ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Νομίζω το εργοστάσιο στο Σχηματαρι εχει κλείσει. Μας είχαν παει και εκπαιδευτική εκδρομή να δούμε γραμμή παραγωγής πριν κάποια χρονια αλλα λίγους μήνες μετα έβαλε λουκέτο και τα προϊόντα της PepsiCo παράγονται άλλου εντός ΕΕ (φαντάζομαι Βουλγαρία).
ritchie77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Το καλυτερο θα ηταν να μην πινετε αναψυκτικα. Εγω καποια περιοδο ειχα εθιστει στην κοακολα και κατεβαζα το 1.5 λιτρο και το 2λιτρο σε μια μερα. Και το ξεπερασα πινοντας αυτο 3
papoys1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, SB_1957 είπε Η ήβη δεν είναι προϊόν της 3Ε! Ποια λοιπά αναψυκτικά? Η coca-cola δεν είναι αναψυκτικό? Τα αναψυκτικά της εταιρίας είναι coca cola, fanta & sprite και το ενεργειακό monster και το ισοτονικό powerade. Επίσημος εμφιαλωτής των προϊόντων της πολυεθνικής είναι η 3Ε και μάλιστα σχεδόν για όλη την Ευρώπη, καθώς έχει αγοράσει όλες τις αντίστοιχες εταιρίες σε πολλές χώρες. Δυστυχώς έχουμε μια τάση στην Ελλάδα από τη μια να γκρινιάζουμε γιατί κλείνουν επιχειρήσεις, δεν γίνονται επενδύσεις από ξένους ή Έλληνες, και από την άλλη να κατηγορούμε και να μποϊκοτάρουμε όσες ελληνικές ή ξένες εταιρίες υπάρχουν ακόμη παρά το όχι και τόσο "φιλικό" περιβάλλον. Νομίζω ότι είναι και τα amita μπορεί να κάνω λάθος για την ηβη αλλά δεν θέλω να μαλώσουμε για αυτό.Αναψυκτικά πίνω ελάχιστα.Φυσικά δεν έχω προσωπική άποψη.Σέβομαι την άποψή σου αφού το γνωρίζεις προσωπικά ότι η coca cola που καταναλώνεται στην Ελλάδα παρασκευάζεται στο εργοστάσιο στο Σχηματάρι όπως λες. Τώρα αν όσα διαβάζουμε στο διαδίκτυο είναι ψέματα όπως ψέματα είναι και τα όσα καταγγέλουν εργαζόμενοι που έχουν απολυθεί όπου έκλεισαν εργοστάσια σε όλη την Ελλάδα τι να πω.Μπορεί να είναι και έτσι.Όλα να είναι ένα ψέμα και ένας μύθος.Θα σου πω μόνο ότι επειδή είμαι άνθρωπος της πιάτσας πριν χρόνια θυμάμαι στην Αθήνα ένα αυτοκίνητο με απολυμένους εργαζόμενους όπως λέγανε να γυρίζουν για πολύ καιρό στο κέντρο της Αθήνας και να ζητούν από τον κόσμο να μποικοτάρει τα προιόντα της επειδή κλείνει τα εργοστάσια και τα μεταφέρει εκτός Ελλάδας. Από τότε μου είχε δημιουργηθεί και μένα αυτός ο μύθος,όπως και τα παραμύθια που διακινούνται στο διαδίκτυο , ο οποίος φαίνεται ότι είναι μόνο ένας μύθος και μόνο σκοπό έχει να βλάψει την coca cola και τα προιόντα της.☺️
Psyber Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Το ξυνο νερό είναι υπέροχο προϊόν. Συμφωνώ ότι οι ελληνικές κολες δεν είναι ιδιαίτερα ωραίες, αλλά οι εταιρείες αυτές κάνουν φοβερές λεμονάδες και πορτοκαλάδες. Μην υποτιμάτε τις ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων. Είναι ακραία υψηλή η ποιότητα τους, και μαζί με το παράδειγμα των αναψυκτικών θα φέρω και αυτό της ελληνικής σοκολατοβιομηχανιας η οποία είναι αμιμητη. 3
csontheline Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 5 σελίδες θέμα, 1 on topic απάντηση. WTF? 1
spectaculator Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Στις 26/4/2019 στις 11:35 ΜΜ, xristoss1 είπε Ρε παιδια γιατι ειναι τοσο εθιστικη???Δεν επινα πολυ καιρο, μου βαλανε ενα ποτηρι και κολλησα!!! Η ιδέα του zero guilt αναψυκτικού δημιουργεί ψυχολογική εξάρτηση.
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Lacepo είπε καλα coca zero με λεμονι οποιος δοκιμασει ειναι τελεια δεν την βρισκεις πουθενα ενω σε ενα φιλο μετρ της κοκα κολας που το μιλησα για αυτην ουτε καν την ηξερε. Στην πόλη μου δεν υπάρχει σε μεγάλα σουπερ μαρκετ, παρα μόνο σε ένα περιπτερο. Οπου φυσικα πληρώνω 1 ευρω το κουτακι των 330ml για να τη γευτώ. Αλλα τα αξίζει εστω και για μια φορά τη βδομάδα. Οσον αφορά τη zero δεν μπορώ να την πιω, μου φαινεται νερουλή και αυτο το καταλαβαινεις οταν την πιεις σε θερμοκρασια περιβαλλοντος και την συγκρινεις με τη light η light εχει σιγουρα περισσοτερη γευση και σιγουρα περισσοτερο ανθρακικο και σπιρταδα. Προσωπικα μπορώ να ξεχωρισω την light και μονο απο τον αφρο που κανει οταν μπαινει στο ποτηρι, ειναι χαρακτηστικα διαφορετικος απο τις αλλες κοκα κολες. Καποιος επισης ειπε πριν για προιοντα οπως βικος green κτλ. Σοβαρα τωρα υπαρχει ανθρωπος που μπορει πιει την green? Εκτος του οτι ο μονος τροπος να την πιεις ειναι σε θερμοκρασια 1 βαθμο κελσιου για να μην ξεφυγει το ελαχιστο ανθρακικο που εχει, αντεχει καποιος το ποσο πολυ στεβια εχουν βαλει? Ενταξει ας την κανουμε πολυ γλυκια για να αρεσει και να κρυψουμε οτι σαν συνταγη ειναι αδιαφορη γευστικα, αλλα ολα εχουν το οριο τους. Ontopic νομιζω οτι η zero επειδη προσπαθει να μιμηθει ενα άλλο υπαρχων προιον, την κανονικη κοκα κολα δηλαδη, δεν μπορει να παραχθει με refill λογω πολυπλοκοτητας συνταγης. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από SpirtouLisS
SB_1957 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, papoys1 είπε Νομίζω ότι είναι και τα amita μπορεί να κάνω λάθος για την ηβη αλλά δεν θέλω να μαλώσουμε για αυτό.Αναψυκτικά πίνω ελάχιστα.Φυσικά δεν έχω προσωπική άποψη.Σέβομαι την άποψή σου αφού το γνωρίζεις προσωπικά ότι η coca cola που καταναλώνεται στην Ελλάδα παρασκευάζεται στο εργοστάσιο στο Σχηματάρι όπως λες. Τώρα αν όσα διαβάζουμε στο διαδίκτυο είναι ψέματα όπως ψέματα είναι και τα όσα καταγγέλουν εργαζόμενοι που έχουν απολυθεί όπου έκλεισαν εργοστάσια σε όλη την Ελλάδα τι να πω.Μπορεί να είναι και έτσι.Όλα να είναι ένα ψέμα και ένας μύθος.Θα σου πω μόνο ότι επειδή είμαι άνθρωπος της πιάτσας πριν χρόνια θυμάμαι στην Αθήνα ένα αυτοκίνητο με απολυμένους εργαζόμενους όπως λέγανε να γυρίζουν για πολύ καιρό στο κέντρο της Αθήνας και να ζητούν από τον κόσμο να μποικοτάρει τα προιόντα της επειδή κλείνει τα εργοστάσια και τα μεταφέρει εκτός Ελλάδας. Από τότε μου είχε δημιουργηθεί και μένα αυτός ο μύθος,όπως και τα παραμύθια που διακινούνται στο διαδίκτυο , ο οποίος φαίνεται ότι είναι μόνο ένας μύθος και μόνο σκοπό έχει να βλάψει την coca cola και τα προιόντα της.☺️ Δεν αντιλέγω ότι έγιναν απολύσεις και πάντα γίνονταν και θα γίνονται παντού στον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα. Ο ιδιωτικός τομέας έτσι είναι, δεν είναι ελληνικό δημόσιο, όπου και να κλέψεις και να βιάσεις και να κάνεις τα χίλια μύρια και να ξύνεσαι όλη μέρα δεν σε κουνάει κανείς! Αλλά πόσες επιχειρήσεις και εργοστάσια έκλεισαν αμέσως μετά την μεταπολίτευση, γιατί κάποιοι ξαφνικά θυμήθηκαν τα εργατικά δικαιώματα και την εκμετάλλευση και την καταπίεση των εργαζομένων και απεργούσαν μήνες χωρίς να υποχωρούν στα "δίκαια" αιτήματά τους? Τελικά τί στο διάολο θέλουμε σ' αυτή τη χώρα? 1
vassilis018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Kidney stones from sugary drinks (aka: drinking Coke every day) Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από vassilis018 1
The_Judas Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Hoax είναι φυσικά. Οι πέτρες στο νεφρό αποκτώνται με πολλούς τρόπους. Περισσότερο βλαπτική είναι η υψηλή κατανάλωση πρωτείνης παρά η κολα. Τροφές όπως ψάρι,κρέας, κοτόπουλο αλλά και σπανάκι, αλάτι αλλά και βιταμίνη c. Δηλαδή θεωρητικά καλές τροφές... Οπως και να έχει το ζήτημα σε όλα χρειάζεται μέτρο. Ούτε 2 λίτρα κολα τη μέρα, ούτε 5 κιλά σπανάκι. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2019 από The_Judas 1 1
lek88 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Αυτή που είναι άθλια είναι η caca-cola με στεβια. Όχι η green Cola αλλα η κλασική Coca-Cola στεβια. Είναι σαν να είναι τέρμα νερομενη. Επίσης θεωρώ χάλια και την βικος Cola.
nightwalker1990 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Στις 27/4/2019 στις 12:43 ΠΜ, poulinos είπε καφεινη ,γλυκια γευση.δυο λογοι να σε κανουν να κολλησεις.αν διψας ειναι ακομα πιο ευκολο να προτιμησεις αναψυκτικο.αν πιεις νερο θα σου φυγει η πολλη ορεξη για αναψυκτικο θα γίνω ξενέρωτος μιας και δεν πίνω αναψυκτικά (για το 2k19 ζήτημα 3 μέχρι σήμερα) μ'αρέσει η pepsy twist 😂 και εννοείται coca zero.
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 1 minute ago, nightwalker1990 said: θα γίνω ξενέρωτος μιας και δεν πίνω αναψυκτικά (για το 2k19 ζήτημα 3 μέχρι σήμερα) μ'αρέσει η pepsy twist 😂 και εννοείται coca zero. καθολου ξενερωτος.καλα κανεις και δεν πινεις αναψυκτικα.θελω να τα κοψω τελειως αλλα πιο πολυ μαρεσει κανα monster η κανα hell.αλκοολ δεν πινω καθολου και χαιρομαι για αυτο 2 1
nightwalker1990 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, poulinos είπε καθολου ξενερωτος.καλα κανεις και δεν πινεις αναψυκτικα.θελω να τα κοψω τελειως αλλα πιο πολυ μαρεσει κανα monster η κανα hell.αλκοολ δεν πινω καθολου και χαιρομαι για αυτο μια απ τα ίδια, έχω κόψει και το αλάτι 1μιση χρόνο τώρα, ότι βάλω στο φαγητό εξτρά ποτέ δεν βάζω εγώ, hell προτιμώ περισσότερο απο monster, όσο για το ποτό πήγα πέρσυ καλοκαίρι να πιω mojito και κόντεψα να εκτοξεύσω ρουκέτα λόγο ότι τα έχω κόψει κι αυτά, όχι ότι έπινα..
SB_1957 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Τα αναψυκτικά είναι εθιστικά και ανθυγιεινά όπως και τα γλυκά! Αλλά αν δεν γίνεται κατάχρηση δεν υπάρχει πρόβλημα! Προσωπικά ποτέ δεν ήμουν φαν ούτε των αναψυκτικών ούτε των γλυκών. Τα πρώτα τα έχω καταργήσει εντελώς εδώ και χρόνια, ενώ τα γλυκά γενικά νομίζω ότι τα ελέγχω! Όσον αφορά τη zero όλη η οικογένεια, όταν σταμάτησαν την κλασική coca cola λόγω ζάχαρης, δυσκολεύτηκαν να συνηθίσουν την light, αλλά όταν βγήκε η zero τους άρεσε πάρα πολύ γιατί θεωρούν ότι είναι πολύ πιο κοντά στην κλασική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις