Προς το περιεχόμενο

WANGKA USB Charging Laptop Backpack 15.6 inch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, makhs5 είπε

Σημασια εχει οτι το φεσωσε, τωρα το οτι δεν εχει αναγκη γνωστο..

Το alixpress πιστεύεις δεν θα κινηθεί νομικά εναντίων του; Δεν είναι έτσι ανοίγω ένα διαδικτυακό μαγαζάκι και μετά αποχωρώ και όλα καλά.

Είναι κολοσσος το συγκεκριμένο και θα του πάρει μέχρι και τα κινέζικα σωβρακα.😋

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως πιστευω οτι ηταν εσκεμμενη κινηση απο τον πωλητη για να κανει ζημια, τωρα το γιατι ο ιδιος το ξερει..

7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Το alixpress πιστεύεις δεν θα κινηθεί νομικά εναντίων του;

Πιστευω οτι ο πωλητης ηξερε τι εκανε απο πριν, φανηκε τελειως στημενη η απατη, αποκλειεται να μην ηξερε, οποτε τι στοιχεια θα εδωσε, αυτος το ξερει.

Πχ να σου βρω εγω ενα ενδεχομενο πιθανο? Πχ εφτιαξε μια προπληρωμενη καρτα πληρωσε απο εκει το λογαριασμο του για να ανοιξει καταστημα. Σιγουρα θα βρηκε καποιο παραθυρακι, αν ειχαμε κανεναν να εχει φτιαξει λογαριασμο σαν πωλητης στο Ali θα ξεραμε τι ζηταει, ισως περιπου τα ιδια που ζηταει και το ebay για τους πωλητες. Οποτε οποιος εχει λογαριασμο στο ebay σαν πωλητης ας μας πει τι ζηταει το ebay για να γινει καποιος πωλητης εκει

Επεξ/σία από makhs5
Δημοσ.

Ότι πιστεύετε ότι το Ali θα χάσει έστω και $0.01 από τον οποιοδήποτε τυχαρπαστο, με ξεπερνάει... 😜 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Questioner είπε

Ότι πιστεύετε ότι το Ali θα χάσει έστω και $0.01 από τον οποιοδήποτε τυχαρπαστο, με ξεπερνάει... 😜 

Και οτι να κανει λογαριασμο στημενο ο οποιοσδηποτε πωλητης και να χασει 8 με 10 χιλιαδες ευρω και να μην το εχει ψαξει οπωσδηποτε επισεις ξεπερναει εμενα..

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, makhs5 είπε

Σημασια εχει οτι το φεσωσε, τωρα το οτι δεν εχει αναγκη γνωστο..

Δε νομίζω να φέσωσε. Αν δε κάνω λάθος το aliexpress δεν πληρώνει άμεσα όλες τις πωλήσεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Δε νομίζω να φέσωσε. Αν δε κάνω λάθος το aliexpress δεν πληρώνει άμεσα όλες τις πωλήσεις.

Οκ, καποιος ομως να μου εξυγησει γιατι να πληρωσε προκαταβολη για να γινει πωλητης, και να ηθελε να την χασει μ αυτο που εκανε. Υπαρχουν τοσο πολυ ανοητα ατομα, που εστω να μην το χουν ψαξει εστω λιγο πριν το κανουν? Μου φαινεται πολυ δυσκολο εως αδυνατον τετοια ανοησια να υπαρχει

Κατι παιζει σιγουρα με αυτο που εκανε και ποιον σκοπο ειχε, απλα εμεις δεν θα τον μαθουμε ποτε

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Οκ, καποιος ομως να μου εξυγησει γιατι να πληρωσε προκαταβολη για να γινει πωλητης, και να ηθελε να την χασει μ αυτο που εκανε. Υπαρχουν τοσο πολυ ανοητα ατομα, που εστω να μην το χουν ψαξει εστω λιγο πριν το κανουν? Μου φαινεται πολυ δυσκολο εως αδυνατον τετοια ανοησια να υπαρχει

Κατι παιζει σιγουρα με αυτο που εκανε και ποιον σκοπο ειχε, απλα εμεις δεν θα τον μαθουμε ποτε

Τι να σου πω. Το aliexpress σίγουρα έχει δικλείδες ασφαλείας. Είναι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Αυτό ξέρω κι εγώ. Πληρώνει όταν πατήσεις πως έλαβες το προϊόν ή περάσει το χρονικό διάστημα.

• Moderators
Δημοσ.

Να μεινουμε στα περι εξελιξης και τιποτα αλλο παρακαλω, δεν εχουν θεση εδω  αναλυσεις επι αναλυσεων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, makhs5 είπε

Το πιο πιθανό είναι να ήταν κάποιος τυχάρπαστος που νόμιζε πως θα πλουτίσει χωρίς κόπο. Το aliexpress δεν πληρώνει καμία αγορά πριν ο αγοραστής δηλώσει πως παρέλαβε κι όλα καλά, συν πως ζητάει εγγύηση για να ανοίξεις κατάστημα. Κι, επιπλέον, μιλάμε για χώρα με κομμουνιστικό καθεστώς όπου η κατοικία είναι κάτι περιορισμένο κι ελεγχόμενο, δεν μπορεί να δηλώσει έτσι απλά ψεύτικες διευθύνσεις και να την γλυτώσει. Το πιο πιθανό είναι ήδη να έχει προβλήματα με τον νόμο εκεί.

Πρέπει να ανοιχτούν dispute για επιστροφή χρημάτων, οι παραγγελίες δεν έχουν ακυρωθεί αυτόματα (τουλάχιστον ως τώρα οι δικές μου όχι). Αν μείνουν έτσι, σε 2 μήνες θα κλείσουν και να θεωρηθεί πως παραλάβατε. Κάντε dispute για να είστε σίγουροι.

Επεξ/σία από God
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα το ali μου επέστρεψε τα χρήματα...

Είχα κάνει αίτημα για refund πριν μερικές μέρες

Επεξ/σία από nikos16717
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Σήμερα το ali μου επέστρεψε τα χρήματα...

Είχα κάνει αίτημα για refund πριν μερικές μέρες

Όταν άνοιξες Dispute και από τη στιγμή που σου έστειλε tracking number που ανιχνεύεται(σωστά?)
τι επέλεξες σαν λόγο αιτήματος επιστροφής χρημάτων?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...