Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Εφόσον δεν έχει καμπίνες θα πάρεις vdsl από αστικό κέντρο οπότε πολύ πιθανό να μην σου δώσουν καν λόγο απόστασης (και τα 800 οριακά είναι για vdsl) άρα να σε γυρίσουν σε adsl η να αλλάξεις εταιρία επειδή δεν θα μπορούν να δώσουν vdsl 1
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Εφόσον δεν έχει καμπίνες θα πάρεις vdsl από αστικό κέντρο οπότε πολύ πιθανό να μην σου δώσουν καν λόγο απόστασης (και τα 800 οριακά είναι για vdsl) άρα να σε γυρίσουν σε adsl η να αλλάξεις εταιρία επειδή δεν θα μπορούν να δώσουν vdsl μα οπως εβαλα παραπανω τα links δινουν ολες vdsl απλα η vodafone δινει τα 30. αρα ; https://www.wind.gr/gr/gia-tin-epiheirisi/statheri-internet/elegxe-ti-diathesimotita/ https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-home/vdsl/vdsl-double-play/c-120116/ http://www.nova.gr/gr/exupiretisi-pelaton-/ergaleia-internet-tilefonias/eleghos-diathesimotitas/diathesimotita-adsl/?t=1&sfd=2&search=Πεστών+51%2c+54453%2c+Θεσσαλονίκη%2c+Θεσσαλονίκης&avail= Λοιπον η Nova Δεν δινει Vdsl...αρα θα βρουμε το πιο φθηνο adsl απο οτι καταλαβα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2019 από vairass
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, vairass είπε μα οπως εβαλα παραπανω τα links δινουν ολες vdsl απλα η vodafone δινει τα 30. αρα ; https://www.wind.gr/gr/gia-tin-epiheirisi/statheri-internet/elegxe-ti-diathesimotita/ https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-home/vdsl/vdsl-double-play/c-120116/ http://www.nova.gr/gr/exupiretisi-pelaton-/ergaleia-internet-tilefonias/eleghos-diathesimotitas/diathesimotita-adsl/?t=1&sfd=2&search=Πεστών+51%2c+54453%2c+Θεσσαλονίκη%2c+Θεσσαλονίκης&avail= Λοιπον η Nova Δεν δινει Vdsl...αρα θα βρουμε το πιο φθηνο adsl απο οτι καταλαβα. o ote παλιοτερα εδινε vdsl απο αστικο κεντρο μεχρι περιπου το 1κμ , πλεον νομιζω το ριξαν στα 800μ , ολες οι τεχνολογιες xdsl ειναι ΕΩΣ ακομα και μπροστα στο σπιτι σου να εχεις καφαο αν εχεις κακο χαλκο απο εκει εως την οικοδομη μπορει να πιανεις 30 σε 50αρι προγραμμα και να σου λενε ολοι οτι ολα ειναι καλα γιατι τα συμβολαια ειναι ΕΩΣ , οι περισσοτεροι για αυτο καταργουν τα 30αρια γιατι με την εγγυηση ταχυτητας η πως το λεει ο καθενας λενε οτι σε πανε στο αμεσως χαμηλοτερο προγραμα οποτε αν βαλεις 50αρι και κλειδωνεις χαμηλα η επομενη επιλογη να ειναι το adsl με εως 24
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε o ote παλιοτερα εδινε vdsl απο αστικο κεντρο μεχρι περιπου το 1κμ , πλεον νομιζω το ριξαν στα 800μ , ολες οι τεχνολογιες xdsl ειναι ΕΩΣ ακομα και μπροστα στο σπιτι σου να εχεις καφαο αν εχεις κακο χαλκο απο εκει εως την οικοδομη μπορει να πιανεις 30 σε 50αρι προγραμμα και να σου λενε ολοι οτι ολα ειναι καλα γιατι τα συμβολαια ειναι ΕΩΣ , οι περισσοτεροι για αυτο καταργουν τα 30αρια γιατι με την εγγυηση ταχυτητας η πως το λεει ο καθενας λενε οτι σε πανε στο αμεσως χαμηλοτερο προγραμα οποτε αν βαλεις 50αρι και κλειδωνεις χαμηλα η επομενη επιλογη να ειναι το adsl με εως 24 Ώραια... Εγώ τι να κάνω τι λες;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 56 λεπτά πριν, vairass είπε Ώραια... Εγώ τι να κάνω τι λες; εφοσον δεν εχεις καμπινες πανε για adsl , εκτος αν δεν καιγεσαι για το ιντερνετ τοσο οπου και χωρις ιντερνετ - η ιντερνετ με διακοπες για μερικες μερες με της αλλαγες δεν θα σε πειραξουν
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Inuyasha είπε εφοσον δεν εχεις καμπινες πανε για adsl , εκτος αν δεν καιγεσαι για το ιντερνετ τοσο οπου και χωρις ιντερνετ - η ιντερνετ με διακοπες για μερικες μερες με της αλλαγες δεν θα σε πειραξουν Το χρειάζομαι το ίντερνετ... Βασικά το θέλουν όλοι στην οικογένεια παιδιά κλπ οπότε θα περιμένω να έρθουν καμπίνες κάποτε και βλέπουμε. Adsl μέχρι τότε το πιο φθηνό.
John_NX Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, vairass είπε Τούμπα αλλά Άγιο Φανούριο... Δεν έχει ίχνος από καμπίνες εκεί αν ξέρεις... Γιαυτό κολλάω. Και εγώ τούμπα μένω, κάτω Παπαναστασίου. Η τούμπα αυτή την στιγμή δεν έχει μεγαλύτερες ταχύτητες πέρα από 24 και όπως είπε κάποιος από πάνω μόνο αν είσαι κοντά στον ΟΤΕ θα έχεις 30/50. Την περιοχή την έχει αναλάβει η Vodafone φέτος για αναβάθμιση σε FTTH, που υποτίθεται μέχρι Οκτώβριο πρέπει να δωθεί διαθεσιμότητα στο κοινό. Βέβαια εγώ προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει πουθενα (για κάτω τούμπα τουλάχιστον) εργασίες να έχουν γίνει. 1
csontheline Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάνε μία ερώτηση στην HCN, μήπως και είσαι τυχερός. http://www.hcn.gr/el/kalupsi-diktuou/ Εναλλακτικά, δοκίμασε να ρωτήσεις στην htelco. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από csontheline 1
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, John_NX είπε Και εγώ τούμπα μένω, κάτω Παπαναστασίου. Η τούμπα αυτή την στιγμή δεν έχει μεγαλύτερες ταχύτητες πέρα από 24 και όπως είπε κάποιος από πάνω μόνο αν είσαι κοντά στον ΟΤΕ θα έχεις 30/50. Την περιοχή την έχει αναλάβει η Vodafone φέτος για αναβάθμιση σε FTTH, που υποτίθεται μέχρι Οκτώβριο πρέπει να δωθεί διαθεσιμότητα στο κοινό. Βέβαια εγώ προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει πουθενα (για κάτω τούμπα τουλάχιστον) εργασίες να έχουν γίνει. Εσύ είσαι σε άλλο σημείο... Στην Κανάρη ας πούμε έχει καμπίνες όμως εδώ Αγιο Φανούριο τίποτα.. Παίρνει απευθείας από το κατάστημα του οτε στην παπαφη, κάνα χιλιόμετρο απόσταση ίσως και πιο λίγο το σπίτι μου. Άρα πάμε για 24 άρα Up date... Έκανα μόλις τώρα μέτρηση απόστασης από το κέντρο του οτε στην παπαφη μέχρι το σπίτι... 350 μέτρα από παπαφη και ανέβηκα τζουμαγιας γωνία με πεστων... Οπότε τι λέτε ;;;;
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, csontheline είπε Κάνε μία ερώτηση στην HCN, μήπως και είσαι τυχερός. http://www.hcn.gr/el/kalupsi-diktuou/ Εναλλακτικά, δοκίμασε να ρωτήσεις στην htelco. Πήρα στην δεύτερή... Ασύρματο ίντερνετ λέει... Αξίζει όμως; με τα χιόνια πιστεύω δεν θα πιάνει τίποτα
John_NX Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, vairass είπε Εσύ είσαι σε άλλο σημείο... Στην Κανάρη ας πούμε έχει καμπίνες όμως εδώ Αγιο Φανούριο τίποτα.. Παίρνει απευθείας από το κατάστημα του οτε στην παπαφη, κάνα χιλιόμετρο απόσταση ίσως και πιο λίγο το σπίτι μου. Άρα πάμε για 24 άρα Up date... Έκανα μόλις τώρα μέτρηση απόστασης από το κέντρο του οτε στην παπαφη μέχρι το σπίτι... 350 μέτρα από παπαφη και ανέβηκα τζουμαγιας γωνία με πεστων... Οπότε τι λέτε ;;;; Όταν λες Κανάρη, εδώ δίπλα σε εμένα εννοείς?!
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, John_NX είπε Όταν λες Κανάρη, εδώ δίπλα σε εμένα εννοείς?! Κανάρη χαμηλά με παπαναστασιου έχει καμπίνες. Στον Άγιο Φανούριο δεν έχει τίποτα. Μίλησα με ΟΤΕ... Επίσημα δίνει 30-45. Άρα πάω για vdsl .. Είμαι κοντά στο αστικό κέντρο.
csontheline Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, vairass είπε Αξίζει όμως; με τα χιόνια πιστεύω δεν θα πιάνει τίποτα Ε; Γιατί; Από όσα γνωρίζω, κάνουν ασύρματη ζεύξη με ubiquiti κεραίες (σαν να έχεις ένα αόρατο καλώδιο).
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, csontheline είπε Ε; Γιατί; Από όσα γνωρίζω, κάνουν ασύρματη ζεύξη με ubiquiti κεραίες (σαν να έχεις ένα αόρατο καλώδιο). Δεν γνωριζω τι κανουν...μου ειπε οτι θα βαλει κεραια πανω στην ταρατσα και θα τραβηξει καλωδιο μεχρι το σπιτι .. ας απαντησει καποιος που εχει εμπειρια.. 10 ευρω τον μηνα ειναι μονο -δεν ξερω αν αξιζει !
John_NX Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, vairass είπε Κανάρη χαμηλά με παπαναστασιου έχει καμπίνες. Στον Άγιο Φανούριο δεν έχει τίποτα. Μίλησα με ΟΤΕ... Επίσημα δίνει 30-45. Άρα πάω για vdsl .. Είμαι κοντά στο αστικό κέντρο. Εδώ στην Κανάρη αποσο έχω δει, δεν έχει πουθενά τίποτα από καμπίνες. Μπορεί να κάνω λάθος βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα