Apollo 11 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σας ήθελα μια βοήθεια σε κάτι. Μου έχει καεί στο μηχανάκι μου ( sym symphony sr 50 ) το πίσω φως φρένου και επειδή εδώ που μένω ειναι λίγο δύσκολο να πάω καπου να ρωτήσω και τέτοια πρέπει να το παραγγείλω αλλα δεν ξέρω το κωδικό της λαμπας αυτής! Μήπως ξέρετε εσείς ; Ευχαριστώ!!!!!!
kiriakos500 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, Apollo 11 είπε Καλησπέρα σας ήθελα μια βοήθεια σε κάτι. Μου έχει καεί στο μηχανάκι μου ( sym symphony sr 50 ) το πίσω φως φρένου και επειδή εδώ που μένω ειναι λίγο δύσκολο να πάω καπου να ρωτήσω και τέτοια πρέπει να το παραγγείλω αλλα δεν ξέρω το κωδικό της λαμπας αυτής! Μήπως ξέρετε εσείς ; Ευχαριστώ!!!!!! Παρε τηλ γκοργκολ να στο στειλ..
giannisym Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Στις 28/4/2019 στις 2:20 ΠΜ, Apollo 11 είπε Καλησπέρα σας ήθελα μια βοήθεια σε κάτι. Μου έχει καεί στο μηχανάκι μου ( sym symphony sr 50 ) το πίσω φως φρένου και επειδή εδώ που μένω ειναι λίγο δύσκολο να πάω καπου να ρωτήσω και τέτοια πρέπει να το παραγγείλω αλλα δεν ξέρω το κωδικό της λαμπας αυτής! Μήπως ξέρετε εσείς ; Ευχαριστώ!!!!!! Καλημέρα. Μακριά από sym vf 185!!!! Πολύ μάπα!!!! Στις δύο μήνες πού το είχα μου έβγαλε ένα κάρο προβλήματα!!!!! Τό έδωσα και γλίτωσα!!!!! 1
jimzak Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Που κολλάει το vf 185 για μια λάμπα ρώτησε ο άνθρωπος...
ScooterSuzas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 ειναι μάλλον Bot όπου δει sym γράφει αυτό ,έχει καεί η γούνα του σαρακακη από το vf 185
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα