vargas Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, saruman123 είπε Στα 320€ περίπου πας στο LG G7 ThinQ που τα έχει όλα και τέλος. Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του αλλά την μέρα την βγάζει. Δες και τις τελευταίες φωτογραφίες που έχουμε στο ανάλογο ποστ Με τι υποστηρίξη όμως ; Επειδή είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με την lg
saruman123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, vargas είπε Με τι υποστηρίξη όμως ; Επειδή είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με την lg Αν εννοείς αναβαθμίσεις,όπως την Xiaomi.
alan boy Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Φίλε είχα το LG g4 και δεν ξαναπαίρνω lg
vargas Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Αν εννοείς αναβαθμίσεις,όπως την Xiaomi. Ακριβώς
Th@n@sis Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ψαχνω κινητό στα ιδια λεφτά είμαι ανάμεσα σε mi8 και σε mi9 se ποιο είναι καλύτερο κατά την γνώμη σας; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από Th@n@sis
saruman123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, Th@n@sis είπε Ψαχνω κινητό στα ιδια λεφτά είμαι ανάμεσα σε mi8 και σε mi9 se ποιο είναι καλύτερο κατά την γνώμη σας; Το Mi8 φυσικά.
vargas Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, Th@n@sis είπε Ψαχνω κινητό στα ιδια λεφτά είμαι ανάμεσα σε mi8 και σε mi9 se ποιο είναι καλύτερο κατά την γνώμη σας; Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξυ mi 8 κ mi 9 se Είναι απλά πολύ καλύτερο το mi 8
Th@n@sis Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 αν βαλουμε και το samsung a9 στις επιλογες σε σχεση με το mi8 παλι το mi8 κερδιζει?
vargas Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Th@n@sis είπε αν βαλουμε και το samsung a9 στις επιλογες σε σχεση με το mi8 παλι το mi8 κερδιζει? Eννοειται. Το a9 είναι απλο midrange το ,mi 8 flagship προηγούμενης χρονιάς
duende Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 να ρωτησω κατι μιας και ψαχνω και γω στο ιδιο budget και θελω να παρω το mi8 για τη γυναικα μου. με την εγγυηση των xiaomi απο σκρουτζομαγαζα τι κανουμε? απ'οσο ξερω η quest δε τα δεχεται αν δεν ειναι δικη της εισαγωγη. αν χρειαστει κατι το παω στο μαγαζι? το στελνω εξω ευρωπη/κινα? ποιος με καλυπτει και σε τι επιπεδο (το προωθει/το φτιαχνει)? ξεχωριζει καποιο καταστημα?
kp1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, duende είπε να ρωτησω κατι μιας και ψαχνω και γω στο ιδιο budget και θελω να παρω το mi8 για τη γυναικα μου. με την εγγυηση των xiaomi απο σκρουτζομαγαζα τι κανουμε? απ'οσο ξερω η quest δε τα δεχεται αν δεν ειναι δικη της εισαγωγη. αν χρειαστει κατι το παω στο μαγαζι? το στελνω εξω ευρωπη/κινα? ποιος με καλυπτει και σε τι επιπεδο (το προωθει/το φτιαχνει)? ξεχωριζει καποιο καταστημα? Ισχύει αυτό που σου είπαν από info quest.. Το myglad είναι αξιόπιστο μαγαζί με 2 χρόνια δικιά του εγγύηση άρα δεν πάει έξω. 1
duende Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, kp1 είπε Ισχύει αυτό που σου είπαν από info quest.. Το myglad είναι αξιόπιστο μαγαζί με 2 χρόνια δικιά του εγγύηση άρα δεν πάει έξω. ευχαριστω, μπηκα να δω για το συγκεκριμενω και διαβαζω κριτικες στο skroutz οτι πουλανε κινεζικα με ευρωπαικη rom..
saruman123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, duende είπε να ρωτησω κατι μιας και ψαχνω και γω στο ιδιο budget και θελω να παρω το mi8 για τη γυναικα μου. με την εγγυηση των xiaomi απο σκρουτζομαγαζα τι κανουμε? απ'οσο ξερω η quest δε τα δεχεται αν δεν ειναι δικη της εισαγωγη. αν χρειαστει κατι το παω στο μαγαζι? το στελνω εξω ευρωπη/κινα? ποιος με καλυπτει και σε τι επιπεδο (το προωθει/το φτιαχνει)? ξεχωριζει καποιο καταστημα? Καλό είναι να βρεις κάποια καταστήματα που έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος με δικό τους service ώστε να μην το στείλουν Κίνα ή σε τρίτους. 2
alan boy Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά είχα note 5 και Χτες πήρα το pocophone. Με έχει ενθουσιάσει πολύ το τηλέφωνο. Πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από alan boy
frost_jk Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, alan boy είπε Παιδιά είχα note 5 και Χτες πήρα το pocophone. Με έχει ενθουσιάσει πολύ το τηλέφωνο. Πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του Που το βρήκες αν επιτρέπεται, διότι τα περισσότερα που βλέπω στο Σκρουτζ είναι κατόπιν παραγγελίας. Εγγύηση έχει ένα ή δύο χρόνια; Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει στα 252 που είχες γράψει. Αν δεν επιτρέπεται να γράψεις το κατάστημα, στείλε μου pm αν μπορείς. Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα