Προς το περιεχόμενο

[Software] Hard Disk Sentinel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

23 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Γιατί δεν δίνει direct link αλλά πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή;

για να σου περασει και ενα προγραμαμακι που σου πεταει notifications, σε καθε περιπτωση μπορεις να κρατησεις το εκτελεσιμο που κατεβαζει και να απεγκαταστησεις το προγραμματακι, εγω το κανω μονiμα απο αυτο το site σε vm 😛

7 λεπτά πριν, razkal είπε

Το 5.20 δίνουν? 

to 5.30 ειναι

Επεξ/σία από panoc
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panoc είπε

για να σου περασει και ενα προγραμαμακι που σου πεταει notifications, σε καθε περιπτωση μπορεις να κρατησεις το εκτελεσιμο που κατεβαζει και να απεγκαταστησεις το προγραμματακι, εγω το κανω μονiμα απο αυτο το site σε vm 😛

to 5.30 ειναι

VM;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

VM;

virtual machine με vmware, σηκωνω ενα virtual machine για δοκιμες σε προγραμματα και κλπ ωστε να μη "λερωνεται" το κανονικο συστημα.

Επεξ/σία από panoc
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καλύτερο του Crystal Disk Info (freeware και pretty much το standard στην κατηγορία HDD/ SSD monitoring utilities); Έχει κάτι που να το κάνει να ξεχωρίζει πραγματικά;

Ώστε να αξίζει να ασχοληθεί κανείς με extended trials χωρίς δικαίωμα upgrades σε νεότερες εκδόσεις; Ήδη εδώ δε δίνουν την τελευταία έκδοση.

Επεξ/σία από imvrios
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, panoc είπε

για να σου περασει και ενα προγραμαμακι που σου πεταει notifications,

Μπορείς να ξετικάρεις την επιλογή για την εγκατάσταση της εφαρμογής των notifications, κατά την πορεία της εγκατάστασης

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, enteacher04 είπε

Το γνωστό πλέον πρόγραμμα, ξανά σε giveaway, για όποιον το θέλει και δεν το έχει ήδη:

https://sharewareonsale.com/s/hard-disk-sentinel-standard-sale

ευχαριστω πολυ για το ωραιο προγραμμα.Πρωτη φορα το χρησιμοποιω και ευτυχως για λαπτοπ 5 χρονων μου διχνει οτι ειναι 100% υγιες .Με τοσα πραγματα που κατεβαζα οταν ημουν φοοτητης  μου κανει εντυπωση πως ειναι υγιης LUL.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

• 2 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...