sezebo Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Εχω ενα μαγαζι δικο μου με adsl vodafone. Αγορασα λοιπον και ενα ακομα μαγαζι το οποιο ειναι 10 μετρα μακρια. Στην μεση υπαρχει ενα αλλο μαγαζι που ειναι κλειστο. Θελω λοιπον να στειλω ιντερνετ στο νεο μου μαγαζι και ψαχνω τον καλύτερο τροπο. Επειδη το μαγαζι που ειναι στην μεση ειναι κλειστο σκεφτομαι να τραβηξω καλώδιο απο πανω. Λεω να αγορασω ενα fritz router και να το συνδεσω σε ενα fritz access proint. Τι λετε να παρω?
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 η αυτό που λες η κάποια εξωτερική κεραία wi-fi η απλά βάλε νέα γραμμή στο νέο μαγαζί μην κάνεις τσιγκουνιές στην επιχείρηση σου
Black Demis Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 αυτο που λες είναι οτι καλύτερο... με το καλώδιο βέβαια... υπάρχει και νομικό θέμα εκεί οτι σου λαχει αν δεν πάρει κανείς χαμπάρι απο που πέρασες το καλώδιο
M@dB0x Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δε τιθεται θεμα τσιγγουνιας απο οτι βλεπω. Βεβαια αμα περασεις καλωδιο μπορεις στην αλλη ακρη να βαλεις ενα παλιο ασυρματο ρουτερ και να κανεις τη δουλεια σου εντελως τσαμπα.
sezebo Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε η αυτό που λες η κάποια εξωτερική κεραία wi-fi η απλά βάλε νέα γραμμή στο νέο μαγαζί μην κάνεις τσιγκουνιές στην επιχείρηση σου φιλε δεν ειναι τσιγκουνια, καποτε η γραμμη θα ειναι 200ρα και ειναι χαζο να πληρωνω για 2 γραμμες! Απλα εχω ενα θεμα. Στο δευτερο μαγαζι εγω θα θελω να εχω και ενσυρματο internet. αποτι βλεπω το fritz 1750e εχει μονο μια υποδοχη αρα για να εχω ενσυρματο θα πρεπει να τραβηξω και δευτερο καλοδιο? 14 ώρες πριν, Black Demis είπε αυτο που λες είναι οτι καλύτερο... με το καλώδιο βέβαια... υπάρχει και νομικό θέμα εκεί οτι σου λαχει αν δεν πάρει κανείς χαμπάρι απο που πέρασες το καλώδιο τι να μου πει ο διπλανοσ, σκεψου στην τουαλετα μου εχω τις βρυσες του νυπτηρα του...χαος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα