Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Έχω καταλήξει σε κάποιες συσκευές με σειρά προτιμήσεις 

Xiaomi Redmi Note 7

PocophoneF1 

Samsung A50 

Xiaomi Mi8 

Με ενδιαφέρει η αυτονομία και μετά η κάμερα. Παιχνίδια δεν παίζω

Έχω ακούσει ότι τα xiaomi με τη gcam πάνε πολύ καλά στην κάμερα. 

Στo mi8 μου αρέσει που έχει amoled οθόνη αλλά το φοβάμαι στη μπαταρία. Επίσης δε μου αρέσει που δεν έχει έξοδο για ακουστικά. 

Κάποια βοήθεια; 

Δημοσ.

Με έναν ανταπτορα κάνεις την δουλειά σου με τα ακουστικά.

Πάντως το Mi8 είναι καλύτερο σε κάμερα από τα άλλα.

• Thanks 1
Δημοσ.

φιλε μου αν θελεις καμερα καλη το βραδυ ξεχνας xiaomi mate 10pro κορυφη s8plus πολυ καλο note 8 επισης πολυ καλο λιγο η μπαταρια υστερει εδω 

παιρνεις ενα απο αυτα ελαφρος μεταχειρισμενο και τα εχεις ολα

Δημοσ.

Μi 8 από αυτά που προτείνεις πολύ εύκολα . Σε όλα τους .Μια χαρά είναι η αυτονομία του . Γύρω στις 6,30 ώρες με δύο κάρτες είναι το δικό μου .Την μέρα την βγάζει πάντα 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, BigPantzi είπε

φιλε μου αν θελεις καμερα καλη το βραδυ ξεχνας xiaomi mate 10pro κορυφη s8plus πολυ καλο note 8 επισης πολυ καλο λιγο η μπαταρια υστερει εδω 

παιρνεις ενα απο αυτα ελαφρος μεταχειρισμενο και τα εχεις ολα

μεταχειρισμενο κινητο 300 ευρω? αμα ειναι απο κανενα γνωστο να το καταλαβω... αλλιως οχι

αμα βγει μαπα τι κανεις? μπλε και στην θαλασσα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alan boy είπε

Όχι μεταχειρισμένο δεν θέλω παιδιά. 

Ανάμεσα σε mi8 και poco; 

Mi8

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, alan boy είπε

Όχι μεταχειρισμένο δεν θέλω παιδιά. 

Ανάμεσα σε mi8 και poco; 

Εννοείται poco, μοαταριαρα, ακουστικά, sd, radio αρκετά καλή κάμερα, τι άλλο θες;

Δημοσ.

Ανάμεσα σε poco κ mi 8 .Επειδή ειχα το poco k τώρα mi 8 .Στο μόνο που κερδίζει το poco είναι η αυτονομία .Στα υπόλοιπα είναι δραματικά καλύτερο το mi 8. Ειδικά στην κάμερα η διαφορά είναι μεγάλη 

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν Note 7 και A50 ανήκουν στην κατηγορία midrange, ενώ Poco και Mi 8 ανήκουν στην κατηγορία flagship. Οπότε ας μη συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια.

Αυτονομία: με διαφορά την καλύτερη προσφέρει το Note 7, ισόπαλα στη δεύτερη θέση Poco & A50 και τελευταίο και καταϊδρωμένο το Mi 8.

Κάμερα: Πρώτο με διαφορά το Mi 8 με καταπληκτική ποιότητα φώτο από τις πισινές κάμερες αλλά και selfie. Δύσκολο να κατατάξω τα άλλα 3, έχουν τα συν και τα πλην τους. A50: πολυχρηστική κάμερα που κάνει τη δουλειά της μέρα νύχτα, θαυμάσια πορτραίτα, καλές σέλφι - αλλά τη μέρα χάνουν σε λεπτομέρεια οι φώτο --- Poco: εξαιρετικές φώτο τη μέρα με main και selfie κάμερα αλλά μέτριες φώτο τη νύχτα)  --- Note 7: πολύ καλή ποιότητα κάμερας σε γενικές γραμμές,  ειδικά τη νύχτα - αλλά η κάμερα πάσχει λίγο σε metering και ακρίβεια χρωμάτων τη μέρα.

Προσωπικά αν έφευγα από Note 7 και Poco, καθένα από τα οποία είναι ευκολάκι στην κατηγορία του από άποψη value for money, θα πήγαινα μόνο σε Realme 3 Pro (διαθέσιμο στην Ευρώπη μέχρι τέλος Ιουνίου) και Honor Play αντίστοιχα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/4/2019 στις 7:48 ΜΜ, Ishmael είπε

Καταρχήν Note 7 και A50 ανήκουν στην κατηγορία midrange,

αν τηλεφωνα οπως το note 7 που το βρισκεις στα 180 ευρω ειναι mid range

αυτα που τα βρισκεις 300??  400? 500? 600? 700? 1000? τι ειναι? ultra extra super duper ουαου high range?

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα θα πηγαινα στο Mi8 εχει top επεξεργαστη σε πολυ καλη τιμη, top καμερες και πολυ καλα υλικα κατασκευης.

Αρνητικο ειναι το notch και ισως η μπαταρια ειναι χειροτερη απο τα αλλα που ειπες σε σχεση με το Mi8. Παρολο αυτα ανετα βγαζεις μια μερα μπαταρια και με τα τέσσερα.

Επεξ/σία από Alexthekiller1993
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεί να ειμαι biased επειδή έχω το mi 8 ,αλλα θεωρώ πως στα 300 plus για το 128 δεν υπάρχει κάτι άλλο να ασχοληθεί κάποιος. Για μένα είναι καλύτερο κ από το mi 9 λόγω ois κ κ πολύ μικρότερης μπαταρίας.

Δημοσ.

Τελικά παιδιά επειδή το βρήκα και άμεσα διαθέσιμο στο skroutz πήγα στο pocophone με την 64 άρα μνήμη. 

252 ευρώ με τα μεταφορικά 

Θα του βάλω τη gcam και ελπίζω να είναι μια πολύ καλή επιλογή 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vargas είπε

Μπορεί να ειμαι biased επειδή έχω το mi 8 ,αλλα θεωρώ πως στα 300 plus για το 128 δεν υπάρχει κάτι άλλο να ασχοληθεί κάποιος. Για μένα είναι καλύτερο κ από το mi 9 λόγω ois κ κ πολύ μικρότερης μπαταρίας.

Στα 320€ περίπου πας στο LG G7 ThinQ που τα έχει όλα και τέλος.

Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του αλλά την μέρα την βγάζει.

Δες και τις τελευταίες φωτογραφίες που έχουμε στο ανάλογο ποστ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...