Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 1,200€

Χρήση υπολογιστή : Επαγγελματική-Γραφείου

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Autocad Revit, Sketchup, Pix4D, Photoshop, SCADA Pro

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? 27" αλλά χωρίς ιδιαίτερες προτιμήσεις.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Βρίσκομαι επαρχία οπότε δε με πειράζει.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν χρειάζεται να είναι από το ίδιο κατάστημα αν οι τιμές ειναι αρκετά φθηνότερες.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Έχω γνωστό φίλο Bob μάστορα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 10 x64 Pro

Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους, εδώ και λίγες μέρες θέλω να πετάξω το παλιό μου σύστημα με ένα καινούριο μιας και τα προγράμματα που θελω να χρησιμοποιήσω είναι αρκετά βαριά για το υπάρχον pc, ο φίλος μου που ξέρει λίγα πράγματα (αν και το avengers δε του άρεσε) μου έδωσε το εξής build:

case: Corsair 275R
τροφοδοτικό: Corsair CX650M
ram: G Skill 4x8gb ddr4, 3000mhz
cpu: i7 9700K
mobo: Gigabyte z390 aorus pro
ssd: Samsung Evo 970 m.2 500gb
Υδρόψυξη: Gammaxx L240
*
Επίσης δε μου πρότεινε αγορά gpu, πιστεύετε πως θα την παλέψει το σύστημα χωρίς κάρτα ή είναι απαραίτητη;

Παρακαλώ τα φώτα σας και καλή Ανάσταση!

Δημοσ.

Χριστός ανέστη χρόνια πολλά. Το καίγεσαι; Ένα τριμηνο υπομονή σε παίρνει; Αν όχι θα προτεινα κλειδωμένο 8700 στην παρούσα φάση, θα πρόσθετα μια gpu 1660 η έστω μεταχειρισμένη 1060 6αρα ή στη χειρότερη μια 1050ti. Μια καλή επιλογή είναι και ο 2700 αν τον κλοκαρεις επειδή το budget σου είναι περιορισμένο αφού θες και οθόνη στο συνολικό ποσό. 

Δες μήπως σε παίρνει πάντως να περιμένεις.

https://www.techradar.com/news/amd-ryzen-3rd-generation

Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα, 
Για να βοηθήσω στο βαθμό που γνωρίζω από χρήση και εμπειρία με σχεδιαστικά προγράμματα,

• χρειάζεσαι επεξεργαστή με όσο το δυνατό μεγαλύτερη συχνότητα. Πόση; value for money θα σου έλεγα και όχι όσο αντέχει η τσέπη σου.
  • Οθόνη πάρε κάτι καλό γιατί από ένα σημείο και μετά κουράζει χωρίς να το καταλαβαίνεις, εγώ πολλές φορές σε απλά 2d τραβάω γραμμές και αναρωτιέμαι αν είναι ευθεία και την ξανακάνω με ortho. Εγώ έχω μία Dell Ultrasharp αλλά υπάρχουν πολλές αξιόλογες.
  • Υδρόψυξη είναι νομίζω υπερβολή, δώσε τα επιπλέον λεφτά για ένα gaming ποντίκι που έχει καμιά 6-10 κουμπιά που προγραμματίζονται με προφίλ (πχ του λες του ορίζεις συντομεύσεις για το Revit σε ένα προφίλ)
  • Κάρτα γραφικών, πάρε κάτι με προσανατολισμό τα σχέδια, μικρή διαφορά μεν αλλά η autodesk εκεί στοχεύει περισσότερο στα προγράμματά της
  • και ένα τελευταίο που μου φαίνεται οξύμωρο, άντε και πήρες αυθεντικά win με τιμολόγιο, με τα σχεδιαστικά τι κάνεις; Οπότε αν τα παίρνεις για εσένα πάρε μία άδεια από καταστήματα όπως αυτό ή κάποιο αντίστοιχο.

Τα παραπάνω σαν γενικές οδηγίες από ένα χρήστη αναλόγων προγραμμάτων, και σκέψου και την ιδέα μεταχειρισμένου workstation από ebay, έχει πολλά διαμαντάκια 2-4 ετών που σε συνδυασμό με 2 οθόνες κάνουν παπάδες από άποψη χρηστικότητας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...