Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα μια karcher με 90 νομιζω, έχει σακούλα αλλά μπορείς να την βγάλεις για να παίξεις με τον κάδο αν θες να μαζεψεις νερα. Τρελη δυναμη αλλα το εξαρτημα για το πατωμα δεν πολυβολεύει, έχει λάστιχο στην πίσω πλευρά (Για τα νερα) και λόγω δύναμης κολλάει στο πάτωμα οποτε θέλει λ ότι δύναμη. Βέβαια όλα αυτά αλλάζουν οποτε κάνεις ότι θες! Η σακούλα έχει μεγάλο όγκο, εγώ μάζεψα παιχνίδια, σοβάδες, σκόνες και δεν άφηνε τίποτα με το πρώτο περασμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mpentenis είπε

Πήρα μια karcher με 90 νομιζω, έχει σακούλα αλλά μπορείς να την βγάλεις για να παίξεις με τον κάδο αν θες να μαζεψεις νερα. Τρελη δυναμη αλλα το εξαρτημα για το πατωμα δεν πολυβολεύει, έχει λάστιχο στην πίσω πλευρά (Για τα νερα) και λόγω δύναμης κολλάει στο πάτωμα οποτε θέλει λ ότι δύναμη. Βέβαια όλα αυτά αλλάζουν οποτε κάνεις ότι θες! Η σακούλα έχει μεγάλο όγκο, εγώ μάζεψα παιχνίδια, σοβάδες, σκόνες και δεν άφηνε τίποτα με το πρώτο περασμα

Έχω πάρει 2 και συμφωνώ με τον mpenteni σε όλα.

Για το πρόβλημα με το πλαστικο σωληνα/πέλμα εγώ απλά κράτησα τα προηγούμενα από τις παλιες σκούπες πριν τις πετάξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...