Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για έναν καταψύκτη περίπου στα 200-250 λίτρα είναι για τον πατέρα μου βέβαια και εγώ δεν ξέρω πολλά πάνω σε αυτό το θέμα ποιο αξίζει η τιμή περίπου να είναι 350 μαξ,είδα στο σκρουτζ μερικά με βάση τις αξιολογήσεις αλλά θα ήθελα και κάποια ακόμα γνώμη 

ευχαριστώ και καλή ανάσταση να έχουμε. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για έναν καταψύκτη περίπου στα 200-250 λίτρα είναι για τον πατέρα μου βέβαια και εγώ δεν ξέρω πολλά πάνω σε αυτό το θέμα ποιο αξίζει η τιμή περίπου να είναι 350 μαξ,είδα στο σκρουτζ μερικά με βάση τις αξιολογήσεις αλλά θα ήθελα και κάποια ακόμα γνώμη 

Εγώ έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/3302826/Liebherr-GT-3032-Comfort.html και το είχα βρει σε προσφορά πριν από 3 χρόνια στα 380 ευρώ.

Πλέον έχει ξεφύγει στα 520+ ευρώ (δε ξέρω γιατί).

Φυσικά αυτό δε σε βοηθάει καθώς είναι έξω από το budget σου, απλώς στο αναφέρω σε περίπτωση που δεν βρεις κάτι καλό σε αυτά τα λεφτά και αποφασίσεις να αυξήσεις το budget.

Ίσως παίξει και καμία προσφορά τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι...;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Για δες και όρθιο με συρτάρια.

Είχα σε μπαούλο ναι παίρνει περισσότερα πράγματα αλλά χάνεις το μπούσουλα δεν ξέρεις τι και που το έχεις.Τον έδωσα στην πεθερά :P και πήρα ένα όρθιο με 5 συρτάρια δεν θυμάμαι ακριβώς νομίζω γύρω στα 270 πριν αρκετά χρόνια.

Χωράει λιγότερα αλλά βρίσκεις πολύ πιο εύκολα αυτό που ψάχνεις πιάνει δε και λιγότερο χώρο.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Για δες και όρθιο με συρτάρια.

Είχα σε μπαούλο ναι παίρνει περισσότερα πράγματα αλλά χάνεις το μπούσουλα δεν ξέρεις τι και που το έχεις.Τον έδωσα στην πεθερά :P και πήρα ένα όρθιο με 5 συρτάρια δεν θυμάμαι ακριβώς νομίζω γύρω στα 270 πριν αρκετά χρόνια.

Χωράει λιγότερα αλλά βρίσκεις πολύ πιο εύκολα αυτό που ψάχνεις πιάνει δε και λιγότερο χώρο.

Αυτό με τα συρτάρια είδα μερικά και λογικές τιμές θα ρωτήσω και τους γονείς αν τους κάνει κάτι τέτοιο γιατί όσο νανε και τα χρόνια περνάν δεν θα είναι για βουτιές στον καταψύκτη 🤣

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...