Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, Dantε είπε To grande punto 1.4 tjet τι λεει? Με τους 120 ιππους. Επισης το bravo tjet με τους 150? Κατι αλλο στη κατηγορια χρηματων τους (5-6Κ)με μικρη τουρμπινα(ισα ισα δηλαδη να γινονται σπιρτοζικα) και 1.4 παιζει? το bravo ειναι πολυ ωραιο αμαξι στην οδηγηση, προσπερασεις ταχυτατες, καλα κρατηματα κλπ. το προτιμω απο αλλα αμαξια πιο ακριβα σαν αισθηση. δε ξερω καταναλωσεις κ ζημιες, δεν ηταν δικο μου
Dantε Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε το bravo ειναι πολυ ωραιο αμαξι στην οδηγηση, προσπερασεις ταχυτατες, καλα κρατηματα κλπ. το προτιμω απο αλλα αμαξια πιο ακριβα σαν αισθηση. δε ξερω καταναλωσεις κ ζημιες, δεν ηταν δικο μου Με ενδιαφερουν και φρενα-κρατηματα ενω φυσικα και αξιοπιστια. Ακομα και με τους 120 ιππους φανταζομαι θα κινειται αξιοπρεπεστατα,καθως εχει και 20 κιλα ροπη. Οι εκδοσεις με τους 120 και 150 ιππους,εχουν ιδια μοτερ και αλλαζει μονο χαρτογραφηση?Ξερουμε?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Dantε είπε Με ενδιαφερουν και φρενα-κρατηματα ενω φυσικα και αξιοπιστια. Ακομα και με τους 120 ιππους φανταζομαι θα κινειται αξιοπρεπεστατα,καθως εχει και 20 κιλα ροπη. Οι εκδοσεις με τους 120 και 150 ιππους,εχουν ιδια μοτερ και αλλαζει μονο χαρτογραφηση?Ξερουμε? δεν εχω ιδεα καθως ηταν της δουλειας και οχι δικο μου τ αμαξι, το μονο που ξερω ηταν πως πηγαινε. 120 αλογα δεν ειναι λιγα, αλλα δε νομιζω να συγκρινεται με το 150αρι στις προσπερασεις. μια που το σκεφτομουν να περασω, δυο που ημουν διπλα στον προπορευομενο οδηγο και του κλεινα το ματι, και τρια που χα ξαναμπει στη λωριδα δε πιστευω να χουν αλλες μεγαλες διαφορες περα της "δυναμης" στο τουρμπο, οποτε αν δε σε νοιαζουν οι προσπερασεις νομιζω θα σαι ικανοποιημενος. στη τελικη δε χαλασε ο κοσμος να περιμενεις για μια πιο ασφαλη ευκαιρια για προσπεραση απ το να κανεις το ραλιστα. αυτα που σου λεω ημουν πιο μικρος και εκανα μαλακιες τοτε, τωρα πια η αληθεια ειναι δε θα μου χρειαζοταν αμαξι 150 αλογα (ουτε και εχω τα λεφτα για ενα ετσι κ αλλιως 😂) Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
chsam Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dantε είπε Με ενδιαφερουν και φρενα-κρατηματα ενω φυσικα και αξιοπιστια. Ακομα και με τους 120 ιππους φανταζομαι θα κινειται αξιοπρεπεστατα,καθως εχει και 20 κιλα ροπη. Οι εκδοσεις με τους 120 και 150 ιππους,εχουν ιδια μοτερ και αλλαζει μονο χαρτογραφηση?Ξερουμε? Κατοχος Bravo 120hp tjet.........Δεν θα το παιξω ειδικος κ ραλλιστας κτλ κτλ αλλα το αμαξι απο εσωτερικο ειναι ποιοτητα σε ολα (οκ εχω εκδοση emotion με hill assist, cruise control, cornering lights, διζωνικο κλιματισμο, follow me home,μπλα μπλα μπλα)και κλασσικα απο μηχανη....σκυλι.Και με lpg το turbo δεν χανει τιποτα και ναι η διαφορα με το 150 hp ειναι μονο στον προγραμματισμο και υπαρχει ενα κουμπι sport, κατα τα αλλα η μηχανη ειναι η ιδια. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από chsam 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα