Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κ καλο πασχα παιδια,

θα ηθελα μια βοηθεια , για αγορα windows 10 για 5-6 pc σε ενα μικρο ιντερνετ καφε. ποιος ειναι ο καλυτερος κ οσο το δυνατον πιο νομιμος τροπος αγορας να ειμαι καλυμμενος απο εφορια κυριως, αλλα κ ελεγχους?

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως εμπλεκεται η εφορια δεν καταλαβα. Εστω οτι εσυ τα βαλεις πειρατικα ας πουμε, τι θα συμβει με την εφορια; Η οποιον αλλο ελεγχο;

Τωρα στο ερωτημα σου, νομιζω με μια αδεια μπορεις να βαλεις τα Windows εως και σε 3 PC, οποτε για 6 μηχανηματα αγορασε 2 αδειες

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.

@Kostasspil

Δηλαδή για να καταλάβω, του λες ότι κάποιο ίντερνετ καφέ μπορει να έχει εγκατεστημένα μαϊμού Windows, ή αγορασμένα χωρίς τιμολόγια.

Οκ δεν το ήξερα, καλές δουλειές.

• Like 1
Δημοσ.

@Kostasspil μπορεις να παιξεις λογικα με μη ενεργοποιημενα windows αλλα σε περιπτωση ελεγχου φανταζομαι θα φας προστιμο. αυτο βεβαια ααααν ερθει καποιος να το ελγξει.

επειδη δεν ξερω τι ακριβως γινεται, γιαυτο ρωταω ποια ειναι η πιο οικονομικη κ συμφερουσα λυση. να παω να σκασω 1000+ για windows εε να πω ψεματα, καπως μου φαινεται.

@NikosKallitheaεχω διαβασει σε αλλα θεματα , για αγορα απο site με αρκετα χαμηλοτρεσ τιμες, αλλα ειναι σιγουρο οτι εισαι καλυμμενος σε περιπτωση ελεγχου?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, demmian είπε

εχω διαβασει σε αλλα θεματα , για αγορα απο site με αρκετα χαμηλοτρεσ τιμες, αλλα ειναι σιγουρο οτι εισαι καλυμμενος σε περιπτωση ελεγχου?

Σε καμία περίπτωση. Αυτές οι άδειες χρήσης είναι "ημινόμιμες" (να το πω έτσι). Για σπίτι δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα αλλά σε επιχείριση θα έχεις πρόβλημα γιατί δεν σου παρέχουν τιμολόγιο και χωρίς τιμολόγιο δεν περνάς τον έλεγχο.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/4/2019 στις 10:43 ΜΜ, demmian είπε

καλησπερα κ καλο πασχα παιδια,

θα ηθελα μια βοηθεια , για αγορα windows 10 για 5-6 pc σε ενα μικρο ιντερνετ καφε. ποιος ειναι ο καλυτερος κ οσο το δυνατον πιο νομιμος τροπος αγορας να ειμαι καλυμμενος απο εφορια κυριως, αλλα κ ελεγχους?

ευχαριστω

Δεν θα ρίσκαρα σε καμμία περίπτωση ούτε θα έκθετα την επιχείρηση μου με καμμία άλλη αγορά πλην την ορθή!

Βρες μεταπωλητές ή μεγάλες αλυσίδες και πάρε προσφορά για αγορά πολλαπλών αδειών που θες...

Πολύ πιθανό να πάρεις κάποια καλύτερη τιμή, αν θες υγιή επιχείρηση!

Εναλλακτικά...λουκέτο ή ρίσκο και ότι προκύψει...(δεν το συνιστώ!) :) 

• Thanks 1
Δημοσ.

Τιποτα απολυτως δε θα παθει ουτε απο λουκετο ουτε απο τιποτα αλλο οπως και δεν εχει παθει κανεις ποτε. Το να αναφερετε 2-3 παραδειγματα δε λεει και τπτ μιας και οι περισσοτεροι ακομη και εταιρειες εχουν σπασμενα προγραμματα..................... δεκαετιες τωρα.

• Thanks 1
Δημοσ.

ευχαρστω για τον χρονο σας που σχολιαζετε παιδια.

η αληθεια ειναι κ γω οσους ξερω δεν εχει κανεις αυθεντικα αγορασμενα . οι πειρσσοτεροι  ειχαν αγορασει καποτε παλια καμμια αδεια wn7 και μετα τπτ, σπασμενα

βεβαια μλαω για μονοπροσωπες εταιρειες ή πολυ μκρες. 

επειδη ειμαι λγο χεστης να πω την αληθεια , φοβαμαι να το κανω με σπασμενα. αν η λυση με τα κλεδια αγορασμενα με τμολογιο ειναι οκ, λογικα θα καταφυγω σε αυτη.

Δημοσ.

οι υπολογιστές υπάρχουν? πάρε έτοιμους 6 κομμάτια με oem windows είναι η πιο φτηνή και νόμιμη λύση ... πχ με ryzen 2400g ή i3-8100 τους πετάς και κάρτες πχ rx570, μαζί με μνήμες 8αρες επιπλέον να γίνουν 16GB και είσαι τζετ (δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις )... έπειτα μπορείς να τους αναβαθμίσεις με πιο δυνατούς επεξεργαστές, κάρτες στο μέλλον 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ziaba είπε

οι υπολογιστές υπάρχουν? πάρε έτοιμους 6 κομμάτια με oem windows είναι η πιο φτηνή και νόμιμη λύση ... πχ με ryzen 2400g ή i3-8100 τους πετάς και κάρτες πχ rx570, μαζί με μνήμες 8αρες επιπλέον να γίνουν 16GB και είσαι τζετ (δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις )... έπειτα μπορείς να τους αναβαθμίσεις με πιο δυνατούς επεξεργαστές, κάρτες στο μέλλον 

ριξε μου ενα λινκ απο πισια με oem γιατι ενδιαφερομαι εγω

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Alex-V είπε

ριξε μου ενα λινκ απο πισια με oem γιατι ενδιαφερομαι εγω

δες στο σκτουτζ για τι χρήση το θες?

budget?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, demmian είπε

ευχαρστω για τον χρονο σας που σχολιαζετε παιδια.

η αληθεια ειναι κ γω οσους ξερω δεν εχει κανεις αυθεντικα αγορασμενα . οι πειρσσοτεροι  ειχαν αγορασει καποτε παλια καμμια αδεια wn7 και μετα τπτ, σπασμενα

βεβαια μλαω για μονοπροσωπες εταιρειες ή πολυ μκρες. 

επειδη ειμαι λγο χεστης να πω την αληθεια , φοβαμαι να το κανω με σπασμενα. αν η λυση με τα κλεδια αγορασμενα με τμολογιο ειναι οκ, λογικα θα καταφυγω σε αυτη.

Καλά κάνεις και σκέφτεσαι έτσι γιατί δείχνεις ότι θες να προφυλάξεις Τήνιος επιχείρηση από αναπάντεχο έλεγχο όπου το κόστος θα ξεπεράσει κατά πολύ την αγορά των αδειών...

Ερώτηση/Απορία:

Υπάρχουν υπολογιστές ήδη με παλιότερο (νόμιμο μαζί με άδεια) λογισμικό; Αν ναι τι λογισμικό είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ziaba είπε

δες στο σκτουτζ για τι χρήση το θες?

budget?

browsing, media (μουσικη και βιντεο) και office. ε κατι οικονομικο δε γνωριζω ποσο πηγαινει.

Επεξ/σία από Alex-V

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...