nikolas_kriti Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ και Χρόνια σας πολλά. Λόγω διακοπών έκατσα να ασχοληθώ λίγο με τον PC μου ,κατέβασα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινησω να πειραματιστώ. Μόλις κατέβασα το CPU-Z ,βλέπω το CPU V-CORE να πηγαίνει στα ύψη,δηλαδή 1.700 στιγμιαία και να κατεβαίνει...Γενικά βλέπω πολύ υψηλά voltages και αγχώθηκα. Καμία γνώμη?Δεν εχω πειράξει τιποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε Καλησπέρα στο φόρουμ και Χρόνια σας πολλά. Λόγω διακοπών έκατσα να ασχοληθώ λίγο με τον PC μου ,κατέβασα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινησω να πειραματιστώ. Μόλις κατέβασα το CPU-Z ,βλέπω το CPU V-CORE να πηγαίνει στα ύψη,δηλαδή 1.700 στιγμιαία και να κατεβαίνει...Γενικά βλέπω πολύ υψηλά voltages και αγχώθηκα. Καμία γνώμη?Δεν εχω πειράξει τιποτα.... Καλησπέρα, κατέβασε HWinfo64 και βγάλε screenshot απο εκεί τις τάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Στις 27/4/2019 στις 1:03 ΜΜ, nikolas_kriti είπε Καλησπέρα στο φόρουμ και Χρόνια σας πολλά. Λόγω διακοπών έκατσα να ασχοληθώ λίγο με τον PC μου ,κατέβασα τα απαραίτητα εργαλεία για να ξεκινησω να πειραματιστώ. Μόλις κατέβασα το CPU-Z ,βλέπω το CPU V-CORE να πηγαίνει στα ύψη,δηλαδή 1.700 στιγμιαία και να κατεβαίνει...Γενικά βλέπω πολύ υψηλά voltages και αγχώθηκα. Καμία γνώμη?Δεν εχω πειράξει τιποτα.... Καλησπερα και επισης χρονια πολλα. Αν δεν ζεις στο 2016 μην λες "μολις κατεβασα το CPU-Z", αλλα απλως "κατεβασα ενα CPU-Z". Περαν αυτου λογικο το βρισκω να σου λεει 1.7V, οπως και οτι εχεις το multiplier στο 144, τo bus speed στα 25MHz και οτι εχεις 8 πυρηνες και 8 threads. Εσυ δηλαδη τι περιμενεις απο software που δεν υποστηριζει τον επεξεργαστη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Στις 27/4/2019 στις 4:18 ΜΜ, Sheogorath είπε Καλησπέρα, κατέβασε HWinfo64 και βγάλε screenshot απο εκεί τις τάσεις. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! 20 ώρες πριν, kostas_anes είπε Καλησπερα και επισης χρονια πολλα. Αν δεν ζεις στο 2016 μην λες "μολις κατεβασα το CPU-Z", αλλα απλως "κατεβασα ενα CPU-Z". Περαν αυτου λογικο το βρισκω να σου λεει 1.7V, οπως και οτι εχεις το multiplier στο 144, τo bus speed στα 25MHz και οτι εχεις 8 πυρηνες και 8 threads. Εσυ δηλαδη τι περιμενεις απο software που δεν υποστηριζει τον επεξεργαστη σου? Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η επιθετική στάση.!Δεν γεννηθήκαμε όλο γνώστες!! Με συγχωρείς! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η επιθετική στάση.!Δεν γεννηθήκαμε όλο γνώστες!! Με συγχωρείς! Ισχυει αυτο που λες και εχεις δικιο, με προλαβες φορτωμενο απο αλλον, οποτε σου χρωσταω μια συγγνωμη. Περαν αυτο ρε αδερφε, στο google να το γραψεις "CPU-Z" θα σου βγαλει να κατεβασεις την τελευταια εκδοση, εσυ πως καταφερες να βρεις τους 2016 ? Παρεμπιπτοντως μια χαρα ειναι οι τασεις μην σε ανησυχει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Ισχυει αυτο που λες και εχεις δικιο, με προλαβες φορτωμενο απο αλλον, οποτε σου χρωσταω μια συγγνωμη. Περαν αυτο ρε αδερφε, στο google να το γραψεις "CPU-Z" θα σου βγαλει να κατεβασεις την τελευταια εκδοση, εσυ πως καταφερες να βρεις τους 2016 ? Παρεμπιπτοντως μια χαρα ειναι οι τασεις μην σε ανησυχει. Εεεε δε ξέρω τι παίχτηκε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Κάποια πρόταση για να τον μπουσταρω λίγο ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε Κάποια πρόταση για να τον μπουσταρω λίγο ;; Άσε στοκ τάση (δίνει αβέρτα) και δες αν έχεις σταθερά 3.9Ghz. Λογικά με σχεδόν 1.4 που δίνει τα έχεις ανετα, μην πω και 4. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από Sheogorath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Άσε στοκ τάση (δίνει αβέρτα) και δες αν έχεις σταθερά 3.9Ghz. Λογικά με σχεδόν 1.4 που δίνει τα έχεις ανετα, μην πω και 4. Να απενεργοποίησω κάποιες ρυθμίσεις ;;; η να τα αφήσω όλα στα αυτο και να αλλάξω το multiplier σε 39.00 μονάχα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, nikolas_kriti είπε Να απενεργοποίησω κάποιες ρυθμίσεις ;;; η να τα αφήσω όλα στα αυτο και να αλλάξω το multiplier σε 39.00 μονάχα ; Δες το θρεντ για το oc στο ΑΜ4, μην κανεις βιαστικά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα