Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 hour ago, overpower said: Πολλοι το παρεξηγουν απο την ονομασια, απλα φτιαχνεται με φυσικο ξινο νερο που εχει η περιοχη. Ανθρακουχο νερο ειναι και οποιος πινει και ζαγορι, πελεγκρινο κτλ, θα το πιει και αυτο ως ανθρακουχο νερο (btw η συσκευασια του 1 λιτρου ειναι διαφανες, 250 & 750 εχουν το ιδιο πρασινο διαφανες χρωμα οπως και τα υπολοιπα ανθρακουχα) Και με λίγο χυμό λάιμ μέσα είναι σκέτη απόλαυση! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε βλεπω σχεδον σε ολα τα τοπ τεν κακων τροφων στις πρωτες θεσεις να πρωταγωνιστουν αναψυκτικα,αναγνωριζω οτι ειναι συροπια με οξεα και ζαχαρη ,ηθελα να ρωτησω πως στεκεται η ζερο απο διατροφικη αξια??αναφερει 0-1 θερμιδα αλλα τι γινεται με τα υπολοιπα συστατικα?ειναι εξισου αρνητικα για τον οργανισμο??δεν κατεβαινω σε αγωνες ουτε ειμαι freak στο τι τρωω απλα να μαθουμε αν και ποσο κακη ειναι και η ζερο Η μοναδική διαφορά είναι ότι η zero έχει τεχνικές γλυκαντικές ύλες(αντί της κανονικής ζάχαρης), που δεν μεταβολίζονται από τον οργανισμό, για αυτό και δεν προσδίδουν θερμίδες. Τα αναψυκτικά γενικά, δεν έχουν καμία διατροφική αξία και καλό είναι να καταναλώνονται με μέτρο ή ακόμα καλύτερα, καθόλου. Τα προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν, μόνο κάποιος που είναι αρμόδιος σε θέματα διατροφής η και γιατρός, μπορεί να το απαντήσει με ασφάλεια και εγκυρότητα. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
merkon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, fork είπε Η μοναδική διαφορά είναι ότι η zero έχει τεχνικές γλυκαντικές ύλες(αντί της κανονικής ζάχαρης), που δεν μεταβολίζονται από τον οργανισμό, για αυτό και δεν προσδίδουν θερμίδες. Τα αναψυκτικά γενικά, δεν έχουν καμία διατροφική αξία και καλό είναι να καταναλώνονται με μέτρο ή ακόμα καλύτερα, καθόλου. Τα προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν, μόνο κάποιος που είναι αρμόδιος σε θέματα διατροφής η και γιατρός, μπορεί να το απαντήσει με ασφάλεια και εγκυρότητα. Δεν ειναι αυτη η μοναδικη διαφορα, μια αλλη διαφορα ειναι πως η coca cola zero εχει περισσοτερη καφεινη απο την κανονικη coca cola...
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Στις 27/4/2019 στις 1:11 ΜΜ, omega είπε ΓΑΜΑΕΙ 1
BadBoy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 26 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε ΓΑΜΑΕΙ Λοιπόν για την green οι απόψεις που έχω συναντήσει είναι μόνο των άκρων. Προσωπικά δε μ' άρεσε καθόλου, τη βρήκα απαίσια. Απλά είναι αξιοπερίεργο που όσους έχω ρωτήσει ή τη λατρεύουν ή συμφωνούν μαζί μου. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, BadBoy είπε Λοιπόν για την green οι απόψεις που έχω συναντήσει είναι μόνο των άκρων. Προσωπικά δε μ' άρεσε καθόλου, τη βρήκα απαίσια. Απλά είναι αξιοπερίεργο που όσους έχω ρωτήσει ή τη λατρεύουν ή συμφωνούν μαζί μου. Εγώ σταμάτησα να παίρνω γιατί θα αντικαταστούσα το νερό
fredd0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, merkon είπε Δεν ειναι αυτη η μοναδικη διαφορα, μια αλλη διαφορα ειναι πως η coca cola zero εχει περισσοτερη καφεινη απο την κανονικη coca cola... nope η zero εχει 10 mg καφεινη/100ml, οση και η κανονικη Coca Cola και λιγο λιγοτερη απο τη light (12mg/100ml)
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Πίνω καθε μέρα zero μετά το βραδυνό, πολύ καλύτερη απ' την κόκκινη που την έκοψα εδώ και χρόνια, απόλαυση πάντως.
devil-ji Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 5 hours ago, BadBoy said: Λοιπόν για την green οι απόψεις που έχω συναντήσει είναι μόνο των άκρων. Προσωπικά δε μ' άρεσε καθόλου, τη βρήκα απαίσια. Απλά είναι αξιοπερίεργο που όσους έχω ρωτήσει ή τη λατρεύουν ή συμφωνούν μαζί μου. Κι εγω διαβαζα παρομοια διθυραμβικα σχολια, δοκιμασα και βρηκα τη γευση πολυ αθλια. 1
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 5 hours ago, Βασίλης_29 said: Πίνω καθε μέρα zero Προσπαθείς να πάθεις διαβήτη ή πιστεύεις ότι δεν έχει ζάχαρη η zero? 1 1
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, devil-ji είπε Κι εγω διαβαζα παρομοια διθυραμβικα σχολια, δοκιμασα και βρηκα τη γευση πολυ αθλια. Θα συμφωνήσω για την green, αθλια γευση και πολυ γλυκιά σε σημείο ενοχλητικό. Επίσης στο θέμα του ανθρακικού πάσχει. Άλλοτε πολυ άλλοτε λιγότερο του κανονικού. Αλλα αυτό το παρατηρώ ειδικά το καλοκαίρι και στην light. Zero δεν πίνω εκτός από την λεμόνι που ειναι ότι πιο χωνευτικο.
Silenzio Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Προσπαθείς να πάθεις διαβήτη ή πιστεύεις ότι δεν έχει ζάχαρη η zero? και εφόσον έχει ζάχαρη τότε πως είναι χωρίς θερμίδες ? και εγώ πίνω κάθε βράδυ.. πολλες φορές για οικονομία παίρνω και την freeway zero cola του lidl..
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 19 minutes ago, Silenzio said: και εφόσον έχει ζάχαρη τότε πως είναι χωρίς θερμίδες ? και εγώ πίνω κάθε βράδυ.. πολλες φορές για οικονομία παίρνω και την freeway zero cola του lidl.. "Ζάχαρη", εννοώ κάθε γλυκαντική ουσία που δεν μεταβολίζεται και συσσωρεύεται ως λίπος στο όργανα. Όλα έχουν τέτοιες ουσίες. Αν έχεις χρόνο, βρες αυτό και δες το. Εξαιρετικά χρήσιμο. 1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Προσπαθείς να πάθεις διαβήτη ή πιστεύεις ότι δεν έχει ζάχαρη η zero? Πίνω καθημερινώς coca cola από μαθητής δημοτικού, σε ποσότητες παλαιά μπορεί να ήταν και περισσότερο, τώρα πίνω δύο κουτάκια την ημέρα. Εαν είχα διαβήτη ή πήγαινα να πάθω διαβήτη θα το έδειχναν οι εξετάσεις αίματος που κάνω κάθε χρόνο. Ζάχαρη στην zero δεν υπάρχει. Αν έχεις έγκυρες πηγές που να λένε για διαβήτη από coca cola zero ή από κάποιο άλλο συστατικό της π.χ ασπαρτάμη να τις δώσεις, διαφορετικά μην αναπαράγεις τις γνωστές καραμέλες. 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε "Ζάχαρη", εννοώ κάθε γλυκαντική ουσία που δεν μεταβολίζεται και συσσωρεύεται ως λίπος στο όργανα. Όλα έχουν τέτοιες ουσίες. Αν έχεις χρόνο, βρες αυτό και δες το. Εξαιρετικά χρήσιμο. Κακώς εννοείς, άλλο συστατικό η ζάχαρη και άλλο τα υπόλοιπα γλυκαντικά. Ποιος είπε πως οτι δεν μεταβολίζεται συσσωρεύεται ως λίπος στον οργανισμό; Λίπος συσσωρεύεται όταν οι θερμίδες που θα πάρεις είναι υψηλότερες από ένα ανώτατο όριο θερμίδων το οποίο εξαρτάται από τον γενικό μεταβολισμό σου. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από Βασίλης_29 1
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 54 minutes ago, Βασίλης_29 said: Πίνω καθημερινώς coca cola από μαθητής δημοτικού, σε ποσότητες παλαιά μπορεί να ήταν και περισσότερο, τώρα πίνω δύο κουτάκια την ημέρα. Μπράβο παλικάρι μου, εσύ ξέρεις καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις