Προς το περιεχόμενο

Brexit και τελωνείο απο UK.

Savvaskarakitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,Θα ήθελα λιγες πληροφορίες παρακαλώ αν είναι δυνατόν. Θέλω να αγοράσω κάποια βιβλία απο το book depository στην Αγγλιά το οποιό αναφέρει πως οι τιμές είναι τελικές, όσον αφορά τις αποστολές στην Ευρώπη, και πως δεν υπάρχουν έξτρα δασμοί. Συγκεκριμένα στο FAQ γράφει:

Brexit information:

Will I have to pay any extra fees to get my order in the EU?

The prices on our website and what you pay at checkout is the final price. You will not have to pay any additional charges or fees at delivery.

Ισχύει αυτό;Αν το πακέτο κοστίζει πχ. 100 ευρώ (πολύ πάνω απο 22 δηλαδή) θα χρεωθώ τα κλασσικά 24% + εκτελωνισμός ή όχι; Επίσης αν σπάσω την παραγγελία σε πολλά πακέτα μικρότερα ή ίσα με 22 ευρώ (τα οποιά έρθουν μαζί) χρεώνομαι έξτρα ή όχι; Σας ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τελικα για 115 λιρες (133 ευρω περιπου) μου ηρθε invoice για το δεμα που εφυγε 7/5/21 απο Αγγλια με  dpd  34,50 ευρω πληρωμη (27 φπα και 7.5 εξοδα) ,  καλα σχετικα  (με Ελτα θα ηταν  32+15 ) πληρωσα online  και περιμενω τωρα την παραλαβη.

qweqweqw.JPG

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα παρέλαβα παραγγελία απο M&S απο Αγγλία η οποία είχε αποσταλεί στις 1/3/2021........

2 μηνες και 11 ημέρες δηλαδη......

Ηρθε με ΕΛΤΑ συστημενο και ΔΕΝ πληρωσα τιποτα......

Επεξ/σία από imichal74

Στις 11/5/2021 στις 12:15 ΜΜ, imichal74 είπε

Σημερα παρέλαβα παραγγελία απο M&S απο Αγγλία η οποία είχε αποσταλεί στις 1/3/2021........

2 μηνες και 11 ημέρες δηλαδη......

Ηρθε με ΕΛΤΑ συστημενο και ΔΕΝ πληρωσα τιποτα......

Είχες μήπως προπληρώσει έξοδα τελωνείου κατά την αγορά;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
3 λεπτά πριν, lektikos είπε

Καλημέρα σ' όλους! Γνωρίζετε αν ένα προϊόν αγοραστεί από Κροατία, θα έχει τελωνειακούς δασμούς?

Ευχαριστώ!

Αφου ειναι στην ΕΕ η Κροατία, όχι. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/5/2021 στις 12:17 ΜΜ, takeanotice είπε

Καλημέρα

Δέμα από Αγγλία με απλό ταχυδρομείο, ακόμη το περιμένω. Το έστειλαν 16/02. Λέτε να έχει χαθεί ή απλά καθυστέρησε; Πόσο είναι το περισσότερο που έχει κάνει σε εσάς;

εχεις ακομα .........το περισσοτερο ενα τετραμηνακι....

......το δικο μου εμενα εφυγε 06/04  απο UK παρελαβα στις 09/05...

..... εχω με DPD UK μαλλον εχει καθυστερησει μετα COvid παρασκευη .....1.webp

ping.jpg

1.webp

Επεξ/σία από George56

Ρε παιδια εφαγα και γω δασμους απο Αγγλια σημερα. Ειναι ενα μαγαζακι με αρωματα που ειχα παραγγειλει και περσυ Αυγουστο. ΠΕρσυ ειχε φυγει με DHL και δε πληρωσα κατι περαν του checkout

Φετος εφυγε με Dpd και 2 μερες υστερα, σημερα δηλαδη, μου σκασε ειδοποιηση τελωνειο απο Γαλλια για 21 ευρω. Ελεος πρεπει τωρα αναγκαστικα να ταπ ληρωσω αυτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, therock είπε

Ρε παιδια εφαγα και γω δασμους απο Αγγλια σημερα. Ειναι ενα μαγαζακι με αρωματα που ειχα παραγγειλει και περσυ Αυγουστο. ΠΕρσυ ειχε φυγει με DHL και δε πληρωσα κατι περαν του checkout

Φετος εφυγε με Dpd και 2 μερες υστερα, σημερα δηλαδη, μου σκασε ειδοποιηση τελωνειο απο Γαλλια για 21 ευρω. Ελεος πρεπει τωρα αναγκαστικα να ταπ ληρωσω αυτα?

Δε καταλαβαίνω τη "λογική" μερικών.

- "είχα ξαναπαρκάρει παράνομα στο παρελθόν και δεν με είχαν πιάσει. τώρα μου γράψανε κλήση. ΕΛΕΟΣ τωρα πρέπει να πληρώσω τη κλήση δηλαδή;"

Ένα μπράβο στο τελωνείο της Γαλλίας να το πούμε που έμαθε να κάνει τη δουλειά του.

Επεξ/σία από DrLo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...