Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Πολύ θέλω ένα mavic. Το Phantom δεν ξέρω γιατί υπάρχει. Είναι τόσο δύσκολο στην μεταφορά σε σχέση με το mavic που φαντάζομαι πως θα έκανε καλά η εταιρία να το καταργούσε...

Η καλυτερη πλατφορμα για επαγγελματιες.απολυτα σταθερο.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 minutes ago, sezebo said:

Εγώ αναφέρομαι σε όσους το πήραν για παιχνίδι. Οι επαγγελματίες φυσικά το έχουν ανάγκη.

Και αυτος που το πηρε για παιχνιδι αφου επαιξε/παιζει μαζι του γιατι να το μετανιωσει? Πιο πολλυ μαλλον στεναχωριέσαι που δεν καταφερες να παρεις ενα

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, sezebo είπε

Μοδα ηταν και περασε. Ποιοι απο σας που πήρατε drones για παιχνίδι και οχι για δουλειά το μετανιώσατε?

εγω........

snapshotyuyuyuyu.jpg

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Πολύ θέλω ένα mavic. Το Phantom δεν ξέρω γιατί υπάρχει. Είναι τόσο δύσκολο στην μεταφορά σε σχέση με το mavic που φαντάζομαι πως θα έκανε καλά η εταιρία να το καταργούσε...

To phantom 4 pro εχει mechanical shutter σε σχεση με το mavic 2 pro που εχει electronic και για φωτογραμμετρική αποτύπωση το electronic δημιουργει μικροπαραμορφώσεις στην εικόνα  οι οποιες καταστρέφουν την ακρίβεια αποτύπωσης. Οπότε ναι έχει λόγo υπαρξης και επίσης το 4Κ του είναι πραγματικό όχι upscaled 2K οπως το mavic 2 pro. Σε high iso το Phantom 4 pro εχει λιγότερο noise. Αν τα προσθέσουν και αυτα στο επομενο mavic 3 pro τοτε ναι δεν θα εχει λογω ύπαρξης αλλα αργεί μαλλον ακόμα το 3.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που ο καθε ενας με σκοταδικη αγνοια να επιφερει την αποψη του για τα παντα πρεπει να ειναι μονο ελληνικο..........
Ασχολουμε 6 χρονια ειδικα με τα phantom.Eρασιτεχνικα και οικογενειακα.
Η καλυτερη και σταθεροτερη πλατφορμα για εναεριες ληψεις οταν το μπατζετ ειναι χαμηλο για επαγγελματιες,η ψαγμενους ερασιτεχνες.
Βλεπω τελειως διαφορετικα και πιο ομορφο τον κοσμο μεσα απο τα drone........
Aναποσπαστο μερος των διακοπων μας....καποια στιγμη phantom 3 pro και spark στις ιδιες διακοπες........
Παροτι ειχα σε αυτα τα χρονια 1 και μοναδικη πτωση και μαλιστα σε θαλασσα (ολικη καταστροφη) η dli Ολανδιας (μακρια απο την Ελληνικη)μου το αντικατεστησε με καινουργιο η ανακατασκευασμενο στα εργαστηρια τους+μπαταρια+microSD........
Mαλιστα φοραγε αλλα πιο εξελιγμενα μοτερ......
Η dji μου ζητησε συγνωμη για την ταλαιπωρια και οτι το drone που μου εστειλαν εχει 1 ετος εγγυηση!!!!!!
Απο εκει και περα το Ελληνικο κρατος ειναι ανυπαρκτο και σε αυτο τον τομεα.........
Μαλιστα οταν εμφανιστικαν οι και καλα σχολες drone για κονομα ολα εγιναν πιο μπαχαλο........
Δυο μηνες προσπαθουσα να οργανωσω την πτηση απο νεαπολη λακωνιας προς ελαφονησο με τις αρχες.......κανεις δε εδειχνε διαθεση για οτιδηποτε,η ειχαν αγνοια......
Τελικα με τις ευχες 2 λιμενικων την ημερα που ξεκινησαν οι διακοπες περασα με το drone απαναντι.........
φαινομαι στην φωτο του φερυ.......

vlcsnap-2018-10-07-04h08m32s308.jpg

snapshotyuyuyuyu.jpg

bscap0000.jpg

• Like 7
Δημοσ.
9 ώρες πριν, sezebo είπε

Μοδα ηταν και περασε. Ποιοι απο σας που πήρατε drones για παιχνίδι και οχι για δουλειά το μετανιώσατε?

ΑΝ καταργει ΔΕΝ καταργει γενικα τα drones
αλλα αυτα που ΔΕΝ μαζευουν γιατι προφανως τα mavic που μαζευουν μοσχοπουλανε σε σχεση με τα αλλα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, georgetsl είπε

Φαντάσου δηλαδή τι πρέπει να λένε οι οδηγοί μηχανών και αυτοκινήτων ...15 - 20 + χιλιάρικα στο δρόμο τα οποία είσαι προετοιμασμένος να τα χάσεις στην οποία αναποδια δική τους ή κάποιου άλλου.....και μην πάρεις σπίτι ή νοικιάσεις , με έναν σεισμό καλό ,τα χάνεις όλα ....το dji των 1000 ευρώ το κόβω πιο εύκολο να μην χαθεί πάντως με ολα όσα έχει επάνω του ....

Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Επίσης στατιστικά είναι πολύ πιο πιθανό να σου πέσει το drone σε κανα δέντρο ή στη θάλασσα παρά να γίνει σεισμός και να σου πέσει το σπίτι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, bomberb17 είπε

Το θέμα με τα drones (ειδικά τα ακριβά high end όπως τα DJI) είναι ότι έχεις 1000€ να πετάνε στον αέρα και πρέπει ανά πάσα στιγμή να είσαι προετοιμασμένος να τα χάσεις...

1000 ευρω για ενα dji  ειναι απλα ενα  συμβολικο ποσο

19 ώρες πριν, Federer είπε

Ποιος ο λόγος να πάρω ένα Phantom 4 οταν μπορώ με 1400€ λιγότερα να πάρω ένα ESTAR Hubble-11

imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258fESTAR-Hubble-11.png.4a0100a7584494aa767f3bdb8447b6bb.png;

ο λογος ειναι πολυ απλος  αυτο που δειχνεις  ειναι ενα παιχνιδι που αν το βγαλεις να το πεταξεις με 0,5 μποφορ θα πεσει το phantom πεταει με  6-7 μποφορ χαλαρα

15 ώρες πριν, sezebo είπε

Εγώ αναφέρομαι σε όσους το πήραν για παιχνίδι. Οι επαγγελματίες φυσικά το έχουν ανάγκη.

το βαριεσαι  απλα δεν το μετανιωνεις οπως γινεται με οτιδηποτε αγορασεις

Επεξ/σία από gjp1000
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, bomberb17 είπε

Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Επίσης στατιστικά είναι πολύ πιο πιθανό να σου πέσει το drone σε κανα δέντρο ή στη θάλασσα παρά να γίνει σεισμός και να σου πέσει το σπίτι.

Στατιστικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται ....φιλικά πάντα ....τραβά δες πόσοι τρακαρουν καθημερινά αμάξια των 10+ χιλιάδων ευρώ αγοράς και πόσα σπίτια παθαίνουν ζημιές χιλιάδων ευρώ  από φυσικά αίτια ...μην κολλάς σε σεισμό ...δες μάντρα Αττικής πόσες εκατοντάδες σπίτια καταστράφηκαν από τις πλημμύρες εις διπλούν παρακαλώ ,και πόσα σπίτια καίγονται στις φωτιές κάθε χρόνο ,μόνο στο Μάτι αρκεί και περισσεύει...είναι απίθανο να δεις λοιπόν τα ντροουν των 1000+ ευρώ να πέσουν σε δέντρα σε αριθμούς τόσων όσων των παραπάνω ....σύμφωνα λοιπόν με όλα αυτά και τα πορτοκάλια και τα μήλα που λες...θα πρέπει όλοι να σκεφτούν σοβαρά να μην αγοράζουν αμάξια και να μην έχουν σπίτια ,παρά ντροουν....

Στις 27/4/2019 στις 10:13 ΜΜ, sezebo είπε

Για παιγχνιδι υπάρχουν τα syma στο jumbo για όποιον θέλει ντροουν για παιγχνιδι ....υπάρχει και ο σοβαρός ερασιτεχνισμος που χρησιμοποιεί ένα σοβαρό ντροουν για δική του χρήση ...από απλές φώτο οικογενειακές ,μέχρι να δει πράγματα σε σημεία που δεν πάει ούτε το αιγοπροβατο ....και ο ταξιτζής δεν γουστάρει τα ιχ γιατί χάνει πελατες ως επαγγελματιας που έχει ανάγκη ....να σταματήσουμε τότε να καβαλάμε τιμόνι ιδιωτικά και να αφήσουμε το τιμόνι στον επαγγελματία ...θα σου άρεσε ; Η εγώ που πετάω ντροουν και βγάζω φώτο σε μέρη που δεν θα είχα δυνατότητα να το κάνω με μια απλή φωτογραφική θα πρέπει να πληρώνω κατοσταρες να χαιρεται ο φωτογράφος ο επαγγελματίας .....δεν πάμε καλά σε αυτή την χώρα τελικά ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ' ότι το κόβω μάλλον το Mavic 3 Pro θα έχει τον αισθητήρα του p4p v2 και γι αυτο θα καταργήσουν την σειρα phantom, εκτός και αν όντως βγάλουν το 5 με εναλλάξιμους φακούς το οποίο κατά την γνώμη μου δεν έχει λόγο ύπαρξης εφόσον υπάρχει το inspire 2 σαν πλατφόρμα.

Κάνω επαγγελματική χρήση και έχω το P4P, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, πολύ reliable σκάφος με μικροπροβλήματα (stress cracks κλπ).

Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που μου έβγαλε μετά από 2+ χρόνια χρήσης ήταν που έκαψε gimbal + camera στα καλά καθούμενα αλλά συμβαίνουν και αυτά.

Πάντως πολύ προχωρημένη τεχνολογία πατημένη σε τόσο μικρό form factor και σε τιμή όνειρο γι' αυτά που προσφέρει το συγκεκριμένο UAV.

Ορίστε και από εμένα το πιο πρόσφατο showreel με πλάνα από το P4P. (πλην μερικών από P3S & P4 και τα επίγεια με sony a6500).

Επεξ/σία από telas
Δημοσ.

Εγω ειχα αγορασει το Phantom 3 std οταν πρωτοβγηκε πιο πολυ απο περιεργεια(παιχνιδι) για τη τεχνολογια που ειχε. Δεν μπορω να πω ειχα πολυ καλες ληψεις (οικογενειακες κυριως) αλλα το πουλησα τελικα λογω οτι ηταν πολυ πολυ αβολο απο αποψη μεγεθους!!!

DJI_0010_NEW.jpg

Δημοσ.
Στις 28/4/2019 στις 3:40 ΜΜ, georgetsl είπε

Στατιστικά δεν ξέρεις τι σου γίνεται ....φιλικά πάντα ....τραβά δες πόσοι τρακαρουν καθημερινά αμάξια των 10+ χιλιάδων ευρώ αγοράς και πόσα σπίτια παθαίνουν ζημιές χιλιάδων ευρώ  από φυσικά αίτια ...μην κολλάς σε σεισμό ...δες μάντρα Αττικής πόσες εκατοντάδες σπίτια καταστράφηκαν από τις πλημμύρες εις διπλούν παρακαλώ ,και πόσα σπίτια καίγονται στις φωτιές κάθε χρόνο ,μόνο στο Μάτι αρκεί και περισσεύει...είναι απίθανο να δεις λοιπόν τα ντροουν των 1000+ ευρώ να πέσουν σε δέντρα σε αριθμούς τόσων όσων των παραπάνω ....σύμφωνα λοιπόν με όλα αυτά και τα πορτοκάλια και τα μήλα που λες...θα πρέπει όλοι να σκεφτούν σοβαρά να μην αγοράζουν αμάξια και να μην έχουν σπίτια ,παρά ντροουν....

Φίλε μου στατιστικά εσύ δε ξέρεις τι σου γίνεται. (φιλικά όπως εσύ).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bomberb17 είπε

Φίλε μου στατιστικά εσύ δε ξέρεις τι σου γίνεται. (φιλικά όπως εσύ).

οτι να ναι !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...