mylo Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Έχει στο Ηράκλειο και στη Πάτρα αν δε κάνω λάθος. Θεσσαλονίκη έκλεισε
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο Ηράκλειο ; Μετράω από χόμπι τη ποιότητα του νερού σε αρκετά σημεία και ο ορίζοντας είναι μολυσμένος και με φάρμακα . Υπάρχουν σημεία που δε φαντάζεσαι τι περιέχει . Άσε το βρήκα Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου εμφιαλωτηριο 3Ε Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros 1
The_Judas Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτοί που τα έλεγαν αυτά καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση. Εργοστάσια της κοκα κολα υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτό βέβαια δεν απαγορεύει σε κάποιον έμπορο να κάνει παραεισαγωγές από βουλγαρία... εκεί όμως δεν φταίει η κοκα-κολα. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από The_Judas 1
Ghost.Dog Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Zero και ξερό ψωμί. Η καλύτερη συνταγή. Υπήρχε και η χρυσή, που δεν είχε ούτε καφείνη, και ήταν επίσης αξιόλογη αλλά την περιορισαν. Η αλήθεια είναι αυτη που ανέφερε φίλος παραπάνω: Εχουν νερουλιάσει αρκετά τη "συνταγή", με αποτέλεσμα, μετά το άνοιγμα του μπουκαλιού, ύστερα από λιγο να γίνεται πραγματικά ενα σκουρο ζαχαρονερο, σα σιρόπι για παιδια. 2
michael92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, haris_216 είπε Πάντως κακά τα ψέματα, η cola της...Coca Cola είναι σχολή από μόνη της. Ή μάλλον για την ακρίβεια, ήταν. Πλέον δεν είναι η ίδια εδώ και κάποια χρόνια. Τουλάχιστον στην Ελλάδα Πίνω αρκετά χρόνια και σίγουρα έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Κι επειδή μπορεί να νομίζει κάποιος (ακόμα κι εγώ) ότι μπορεί να την βαρέθηκα ή να άλλαξαν οι γεύσεις μου (συμβαίνουν αυτά) έχω ένα μάλλον αντικειμενικό στοιχείο για σύγκριση. Το ανθρακικό. Ενώ παλιότερα έπαιρνα τις μεγάλες συσκευασίες (1,5 ή 2 λίτρα) και την κατανάλωνα μέσα σε διάστημα Χ ημερών χωρίς θέμα, τώρα αν την ανοίξεις, πιεις και την ξανακλείσεις, στο επόμενο άνοιγμα έχει γίνει σχεδόν ζαχαρόνερο. Στο δε τρίτο άνοιγμα δεν το συζητώ. Πάει για νεροχύτη. Συνεπώς τώρα μόνο κουτάκια ή μπουκάλια 500ml Ως προς τις εναλλακτικές που αναφέρατε, για την ώρα παίζω με την Pepsi Twist Αυτό το έχω προσέξει και εγώ. Νομίζω ο λόγος είναι ότι κάναν τα μπουκάλια πιο λεπτά και θα έσκαγαν αν είχαν μεγαλύτερη πίεση. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από michael92
cpgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) To αμεσως χειροτερο πραγμα μετα τη ζαχαρη , ειναι τα υποκαταστατα της... μακρια και αγαπημενοι και απο τα 2... Οκ δε γινεται να μη τρως καθολου ζαχαρη αλλα οσο μπορεις περιοριζεις.. Το να πινεις για τη πλακα σου ζαχαρονερο ειναι καταστροφη για εμενα φαε 10 σοκολατες καλυτερα.. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από cpgr 5
papoys1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 BG - coca cola έπρεπε να λέγεται. 40 λεπτά πριν, mylo είπε Έχει στο Ηράκλειο και στη Πάτρα αν δε κάνω λάθος. Θεσσαλονίκη έκλεισε Γραφεία και αποθήκες;;;;;;;;;;;;;;
ziaba Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, cpgr είπε To αμεσως χειροτερο πραγμα μετα τη ζαχαρη , ειναι τα υποκαταστατα της... μακρια και αγαπημενοι και απο τα 2... Οκ δε γινεται να μη τρως καθολου ζαχαρη αλλα οσο μπορεις περιοριζεις.. Το να πινεις για τη πλακα σου ζαχαρονερο ειναι καταστροφη για εμενα φαε 10 σοκολατες καλυτερα.. +1, ok αν πίνουμε με μέτρο πιστεύω δεν υπάρχει θέμα προσωπικά πίνω ένα με δυο κουτάκια το μήνα την κανονική πάντα ούτε zero, ούτε light κλπ 1
SB_1957 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Στο Σχηματάρι έχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής αναψυκτικών στην Ελλάδα. Το 96% των προϊόντων που πωλούνται στην Ελλάδα παράγεται εδώ. Το άλλο εργοστάσιο είναι στο Ηράκλειο ενώ στο Αίγιο εμφιαλώνεται το νερό ΑΥΡΑ. Όπου αλλού είχε εργοστάσια έκλεισαν και έγιναν αποθήκες και γραφεία. 2
The_Judas Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Πολλοί διαφημίζουν την χρήση της στέβιας. Αν δείτε τα συστατικά δεν περιέχουν μόνο στέβια (γιατί είναι ακριβή) αλλά και 2-3 ακόμη γλυκαντικές ουσίες. Ας μην αρχίσει πάλι η γνωστή συζήτηση για την ασπαρτάμη, δεν προκαλεί καρκίνο. 3 2
papoys1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Στο Σχηματάρι έχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής αναψυκτικών στην Ελλάδα. Το 96% των προϊόντων που πωλούνται στην Ελλάδα παράγεται εδώ. Το άλλο εργοστάσιο είναι στο Ηράκλειο ενώ στο Αίγιο εμφιαλώνεται το νερό ΑΥΡΑ. Όπου αλλού είχε εργοστάσια έκλεισαν και έγιναν αποθήκες και γραφεία. Ναι τα προϊόντα της 3Ε amita ηβη και λοιπά αναψυκτικά παράγονται στο Σχηματάρι για την Ελληνική κατανάλωση.Για την coca cola είναι ένας μύθος που διατηρείται και λέει ότι κάπου στην Ελλάδα παρασκευάζεται.Το που είναι και αυτό επτασφράγιστο μυστικό σαν τη συνταγή. Κάποιοι όμως λένε ότι απλά από εκεί γίνεται μόνο η διανομή της (για την coca cola μιλάμε) και τίποτε άλλο.Και τις ενημερώσεις της 3Ε αν διαβάσεις μιλάει για αναψυκτικά για coca cola ούτε κουβέντα.Που είναι η αλήθεια και που που το ψέμα και η υπερβολή μόνο αυτοί ξέρουν. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από papoys1
nosugar Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Ποια ειναι; Spoiler 1 1
BILL5 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 και εγώ που έπινα αναψυκτικά έβαλα βηματοδότη και μου είπε ο καρδιολόγος να τα αποφεύγω πια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις