Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Glikos είπε

Μόνο zero πίνω. Δοκίμασα πρόσφατα zero με λεμόνι,  νέα συσκευασία. Ωραία ήταν. Οι άλλες τύπου βίκος, λούξ, κλπ είναι σαν ούρα.

Όντως, τα ελληνικά προϊόντα είναι απαίσιες απομιμήσεις των πολυεθνικών και πιο ακριβά... Έχω δοκιμάσει Λουξ, Βίκος, Green Cola και άλλες. Και να θες να στηρίξεις οικονομικά τη χώρα σου, με τόσο χάλια προϊόντα δε μπορείς... Καλύτερα από Βουλγαρία δηλαδή, που κοστίζουν και το 1/3... 

Εγώ πίνω συνήθως την original Coca Cola (αν και είμαι fan του Sprite!). 😛 Η light και η Zero, μου φαίνονται λίγο άνοστες... 

3 ώρες πριν, cabdik είπε

υπαρχει και η PEPSI....................................

Η ελληνική Pepsi (είτε απλή, είτε Max, είτε Twist) έχει γεύση σαν λάσπη... Εμένα δε μου αρέσει καθόλου. Ωστόσο η μάνα μου, λέει ότι η PEPSI Twist (με το λεμόνι) της αρέσει πολύ... :blink:

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 2
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα coca zero με λεμονι οποιος δοκιμασει ειναι τελεια

Επεξ/σία από Lacepo
  • Like 1
Δημοσ.

Η Pepsi μυρίζει σαν απορρυπαντικό πιάτων.

Μόλις τώρα, Lacepo είπε

καλα coca zero με λεμονι οποιος δοκιμασει ειναι τελεια, δυσκολα την βρισκεις Ελλαδα

Coca cola vanilla zero or bust.

• Like 2
Δημοσ.

Δοκιμάζοντας τα περισσότερα αναψυκτικά "cola" αλλά και τις εκδόσεις zero κλπ, κατ εμέ η καλύτερη είναι η original coca cola στο γυάλινο μπουκάλι 250ml. Στη χειρότερη θέση βάζω τη green.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ που σπάνια πλέον πίνω αναψυκτικά, άντε Χριστούγεννα και Πάσχα θα πιω 9\10 την κοα κόλα την κανονική και μια pepsi twist. 

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν διαλέγω με την γεύση, αλλά με αυτή που κάνει το περισσότερο ρέψιμο. Και όλες οι ελληνικές coles πραγματικά δίνουν ρέστα στο ζητούμενο.

Από την άλλη στην Ελλάδα μόνο αέρα πουλάμε, οπότε αναμενόμενο 😋

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, telis είπε

Εγώ πάλι δεν διαλέγω με την γεύση, αλλά με αυτή που κάνει το περισσότερο ρέψιμο. Και όλες οι ελληνικές coles πραγματικά δίνουν ρέστα στο ζητούμενο.

Από την άλλη στην Ελλάδα μόνο αέρα πουλάμε, οπότε αναμενόμενο 😋

Θα συμφωνήσω.Και εγώ σπάνια πίνω οπότε δεν με απασχολεί η γεύση και όλες ίδιες μου φαίνονται.

Για αύριο που χρειάζομαι ρέψιμο πήρα μία 6άδα από το lidl που τις είχε προσφορά στα 60 λεπτά το δίλιτρο (βίκος - lidl) μία από τα ίδια στο ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν.:P

Δημοσ.

Τα αναψυκτικά τύπου κολα απο τις ελληνικές φίρμες δεν πίνονται. Ένα σουβλατζίδικο μας έφερε Βίκος κερασμένη με το φαγητό και την ήπιαμε μονο γιατί ηταν τσάμπα. Ούτε ειναι ανταγωνιστικά στις τιμές ώστε να τα προτιμάμε. Όποτε αναγκαστικά παίζουμε σε διπλό Coca-Cola/Pepsi με τη δεύτερη να παίζει πολυ συχνότερα σε προσφορά. Τις κλασικές με τη ζάχαρη δεν μπορώ να τις πιω, μου φαίνονται παρα πολυ γλυκές. Ανάμεσα σε light-zero προτιμώ τη δεύτερη αλλα ούτως ή άλλως ειναι ενα αναψυκτικό που μ αρέσει πολυ οποτε και light να βρω δε θα με χαλάσει και τόσο. Νομίζω πως ειναι λιιιγο πιο ανοστη

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ναι τα προϊόντα της 3Ε amita ηβη και λοιπά αναψυκτικά παράγονται στο Σχηματάρι για την Ελληνική κατανάλωση.Για την coca cola είναι ένας μύθος που διατηρείται και λέει ότι κάπου στην Ελλάδα παρασκευάζεται.Το που είναι και αυτό επτασφράγιστο μυστικό σαν τη συνταγή.

Κάποιοι όμως λένε ότι απλά από εκεί γίνεται μόνο η διανομή της (για την coca cola μιλάμε) και τίποτε άλλο.Και τις ενημερώσεις της 3Ε αν διαβάσεις μιλάει για αναψυκτικά για  coca cola ούτε κουβέντα.Που είναι η αλήθεια και που που το ψέμα και η υπερβολή μόνο αυτοί ξέρουν.

Η ήβη δεν είναι προϊόν της 3Ε!

Ποια λοιπά αναψυκτικά? Η coca-cola δεν είναι αναψυκτικό?

Τα αναψυκτικά της εταιρίας είναι coca cola, fanta & sprite και το ενεργειακό monster και το ισοτονικό powerade.
Επίσημος εμφιαλωτής των προϊόντων της πολυεθνικής είναι η 3Ε και μάλιστα σχεδόν για όλη την Ευρώπη, καθώς έχει αγοράσει όλες τις αντίστοιχες εταιρίες σε πολλές χώρες.

Δυστυχώς έχουμε μια τάση στην Ελλάδα από τη μια να γκρινιάζουμε γιατί κλείνουν επιχειρήσεις, δεν γίνονται επενδύσεις από ξένους ή Έλληνες, και από την άλλη να κατηγορούμε και να μποϊκοτάρουμε όσες ελληνικές ή ξένες εταιρίες υπάρχουν ακόμη παρά το όχι και τόσο "φιλικό" περιβάλλον.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αποκλειστικά και μόνο light, εδώ και πολλά χρόνια.

Την κανονική δεν αντέχω ούτε να την μυρίσω πλέον, μου είναι ανυποφορα γλυκιά.

Η zero δεν με χαλάει, αλλά η light έχει καλύτερη γεύση και περισσότερη "σπιρτάδα" 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...