mixalios1985 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) χρονια πολλα χριστος ανεστη.....θα ηθελα βοηθεια....η εικονα ειναι αυτη που ισχυει εδω και 3 μερες ....πριν 3 μηνες ειχα βαλει utp και κουμπωνε κατευθειαν στο ρουτερ και επιανε 37...και πριν 10 μερες εφτασε και 40....πηρα τον οτε για να αναφερω το προβλημα και μου ειπε οτι δεν βλεπει να υπαρχει καποιο θεμα...του ειπα του υπαλληλου εδω και 3 μηνες πιανω 37 και ξαφνικα επεσε 28 και δεν γινεται να μην υπαρχει προβλημα...υπαρχει καποια εξηγηση?? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από mixalios1985
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Χρόνια πολλά! Θα βοηθούσε ενδεχομένως, αν έγραφες ακριβώς τη συνδεσμολογία που έχεις κάνει. Εγώ βλέπω σχετικά μεγάλη εξασθένιση στην κάθοδο (Line Attenuation Down). Αν συνδέσεις το router απευθείας στον τοίχο στην κύρια πρίζα σου και ξηλώσεις ό,τι άλλο υπάρχει σε τηλεφωνικές πρίζες, βελτιώνεται καθόλου το νούμερο;
GMagicPlus Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Είναι θέμα καθαρά είτε εσωτερικού δικτύου είτε δικτύου του ΟΤΕ.
mixalios1985 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Orestis_G είπε Χρόνια πολλά! Θα βοηθούσε ενδεχομένως, αν έγραφες ακριβώς τη συνδεσμολογία που έχεις κάνει. Εγώ βλέπω σχετικά μεγάλη εξασθένιση στην κάθοδο (Line Attenuation Down). Αν συνδέσεις το router απευθείας στον τοίχο στην κύρια πρίζα σου και ξηλώσεις ό,τι άλλο υπάρχει σε τηλεφωνικές πρίζες, βελτιώνεται καθόλου το νούμερο; Μένω στον 2 οροφο...τις εχω απομονώσει ολες τις τηλεφωνικές πρίζες Εκτός απο μία που την είχα πριν βάλω utp ....μετα το utp απλα δεν την χρησιμοποιω αλλά λογικα δεν είναι ενεργοποιημένη .....πριν βαλω το utp είχα δηλώσει βλάβη και ήρθε τεχνικός....μετα απο έλεγχο μου είπε ότι μέχρι την πολυκατοικία δεν υπάρχει πρόβλημα.....το πρόβλημα είναι στην καλωδίωση από το ισόγειο μέχρι τον 2 οροφο....έτσι αποφάσισα να βάλω utp από το ισόγειο μέχρι τον 2οροφο και να πηγαίνει κατευθείαν στο ρούτερ....ετσι η ταχύτητα έφτασε 37....εδω και 3 μήνες όλα κομπλέ...την παρακολουθώ συχνά την ταχύτητα....την μεγάλη Παρασκευή όμως είδα ότι έχει πέσει στα 28mpbs....και ΟΤΕ μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν στέκει κάτι τέτοιο .....τις τιμές στο interleave πως τις βλέπεις?? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από mixalios1985
mixalios1985 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, GMagicPlus είπε Είναι θέμα καθαρά είτε εσωτερικού δικτύου είτε δικτύου του ΟΤΕ. Καλημέρα....και εγώ έτσι πιστεύω....αλλα από την στιγμή που έχω βάλει utp να πηγαίνει κατευθείαν στο ρούτερ μάλλον είναι θέμα του ΟΤΕ....θα το ψάξω παραπάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Ουσιαστικά πρέπει να κάνεις μια μέτρηση συγχρονισμού εκεί που ξεκινά το UTP σου
mixalios1985 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα το δηλώσω βλάβη για να το κάνει ο τεχνικός του ΟΤΕ....πιστεύω θέμα ΟΤΕ είναι.... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από mixalios1985
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα