Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

https://www.wish.com/

Εχει κανει καποιος καποια αγορα ?

Να σε βοηθήσω με προσωπικές εμπειρίες.

Καταρχήν Κινέζοι. Αυτομάτως αυτό σημαίνει πουστια. Δε τους εμπιστεύομαι σχεδόν καθόλου. 

Όσες αγορές έχω κάνει έχουν έρθει. Συνήθως στον έναν μήνα. Με εξαίρεση παραγγελίες Δεκεμβρίου που ήρθαν Μάρτη. Είχα μάθει και από γνωστό στο τελωνείο ότι γινόταν ένας πανικός.

Τι να προσέξεις. Οι εικόνες που δείχνουν δεν είναι πάντα αυτό που έρχεται. Κοίτα καλά τι δείχνουν και τι έχει σαν επιλογή αγοράς, διαφέρουν αρκετά.

Επίσης, σου δίνει δυνατότητα να πάρεις πίσω τα λεφτά αν δεν έχουν έρθει μέχρι κάποιο διάστημα. Όχι όμως τα μεταφορικά. Μόνο την αξία του προϊόντος. Εγώ τα πήρα αυτό που άργησαν, και εν τέλει ήρθαν.

Γενικά έχει ωραία πράγματα, φθηνά και μερικές φορές έχουν μόνο μεταφορικά 2-3 ευρώ ανάλογα. Αλλά παίζει πολύ πουστια στα προϊόντα, σε αυτά που δείχνουν με αυτά που έρχονται.

Για ψιλοπραγματα με μικρό κόστος είναι οκ. 

Κάτι ακριβό δεν έχω πάρει ακόμα να σου πω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω..4-5 ψιλα ψωνισα 9 ευρω συνολικα.

Πληρωμη με paypal .Νομιζω ειναι το πιο ασφαλες.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ευχαριστω..4-5 ψιλα ψωνισα 9 ευρω συνολικα.

Ε εντάξει, έτσι παίζω και εγώ. Θα έρθουν, απλά μπορεί να δεις κάτι άλλο 😂. Αλλά για ένα δεκαρικο οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου έρθουν ξεχωριστά. Κι εγώ πήρα για πλάκα 3 πράγματα. Το ένα ήρθε σε 20 μέρες το άλλο στο μήνα και το τρίτο θα κάνει 40 μέρες περίπου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι οι μέρες παίζουν. Συνήθως κάνουν μήνα. Μου έχει κάνει και 3μηνο.

Σε άλλες χώρες πάντως που βλέπω σχόλια πριν αγοράσω, λένε ότι τους έρχονται και σε 1-2 εβδομάδες.

Καλά ναι PayPal πάντα. Εννοείται αυτό.

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...