι κρου από βύρωνα αν θυμάμαι καλά. έχω χρόνια να ασχοληθώ pap ναι ...από το papous ...ειχε ιδιαιτερη αδυναμια στο παππου του... και από τη στεναχωρια του εχει γεμισει ολη την αθηνα με τα pap αυτος και όλα τα βαρεμένα που δεν νοιαζονται που κανουν μουτζούρες στα ξενα σπιτια …. και μενα στα pap μου τη εννοουνε 1 ώρα πριν, vfragos είπε Τι ακριβώς είναι η ταγκια; η μαγκια μην δινεις σημασια αχχαχαχαχαχα 41 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ποιο στιλάτο πάντως από το κλασικό Α στη φωτο από κατω ειχανε γραψει Α και από πανω to ap σημενει ''a''anarxikoi ''p''oust…….. es αχχαχχααχχα ….μαγκες τα παλια τα καλα τα χρονια τα μονα grafiti που βλέπαμε ηταν ο ηλιος του ΠΑΣΟΚ και αυτά σε εθνικες οδους ...να μην σου πω ότι γουστάραμε κιολας… αχαχχαχααχ Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από kiriakos500 4
eMike Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, rofl είπε οι τρεις τελειες σε τριγωνο κατω αριστερα παντως σημαινουν: μπατσοι γουρουνια δολοφονοι. Originally, και αν το δεις σε χέρι κλασσικά ανάμεσα σε αντίχειρα και δείκτη, σημαίνει "δε ξέρω δεν είδα, δεν άκουσα" και θα το δεις σε χέρια ανθρώπων που -συνήθως- έχουν κάνει μέσα... 2
ignome4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, txcellas είπε Υπογραφη παραθρησκευτικης οργανωσης. Σατανοδιαβολακια μασονετ είναι ξεκάθαρο
tigergreg Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, eMike είπε "δε ξέρω δεν είδα, δεν άκουσα"
stefanos_th Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ειναι η υπογραφη, ας πουμε, ενος γκραφιτά (αυτος που κανει γκραφιτι). Δεν θα εδινα σημασια ιδιαιτερη Παρολαυτα το βρισκω αγενες να ταγκαρεις κατοικημενα σπιτια φυσικα και ειναι αγενες. εγω σημερα μονο ακατοικητα ταγκαρα.
bluesattack Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μπροστα σε αυτο το ''πεταχτο'' που συνηθιζεται σε πολλους τοιχους , η ταγκια φανταζει Ρεμπραντ
DrLo Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Στις 28/4/2019 στις 2:12 ΜΜ, vfragos είπε Να μην ανησυχώ δηλαδή.🙂 Να ανησυχείς εκτός αν είσαι η exp(x)
k_w_t Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 17 ώρες πριν, eMike είπε Originally, και αν το δεις σε χέρι κλασσικά ανάμεσα σε αντίχειρα και δείκτη, σημαίνει "δε ξέρω δεν είδα, δεν άκουσα" και θα το δεις σε χέρια ανθρώπων που -συνήθως- έχουν κάνει μέσα... Για την ακριβεια σημαινει "ΑΚΟΥ.ΒΛΕΠΕ,ΣΩΠΑΙΝΕ"
Miracle Worker Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Αυτο με τις τελειες το ειχα κανει στο γυμνασιο με permanent μαρκαδορο, αναμεσα σε αντιχειρα και δεικτη οπως σωστα ειπε και ο συμφορουμιτης. Ο συμμαθητης που με μυησε μου ειπε "δε μιλαμε ποτε γι` αυτο". Νομιζω ειναι η πρωτη φορα που σπαω τη σιωπη μου. Τοτε δεν υπηρχε και η ανωνυμια του ιντερνετ. 1
moure Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Η συζήτηση έχει πάει άλλου αλλά το τατουάζ των φυλακοβιων ανάμεσα σε αντίχειρα και δείκτη είναι 5 τελειες που συμβολίζουν 4 τοίχους και τον άνθρωπο μέσα.
sensai Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, moure είπε Η συζήτηση έχει πάει άλλου αλλά το τατουάζ των φυλακοβιων ανάμεσα σε αντίχειρα και δείκτη είναι 5 τελειες που συμβολίζουν 4 τοίχους και τον άνθρωπο μέσα. και τα δύο υπάρχουν μη τρελαίνεσαι
Tenshi Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Miracle Worker είπε ειναι η πρωτη φορα που σπαω τη σιωπη μου. και η τελευταία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα