Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες σύντομη απάντηση, ναι συμφέρει.

Η αγορά από εξωτερικό όμως θέλει μελέτη και στο αν πρακτικά συμφέρει εσενα πρεπει να προσεξεις τα παρακάτω

• Να ψωνίσεις απο αξιόπιστο μαγαζί
  • Να γνωρίζεις τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος (κάρτες, paypal, κλπ)
  • Να προσπαθήσεις να αποφύγεις το τελωνειο
  • Να μη βιάζεσαι, γιατί οι παραδόσεις παιρνουν κάπου 30 ημέρες

Ενας πολύ καλός οδηγός μελέτης ειναι αυτός του makfil -> https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/

και στο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ υπάρχουν αρκετές συζητήσεις για αγορές απο εξωτερικό

Δημοσ.
Στις 27/4/2019 στις 12:14 ΜΜ, maarinos είπε

Κάποιο site που αγοράσατε πρόσφατα??

Περιοχή Αργοστόλι.

Banggood με τροπο αποστολης priority direct mail αψογο και 100% ασφαλες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο μέρες κάνει να έρθει??

Χρόνια πολλά Χρηστός ανέστη

Επεξ/σία από maarinos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, maarinos είπε

Πόσο μέρες κάνει να έρθει??

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Χρόνια πολλά Χρηστός ανέστη

Κάνα 20ημερο εργάσιμες αλλά για μένα για ποσόν πάνω από 200€ κινητό από εδώ μόνο να έχεις εγγύηση στα εύκολα να το πηγαίνεις.. Από εξω βγάζεις άκρη αλλά ταλαιπωρεία φουλ

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγοράζω από το εξωτερικό από το 2005, από καρφίτσα μέχρι εξαρτήματα μηχανής, και κινητά συχνά, αλλά πλέον προβληματίζομαι για το επόμενο κινητό μου.

Αν το μοντέλο δεν έρχεται Ελλάδα, τότε πάσο. Αν όμως έρχεται, τί κάνεις;

- Το παίρνεις από έξω, με όλα όσα ανέφερε ο isay κατά νου.

-Το παίρνεις από σκρουτζομάγαζο πληρώνοντας ένα σχετικό καπέλο σε σχέση με την πρώτη λύση, ελαχιστοποιώντας όμως όσα αναφέρει ο isay, με μόνο πρόβλημα να απομένει την όποια ταλαιπωρία, αν η συσκευή βγάλει πρόβλημα.

-Το παίρνεις σφραγισμένο από αγγελία από το insomnia, γλιτώνοντας κάποια επιπλέον χρήματα σε σχέση με την δεύτερη λύση και με το πρόβλημα εγγύησης/επιστροφής να παραμένει.

-Το παίρνεις από μεγάλη αλυσίδα πληρώνοντας ένα γενναίο καπέλο, λύνοντας όμως κατά ένα μεγάλο μέρος τα προβλήματα εγγύησης.

Επιπλέον υπάρχει και το θέμα με τις άτοκες δόσεις που μπορείς να έχεις στα σκρουτζομάγαζα/αλυσίδες, όπως και την έκδοση τιμολογίου. 

Σπαζοκεφαλιά, αν βρείτε την λύση, πείτε την και σε εμένα!..

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Voodooman είπε

Αγοράζω από το εξωτερικό από το 2005, από καρφίτσα μέχρι εξαρτήματα μηχανής, και κινητά συχνά, αλλά πλέον προβληματίζομαι για το επόμενο κινητό μου.

Αν το μοντέλο δεν έρχεται Ελλάδα, τότε πάσο. Αν όμως έρχεται, τί κάνεις;

- Το παίρνεις από έξω, με όλα όσα ανέφερε ο isay κατά νου.

-Το παίρνεις από σκρουτζομάγαζο πληρώνοντας ένα σχετικό καπέλο σε σχέση με την πρώτη λύση, ελαχιστοποιώντας όμως όσα αναφέρει ο isay, με μόνο πρόβλημα να απομένει την όποια ταλαιπωρία, αν η συσκευή βγάλει πρόβλημα.

-Το παίρνεις σφραγισμένο από αγγελία από το insomnia, γλιτώνοντας κάποια επιπλέον χρήματα σε σχέση με την δεύτερη λύση και με το πρόβλημα εγγύησης/επιστροφής να παραμένει.

-Το παίρνεις από μεγάλη αλυσίδα πληρώνοντας ένα γενναίο καπέλο, λύνοντας όμως κατά ένα μεγάλο μέρος τα προβλήματα εγγύησης.

Επιπλέον υπάρχει και το θέμα με τις άτοκες δόσεις που μπορείς να έχεις στα σκρουτζομάγαζα/αλυσίδες, όπως και την έκδοση τιμολογίου. 

Σπαζοκεφαλιά, αν βρείτε την λύση, πείτε την και σε εμένα!..

Συμφωνώ μαζί σου εγώ φίλε για ποσο μεγάλο όπως είναι το κινητό από εδώ σκρουτσομαγαζο καλό με αξιολογήσεις ή σε καμία BF όπως είχε Γερμανός με κάρτα eurobank τοτε από μεγαλη αλυσίδα.. 420 €σφραγισμένο p20 pro τότε το twilight.. Από εξω μόνο μικρά ποσά που να μν με νοιάζει αν γίνει κάτι θηκες βιβλία κλπ

Γτ όταν δίνω ένα ποσό για κινητό θέλω αν πάθει κάτι ψυχολογικά να νιώθω ασφαλής. Το άγχος και μόνο που θα έχω από εξω 1 μήνα και όταν βγάλω άκρη προτιμώ να δώσω εδώ 40€ παραπανω και πολλά στο εξωτερικό για μητρική δν σε καλύπτει η εγγύηση.. Αυτά από μενα:) 

Επεξ/σία από kp1
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kp1 είπε

Συμφωνώ μαζί σου εγώ φίλε για ποσο μεγάλο όπως είναι το κινητό από εδώ σκρουτσομαγαζο καλό με αξιολογήσεις ή σε καμία BF όπως είχε Γερμανός με κάρτα eurobank τοτε από μεγαλη αλυσίδα.. 420 €σφραγισμένο p20 pro τότε το twilight.. Από εξω μόνο μικρά ποσά που να μν με νοιάζει αν γίνει κάτι θηκες βιβλία κλπ

Γτ όταν δίνω ένα ποσό για κινητό θέλω αν πάθει κάτι ψυχολογικά να νιώθω ασφαλής. Το άγχος και μόνο που θα έχω από εξω 1 μήνα και όταν βγάλω άκρη προτιμώ να δώσω εδώ 40€ παραπανω και πολλά στο εξωτερικό για μητρική δν σε καλύπτει η εγγύηση.. Αυτά από μενα:) 

Αν ήταν για €40 στα 700-900 ευρώ, δεν θα γινόταν κουβέντα. Αλλά τώρα το S10 πχ έχει €939 στο Πλαίσιο και €660 σε φερέγγυο σκρυτζομάγαζο. Καλή η ελληνική εγγύηση, αλλά και €280 είναι τεράστιο ποσό.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Αν ήταν για €40 στα 700-900 ευρώ, δεν θα γινόταν κουβέντα. Αλλά τώρα το S10 πχ έχει €939 στο Πλαίσιο και €660 σε φερέγγυο σκρυτζομάγαζο. Καλή η ελληνική εγγύηση, αλλά και €280 είναι τεράστιο ποσό.

Δεν διαφωνώ μαζί σου είπα πρώτα από όλα σκρουτσομαγαζο με καλές εγγυήσεις και μετά υπό προϋποθέσεις αν είναι ευκαιρεία από μεγάλη αλυσίδα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον για 50€ διαφορά αγορά από Ελλάδα.

Ευχαριστώ για της προτάσεις

Επεξ/σία από maarinos
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, maarinos είπε

Μάλλον για 50 διαφορά αγορά από Ελλάδα.

Ευχαριστώ για της προτάσεις

Φίλε για 50 φιλικά πάντα καλύτερα από εδώ για μένα...Στα ίδια λεφτά τσέκαρε καna s9+-p20 pro-pixel 2xl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...