Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα παρατήρησα αυτό το σύμβολο βαμμένο με σπρέι στον τοίχο του διαμερίσματος που μένω. Μπορεί να λέω και βλακείες απλά το συνδύασα με μία απόπειρα διάρρηξης που έγινε στο διαμέρισμα πριν μία εβδομάδα περίπου. Μπορεί να σημαίνει κάτι;

20190428_131955_compress_79.jpg

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NT1G είπε

Μερική παράγωγος είναι.

Να μην ανησυχώ δηλαδή.🙂

Πρώτη φορά βλέπω αυτό το σύμβολο που αν κατάλαβα σωστά είναι μαθηματικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγω δεν ξερω τι είναι ...οι κλεφτες συμαδευουν τα κουδούνια <γρατζουνάνε διπλα στο ονομα> όταν κανουν τσεκαρισμα... εαν λειπει καποιος πχ το βραδυ <του χτυπάνε τα κουδούνια νυχτιάτικα> και μετα από κανα δυο επαναλυψεις 2 νυχτες μπουκαρουν..

Επεξ/σία από kiriakos500
Δημοσ.

Oι διαρρηκτες αφηνουν μικρα σημαδια που τα γνωριζουν και τα καταλαβαινουν μεταξυ τους και δεν τραβανε την προσοχη. Αυτο που εβαλες νομιζω οτι το βλεπουν ολοι

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Ταγκια είναι.  Την έχω δει σε αρκετούς τοίχους στην Αθήνα 

Τι ακριβώς είναι η ταγκια;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι η υπογραφη, ας πουμε, ενος γκραφιτά (αυτος που κανει γκραφιτι). Δεν θα εδινα σημασια ιδιαιτερη

Παρολαυτα το βρισκω αγενες να ταγκαρεις κατοικημενα σπιτια

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 3
Δημοσ.

επειδη εχει ακουστει και παλαιοτερα οτι διαρρηκτες σημαδευουν τα σπιτια δεν καταλαβαινω σε τι θα τους εξυπηρετουσε αυτο.να το σημαδεψει γιατι;...δεν νομιζω οτι οι μικροδιαρηξεις γινονται βαση καποιου προμελετημενου σχεδιου

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, georgeγ είπε

δεν νομιζω οτι οι μικροδιαρηξεις γινονται βαση καποιου προμελετημενου σχεδιου

Δεν γινονται. Οι κανονικες ομως ειναι μελετημενες και με ομαδα ατομων. Δεν ειναι τυχαιο οτι σε πολυκατοικια 8 διαμερισματων μπηκαν μονο στο ενα που υπηρχε χρηματοκιβωτιο με χρηματα. Και γενικως αυτο συμβαινει, δεν μπαινουν σε ολα, μπαινουν σε συγκεκριμενα.  

Οι μικροδιαρρηξεις γινονται συνηθως σε ισογεια η πρωτου οροφου και εφοσον ειναι ευκολο, δηλ. αν εχει αφησει ο ιδιοκτητης καποιο παραθυρο ανοιχτο κλπ και οτι αρπαξουν, απο 20 ευρω μεχρι κινητο, φωτ. μηχανη, λαπτοπ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ritchie77 είπε

Δεν γινονται. Οι κανονικες ομως ειναι μελετημενες και με ομαδα ατομων. Δεν ειναι τυχαιο οτι σε πολυκατοικια 8 διαμερισματων μπηκαν μονο στο ενα που υπηρχε χρηματοκιβωτιο με χρηματα. Και γενικως αυτο συμβαινει, δεν μπαινουν σε ολα, μπαινουν σε συγκεκριμενα.  

Οι μικροδιαρρηξεις γινονται συνηθως σε ισογεια η πρωτου οροφου και εφοσον ειναι ευκολο, δηλ. αν εχει αφησει ο ιδιοκτητης καποιο παραθυρο ανοιχτο κλπ και οτι αρπαξουν, απο 20 ευρω μεχρι κινητο, φωτ. μηχανη, λαπτοπ.

Εγώ ήμουν σπίτι όλη τη μέρα πρωινή ώρα έφυγα για ένα τέταρτο 20 λεπτά να πάρω κάτι από το σούπερ μάρκετ και όταν γύρισα η κλειδαριά ήταν σπασμένη απέξω αλλά η πόρτα όχι παραβιασμένη υποθέτω ότι τους τρόμαξε ο σκύλος που έχω μέσα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vfragos είπε

Εγώ ήμουν σπίτι όλη τη μέρα πρωινή ώρα έφυγα για ένα τέταρτο 20 λεπτά να πάρω κάτι από το σούπερ μάρκετ και όταν γύρισα η κλειδαριά ήταν σπασμένη απέξω αλλά η πόρτα όχι παραβιασμένη υποθέτω ότι τους τρόμαξε ο σκύλος που έχω μέσα.

Ερασιτέχνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vfragos είπε

ξερουν κατά βαση ότι εισαι μενεις μονος και υπαρχει ανθρωπος που τσιλιαρε από κατω μπορει ακομα και να τον συνάντησες να καθεται στα σκαλια σου διπλα η απέναντι... όλα παιζουν… για να κανουν αποπειρα μεσημερι σημαινει ότι δεν ηταν τυχαιο οταν εφυγες

Επεξ/σία από kiriakos500

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...