dim05 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Στις 27/4/2019 στις 1:06 ΜΜ, haris_216 είπε Πάντως κακά τα ψέματα, η cola της...Coca Cola είναι σχολή από μόνη της. Ή μάλλον για την ακρίβεια, ήταν. Πλέον δεν είναι η ίδια εδώ και κάποια χρόνια. Τουλάχιστον στην Ελλάδα Πίνω αρκετά χρόνια και σίγουρα έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Κι επειδή μπορεί να νομίζει κάποιος (ακόμα κι εγώ) ότι μπορεί να την βαρέθηκα ή να άλλαξαν οι γεύσεις μου (συμβαίνουν αυτά) έχω ένα μάλλον αντικειμενικό στοιχείο για σύγκριση. Το ανθρακικό. Ενώ παλιότερα έπαιρνα τις μεγάλες συσκευασίες (1,5 ή 2 λίτρα) και την κατανάλωνα μέσα σε διάστημα Χ ημερών χωρίς θέμα, τώρα αν την ανοίξεις, πιεις και την ξανακλείσεις, στο επόμενο άνοιγμα έχει γίνει σχεδόν ζαχαρόνερο. Στο δε τρίτο άνοιγμα δεν το συζητώ. Πάει για νεροχύτη. Συνεπώς τώρα μόνο κουτάκια ή μπουκάλια 500ml Ως προς τις εναλλακτικές που αναφέρατε, για την ώρα παίζω με την Pepsi Twist Αυτο με το ανθρακικο, το εχω παρατηρησει και εγω. Δεν επαρκεί το ανθρακικό μετά το δεύτερο άνοιγμα του μπουκαλιου. Και ισχύει και γαι τους δύο μεγάλους όχι μονο για τη coca cola. Ισως θελουν να μας στρέψουν έμεσσα σε πιο μικρές συσκευασίες που ειναι πιο ακριβές ανα λιτρο.
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Όσοι λέτε ότι σας αρέσει αυτή με το λεμόνι και δεν τη βρίσκετε γιατί δεν βάζετε μόνοι σας λίγες σταγόνες φρέσκο λεμόνι;! Εγώ βάζω σε όλα τα αναψυκτικά (και στη λεμονάδα) αλλά και στη σόδα - ανθρακούχο νερό που πίνω πιο συχνά. Τα υπόλοιπα αναψυκτικά σπάνια τα πίνω, ειδικά την κλασσική κόκα κόλα. Επίσης η green cola που γράφτηκε είναι πολύ ωραία, ίσως καλύτερη και από την αυθεντική! 4
Glikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δοκίμασα coca cola ginger αλλά δεν μου άρεσε τόσο. Λες και δεν είχε καθόλου ginger ήταν. Επίσης έχει βγεί coca cola extra caffeine αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
billsnake21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Γενικά έχουν βγει διάφορες παραλλαγές τις οποίες δεν βρίσκεις το ίδιο εύκολα με τις κλασικές. (Γενικό φαινόμενο αυτό βέβαια,με διάφορα προϊόντα). Αυτό γιατί συμβαίνει? Δεν μιλάω βέβαια για παραλλαγές που είναι limited για κάποιες χώρες αλλά για περιπτώσεις όπως την green cola με λεμόνι. Πώς γίνεται να την βρίσκω στο περίπτερο αλλά στο σουπερ μαρκετ δίπλα ακριβώς να μην υπάρχει καν?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 3:13 ΜΜ, zio10 είπε Όσοι λέτε ότι σας αρέσει αυτή με το λεμόνι και δεν τη βρίσκετε γιατί δεν βάζετε μόνοι σας λίγες σταγόνες φρέσκο λεμόνι;! Εγώ βάζω σε όλα τα αναψυκτικά (και στη λεμονάδα) αλλά και στη σόδα - ανθρακούχο νερό που πίνω πιο συχνά. Τα υπόλοιπα αναψυκτικά σπάνια τα πίνω, ειδικά την κλασσική κόκα κόλα. Επίσης η green cola που γράφτηκε είναι πολύ ωραία, ίσως καλύτερη και από την αυθεντική! Δεν τρώω λεμόνι σε σχεδόν τίποτα άλλο οπότε να χαλάσω ενα λεμόνι για να ρίξω λίγο χυμό ή μια φέτα στο αναψυκτικο δε λέει. Άσε που θα μαυρίσει στο ψυγείο.
zio10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Δεν τρώω λεμόνι σε σχεδόν τίποτα άλλο οπότε να χαλάσω ενα λεμόνι για να ρίξω λίγο χυμό ή μια φέτα στο αναψυκτικο δε λέει. Άσε που θα μαυρίσει στο ψυγείο. Οκ εσύ είσαι εξαίρεση! Αλλά πώς γίνεται να μη τρως λεμόνι ρε συ;!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, zio10 είπε Οκ εσύ είσαι εξαίρεση! Αλλά πώς γίνεται να μη τρως λεμόνι ρε συ;! Ε ολοι εχουμε τις παραξενιες μας.
beatshooter Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Την κανονική κόκα κόλα δεν μπορώ να την πιω Μ φαίνεται πολύ γλυκιά. Πίνω μόνο zero. Πάντα έβαζα κ λεμόνι μέσα αλλά πλέον με την χέρι λεμόνι δεν χρειάζεται είναι φοβερή. Ήπια με έξτρα καφεινη και μ.αρεσε αρκετά. Βλακεία είναι αυτή με το τζίντζερ, είναι σαν νερό με γεύση. Δεν ξέρω εάν φταίει που παράγεται στην Ρουμανία.
Arwindan Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Στις 6/5/2019 στις 3:22 ΜΜ, billsnake21 είπε Γενικά έχουν βγει διάφορες παραλλαγές τις οποίες δεν βρίσκεις το ίδιο εύκολα με τις κλασικές. (Γενικό φαινόμενο αυτό βέβαια,με διάφορα προϊόντα). Αυτό γιατί συμβαίνει? Δεν μιλάω βέβαια για παραλλαγές που είναι limited για κάποιες χώρες αλλά για περιπτώσεις όπως την green cola με λεμόνι. Πώς γίνεται να την βρίσκω στο περίπτερο αλλά στο σουπερ μαρκετ δίπλα ακριβώς να μην υπάρχει καν? Μπορεί πολύ απλά η εταιρεία που έχει την Green Cola να μην τη διανέμει στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ /αλυσίδα. Μπορεί σε κάποια σούπερ μάρκετ να υπάρχει ενώ σε κάποια άλλα όχι. Ακόμα και το μέγεθος του καταστήματος μπορεί να παίζει ρόλο. Ακόμα και στην ίδια αλυσίδα μπορεί να υπάρχει στα μεγάλα καταστήματα αλλά όχι στα μικρά. 1
papoys1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Στις 6/5/2019 στις 3:40 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Δεν τρώω λεμόνι σε σχεδόν τίποτα άλλο οπότε να χαλάσω ενα λεμόνι για να ρίξω λίγο χυμό ή μια φέτα στο αναψυκτικο δε λέει. Άσε που θα μαυρίσει στο ψυγείο. Φτιάξε παγάκια και πριν ρίξεις το νερό στις θήκες στίψε μέσα μισό ή ένα λεμόνι.Έτσι όταν πίνεις κάποιο αναψυκτικό ακόμη και ανθρακούχο νερό που λέει ο Zio ρίξε μέσα ένα παγάκια και είσαι εντάξει. 3
original911 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Στις 6/5/2019 στις 3:22 ΜΜ, billsnake21 είπε Γενικά έχουν βγει διάφορες παραλλαγές τις οποίες δεν βρίσκεις το ίδιο εύκολα με τις κλασικές. (Γενικό φαινόμενο αυτό βέβαια,με διάφορα προϊόντα). Αυτό γιατί συμβαίνει? Δεν μιλάω βέβαια για παραλλαγές που είναι limited για κάποιες χώρες αλλά για περιπτώσεις όπως την green cola με λεμόνι. Πώς γίνεται να την βρίσκω στο περίπτερο αλλά στο σουπερ μαρκετ δίπλα ακριβώς να μην υπάρχει καν? Γιατί τα s/m λειτουργούν με κατηγορίες δηλαδή ανάλογα το χώρο που έχουν έχουν κ τα ανάλογα προϊόντα. Επίσης αν δεν πουλάει κάτι δεν υπάρχει λόγος να φτιαχτεί χώρος στο ράφι κ πολλοί άλλοι λόγοι. Ο περιπτεράς πάει στο s/m παίρνει την 6 αδα, πουλάει 1.20 το κουτάκι κ είναι κερδισμένος αρκετά..
SB_1957 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/5/2019 στις 3:40 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Δεν τρώω λεμόνι σε σχεδόν τίποτα άλλο οπότε να χαλάσω ενα λεμόνι για να ρίξω λίγο χυμό ή μια φέτα στο αναψυκτικο δε λέει. Άσε που θα μαυρίσει στο ψυγείο. Παίρνεις 2-3 ωραία λεμόνια τα κόβεις σε φέτες και τα βάζεις απλωτά σε τάπερ με λαδόκολα ανάμεσα στις στρώσεις και στον καταψύκτη. Μόλις παγώσουν τα βάζεις όλα μαζί σε ένα μικρότερο τάπερ και έχεις πάντα έτοιμες φέτες λεμονιού για αναψυκτικό, νερό, κοκτέιλ, τσάι κ.λπ. Και η ιδέα του papoys1 είναι επίσης πολύ καλή. Όταν μας φέρνουν τσάντες με λεμόνια ξαδέλφια και αδέλφια, είναι ο μόνος τρόπος να μην πεταχτούν. Παγάκια και παγωμένες φετούλες! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από SB_1957 2
rudigarcia222 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 βλεπω σχεδον σε ολα τα τοπ τεν κακων τροφων στις πρωτες θεσεις να πρωταγωνιστουν αναψυκτικα,αναγνωριζω οτι ειναι συροπια με οξεα και ζαχαρη ,ηθελα να ρωτησω πως στεκεται η ζερο απο διατροφικη αξια??αναφερει 0-1 θερμιδα αλλα τι γινεται με τα υπολοιπα συστατικα?ειναι εξισου αρνητικα για τον οργανισμο??δεν κατεβαινω σε αγωνες ουτε ειμαι freak στο τι τρωω απλα να μαθουμε αν και ποσο κακη ειναι και η ζερο
overpower Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Στις 27/4/2019 στις 10:53 ΜΜ, ritchie77 είπε Το καλυτερο θα ηταν να μην πινετε αναψυκτικα. Εγω καποια περιοδο ειχα εθιστει στην κοακολα και κατεβαζα το 1.5 λιτρο και το 2λιτρο σε μια μερα. Και το ξεπερασα πινοντας αυτο Πολλοι το παρεξηγουν απο την ονομασια, απλα φτιαχνεται με φυσικο ξινο νερο που εχει η περιοχη. Ανθρακουχο νερο ειναι και οποιος πινει και ζαγορι, πελεγκρινο κτλ, θα το πιει και αυτο ως ανθρακουχο νερο (btw η συσκευασια του 1 λιτρου ειναι διαφανες, 250 & 750 εχουν το ιδιο πρασινο διαφανες χρωμα οπως και τα υπολοιπα ανθρακουχα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις