Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνοντας για το τι κινητο να παρω, επεσε στα ματια μου το mi 8.

Ειδα οτι πολλοι κανουν παραπονα οτι μετα απο καποια ωρα το κινητο κατεβαζει την

ταχυτητα του επεξεργαστη για να μην ζεστενεται, με συνεπεια ομως να ριχνει τις

επιδοσεις σε επιπεδα προηγουμενης ναυαρχιδας π.χ. sd835 απο τον sd845 που φοραει !

Εχει καποιος το συγκεκριμενο και αν ναι παρατηρησε κατι τετοιο ?

Ειναι απλα λιγο πολυ κοινο φαινομενο στα δυνατα κινητα η ειναι μονο θεμα των μεγαλων snapdragon ?

Ας μας εξηγησει καποιος τι παιζει ετσι ωστε να μπορουμε να επιλεξουμε σωστα την επομενη αγορα μας.

Δημοσ.

Στο gsmarena αναφέρεται ακριβώς αυτό που γράφεις κι εσυ

We recently published our in-depth Xiaomi Mi 8 review, complete with a full set of tests: display, audio quality, performance, you know the drill. For the most part, it was business as usual, except for certain performance aspects.

Even though the phone comes with the latest Snapdragon 845 chipset, in most synthetic benchmarks it only seemed to perform at the level of a Snapdragon 835 instead. A lot of you were confused by the performance numbers we published. Some even thought our review device or its software was to blame.

So we went ahead and re-tested the handset under more favorable conditions - by applying extra cooling to its back. We reported our findings in the Performance section of the reviewdriving the point that the software is not to blame, it's the device's thermal management.

Δημοσ.

Έχω το mi8 και παίζω αρκετή ώρα pubg την ημέρα, όντως όταν ζεσταθεί αρκετά πέφτουν κάποια frame εγώ παίζω στα 60fps πάντα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην  το παθαίνουν και άλλες συσκευές αυτό,Αν με ρωτάς για yourube scrolling facebook και ότι άλλο δεν ανεβάζει καμία θερμοκρασία δεν υπάρχει καμία πτώση στα frames

Όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι που απαιτεί όλους τους πόρους της gpu  και με φωτεινότητας 70-80% είναι λογικό να γίνει 5,6,7 χιλιοστά κινητά είναι αν έχει κάποιος συσκευή που να μην το κάνει σε μας το πει

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Για αυτό υπάρχουν και τα gamephones(Razer,Shark κλπ)που είναι υδρόψυκτα.

Και το mi8 είναι δεν παίζει ρόλο ..

1 ώρα πριν, vargas είπε

Στο mi 6 το ειχα παρατηρήσει αυτό .Σε mi a2 και mi 8 καμία αλλαγή στην θερμοκρασία . 

Ανάλογα την χρήση σε fb YouTube κλπ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό

Δημοσ.
1 ώρα πριν, κουξκουκ είπε

Και το mi8 είναι δεν παίζει ρόλο ..

Ανάλογα την χρήση σε fb YouTube κλπ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτόΣε 

Σε θερμοκρασίες καλοκαιριού και σε σημείο με αρκετό ήλιο μου είχε συμβεί . Αλλά το κινητό είχε cpu temperature πάνω από 40 βαθμούς.Μολις σταματουσα το browsing  για 10-15 λεπτά έπεφτε στους 30

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vargas είπε

Σε θερμοκρασίες καλοκαιριού και σε σημείο με αρκετό ήλιο μου είχε συμβεί . Αλλά το κινητό είχε cpu temperature πάνω από 40 βαθμούς.Μολις σταματουσα το browsing  για 10-15 λεπτά έπεφτε στους 30

Άμα το έχεις κόντρα στον ήλιο λογικό και λίγο σου ανέβασε

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

Άμα το έχεις κόντρα στον ήλιο λογικό και λίγο σου ανέβασε

Κάτι τέτοιο πρέπει να παίχτηκε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...