kolumvitis Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Αυτή τη στιγμή έχω τη μηνιαία συνδρομή του office με 7euro το μήνα. Αλλά τώρα κοίταξα τη σελίδα και έχει 3 πακέτα https://products.office.com/el-gr/buy/office βασικά είμαι μεταξύ του office 365 για προσωπική χρήση και του office 2019 που ειναι 149ευρώ και το παίρεις μια και έξω ενώ το άλλο το έχεις μόνο για ένα χρόνο αλλά παίρνεις και ότι update βγει. Ποιο μου προτείνετε; Και κάτι άλλο, το λαπτοπ που έχω τώρα έλεγε ότι έχει δωρεάν για ένα χρόνο το office (mac είναι) αλλά δεν ξέρω πως να το εγκαταστήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω;
christos4 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, kolumvitis είπε Αυτή τη στιγμή έχω τη μηνιαία συνδρομή του office με 7euro το μήνα. Αλλά τώρα κοίταξα τη σελίδα και έχει 3 πακέτα https://products.office.com/el-gr/buy/office βασικά είμαι μεταξύ του office 365 για προσωπική χρήση και του office 2019 που ειναι 149ευρώ και το παίρεις μια και έξω ενώ το άλλο το έχεις μόνο για ένα χρόνο αλλά παίρνεις και ότι update βγει. Ποιο μου προτείνετε; Και κάτι άλλο, το λαπτοπ που έχω τώρα έλεγε ότι έχει δωρεάν για ένα χρόνο το office (mac είναι) αλλά δεν ξέρω πως να το εγκαταστήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω; ποια είναι η χρήση που κάνεις; πόσο σε ενδιαφέρει να έχεις κάθε στιγμή το τελευταίο update?
kolumvitis Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, christos4 είπε ποια είναι η χρήση που κάνεις; πόσο σε ενδιαφέρει να έχεις κάθε στιγμή το τελευταίο update? διδακτορικό κάνω οπότε συχνά πυκνά γράφω άρθρα, φτιάχνω κείμενα, κάτι ψιλοεπεξεργασίες σε excel και καμιά παρουσίαση σε power point. Φαντάζομαι δεν καίγομαι για το τελευταίο update απλά με αγχώνει μην τελικά πάψει να είναι συμβατό και αν περάσουν 2-3 χρόνια το ανοίγω το αρχείο από άλλον υπολογιστή και τα βγάζει άλλα ντ'άλλων.
Green Dragon Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 55 λεπτά πριν, kolumvitis είπε Αυτή τη στιγμή έχω τη μηνιαία συνδρομή του office με 7euro το μήνα. Αλλά τώρα κοίταξα τη σελίδα και έχει 3 πακέτα https://products.office.com/el-gr/buy/office βασικά είμαι μεταξύ του office 365 για προσωπική χρήση και του office 2019 που ειναι 149ευρώ και το παίρεις μια και έξω ενώ το άλλο το έχεις μόνο για ένα χρόνο αλλά παίρνεις και ότι update βγει. Ποιο μου προτείνετε; Και κάτι άλλο, το λαπτοπ που έχω τώρα έλεγε ότι έχει δωρεάν για ένα χρόνο το office (mac είναι) αλλά δεν ξέρω πως να το εγκαταστήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω; Καλημέρα και χρόνια πολλά! Πληροφοριακά και μόνο να σου πω ότι υπάρχει και free σουίτα office, εντελώς δωρεάν δηλαδή, που είναι παρόμοια και συμβατή με το Microsoft office. Οποιοδήποτε έγγραφο ή παρουσίαση μπορείς να την δουλέψεις, χωρίς πρόβλημα σε υπολογιστή που έχει Microsoft office η σε άλλον που έχει το Libreoffice. Πιθανόν να μην σε ενδιαφέρει, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιον άλλο που θα διαβάσει το θέμα σου.😀
kormos Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, kolumvitis είπε Αυτή τη στιγμή έχω τη μηνιαία συνδρομή του office με 7euro το μήνα. Αλλά τώρα κοίταξα τη σελίδα και έχει 3 πακέτα https://products.office.com/el-gr/buy/office βασικά είμαι μεταξύ του office 365 για προσωπική χρήση και του office 2019 που ειναι 149ευρώ και το παίρεις μια και έξω ενώ το άλλο το έχεις μόνο για ένα χρόνο αλλά παίρνεις και ότι update βγει. Ποιο μου προτείνετε; Και κάτι άλλο, το λαπτοπ που έχω τώρα έλεγε ότι έχει δωρεάν για ένα χρόνο το office (mac είναι) αλλά δεν ξέρω πως να το εγκαταστήσω υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω; Αν σε ενδιαφέρει να μπορείς να διαχειρίζεσαι αρχεία όπως μπορείς και τώρα θα σου έλεγα να κρατήσεις τα 365. 1 ώρα πριν, kolumvitis είπε διδακτορικό κάνω οπότε συχνά πυκνά γράφω άρθρα, φτιάχνω κείμενα, κάτι ψιλοεπεξεργασίες σε excel και καμιά παρουσίαση σε power point. Φαντάζομαι δεν καίγομαι για το τελευταίο update απλά με αγχώνει μην τελικά πάψει να είναι συμβατό και αν περάσουν 2-3 χρόνια το ανοίγω το αρχείο από άλλον υπολογιστή και τα βγάζει άλλα ντ'άλλων. Έχιες κοιτάξει την εκδοχή μήπως δικαιούσε κάποια σουίτα MS Office για όσο καιρό διαρκεί το διδακτορικό; Υπάρχουν λύσεις σ αυτό που αναφέρεις και έρχονται από την MS μην σε ανησυχεί... Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζαν και παλαιότερα όσοι είχαν 2003 και δεν μπορούσαν να ανοίγουν αρχεία που είχαν δημιουργηθεί από 2007, η λύση ερχόταν με έξτρα αντον της MS.
kolumvitis Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά! Πληροφοριακά και μόνο να σου πω ότι υπάρχει και free σουίτα office, εντελώς δωρεάν δηλαδή, που είναι παρόμοια και συμβατή με το Microsoft office. Οποιοδήποτε έγγραφο ή παρουσίαση μπορείς να την δουλέψεις, χωρίς πρόβλημα σε υπολογιστή που έχει Microsoft office η σε άλλον που έχει το Libreoffice. Πιθανόν να μην σε ενδιαφέρει, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιον άλλο που θα διαβάσει το θέμα σου.😀 Χρόνια πολλά! Θα το κοιτάξω αυτό που είπες 15 λεπτά πριν, kormos είπε Αν σε ενδιαφέρει να μπορείς να διαχειρίζεσαι αρχεία όπως μπορείς και τώρα θα σου έλεγα να κρατήσεις τα 365. Έχιες κοιτάξει την εκδοχή μήπως δικαιούσε κάποια σουίτα MS Office για όσο καιρό διαρκεί το διδακτορικό; Υπάρχουν λύσεις σ αυτό που αναφέρεις και έρχονται από την MS μην σε ανησυχεί... Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζαν και παλαιότερα όσοι είχαν 2003 και δεν μπορούσαν να ανοίγουν αρχεία που είχαν δημιουργηθεί από 2007, η λύση ερχόταν με έξτρα αντον της MS. Για μένα έπρεπε επι τόπου από το πανεπιστήμιο να σου παρέχονται αυτά γιατί είναι αυτονόητα αλλά τέλος πάντων. Είχα βρει κάτι αλλά δεν έχω email του πανεπιστημίου (γιατί αυτό ζητάει) και δεν μπορώ να φτιάξω αυτή τη στιγμή (μεγάλη ιστορία το γιατί) αλλά νομίζω δεν είχε και καμιά ουσιαστική διαφορά στην τιμή. Με όλα αυτά που διάβασα τελικά θα πάρω το office 365 το ετήσιο. Θα γλιτώσω και κανά 15ευρω..
Xristaras12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, kolumvitis είπε Χρόνια πολλά! Θα το κοιτάξω αυτό που είπες Για μένα έπρεπε επι τόπου από το πανεπιστήμιο να σου παρέχονται αυτά γιατί είναι αυτονόητα αλλά τέλος πάντων. Είχα βρει κάτι αλλά δεν έχω email του πανεπιστημίου (γιατί αυτό ζητάει) και δεν μπορώ να φτιάξω αυτή τη στιγμή (μεγάλη ιστορία το γιατί) αλλά νομίζω δεν είχε και καμιά ουσιαστική διαφορά στην τιμή. Με όλα αυτά που διάβασα τελικά θα πάρω το office 365 το ετήσιο. Θα γλιτώσω και κανά 15ευρω.. δεν θα ειχες απλά διαφορά στην τιμή, δωρεάν θα το είχες.
kolumvitis Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε δεν θα ειχες απλά διαφορά στην τιμή, δωρεάν θα το είχες. βρήκα αυτό https://products.office.com/en-us/student/office-for-students που δωρέαν δεν το λες και αυτό που δεν ανοίγει https://www.microsoft.com/el-gr/education/products/office/default.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα