Poetic_Justice Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 καλησπέρα, αν έχει γνώσεις κανείς για το πως θα μπορούσα να ξεκλειδώσω το κινητό μου στο οποίο έχω ξεχάσει το pattern ας με ενημερώσει είτε εδώ είτε σε μήνυμα. Η συσκευή μου είναι Sony Xperia Z3 compact. έχω δοκιμάσει μια χαζομάρα πρόγραμμα (dr.fone) που δεν κάνει κάτι, καθώς επίσης και το find my android της google που επίσης δεν δίνει δυνατότητα για ξεκλείδωμα ή έστω νέο κλείδωμα. Κάτι άλλο δεν βρίσκω πέρα από reset που δεν το θέλω όμως γιατί θα χάσω όλα τα δεδομένα μου. κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Καλή Ανάσταση σε όλους.
saruman123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων USB δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Στις 27/4/2019 στις 2:21 ΜΜ, saruman123 είπε Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων USB δεν νομίζω να υπάρχει κάτι. Δηλαδή δεν γίνεται αλλιώς Hard Reset στα Sony με συνδυασμό κουμπιών όπως πχ στα Samsung; Το συνδέεις με το PC και το κάνεις μέσω εντολής και μόνο αν είναι ενεργοποιημένος ο εντοπισμός σφαλμάτων;
saruman123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δηλαδή δεν γίνεται αλλιώς Hard Reset στα Sony με συνδυασμό κουμπιών όπως πχ στα Samsung; Το συνδέεις με το PC και το κάνεις μέσω εντολής και μόνο αν είναι ενεργοποιημένος ο εντοπισμός σφαλμάτων; Ο ts λέει ότι δεν θέλει να χάσει αυτά που έχει μέσα. Με το Hard Reset θα σβηστούν όλα. Αν είχε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB ενεργό τότε θα μπορούσε να το διαχειριστεί και μέσω υπολογιστή η με κάποιο πρόγραμμα. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από saruman123 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα