Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Τα ωραία πράγματα στη ζωή είναι ή ανθυγιεινά ή παράνομα  ;)

Υπάρχει η εναλλακτική της zero. Μακάρι να υπήρχαν φαγητά με μηδέν θερμίδες κι ας μην ήταν το ίδιο νόστιμα. :P

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cabdik είπε

υπαρχει και η PEPSI....................................

η νεα γευση της PEPSI MAX ειναι καταπληκτική!

• Like 1
Δημοσ.

απλα το λεω γιατι κολλαμε με την COCA ενω υπαρχουν και πολυ ωραιες εναλλακτικες... και ...σοβαρες....!!  οχι βικος κολα....!! 

Δημοσ.

Την coca που πίνουμε τώρα στην Ελλάδα Βουλγαρία δεν παρασκευάζεται;;;;;;;Μια χαρά είναι και η βικος κολα.

Με φρέσκο νεράκι από την Ήπειρο και όχι από τη Βουλγαρία.:P

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Την coca που πίνουμε τώρα στην Ελλάδα Βουλγαρία δεν παρασκευάζεται;;;;;;;Μια χαρά είναι και η βικος κολα.

το ανεφερα σαν μεγεθος εταιρειων κυριως.......!!   δεν εχω κατι με την Βικος........

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

αν δοκιμασεις βουλγαρικη κολα και ελληνικη κολα, εχουν τερασστια διαφορα γευσης.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι βουλγάρικη η κόκα κόλα. Γίνεται παραγωγή στην Ελλάδα αλλά και εξαγωγή σε άλλες χώρες. Οχι ότι είναι κακό να παρασκευάζεται κάτι στη Βουλγαρία.

Κατά τ'άλλα δεν διαφωνώ. Σήμερα πλέον υπάρχουν δεκάδες παρόμοια αναψυκτικά. Το κάθε σουπερμαρκετ πλέον έχει δική του κόλα. Δεν είναι πυρηνική φυσική, ενα απλό αναψυκτικό είναι.

Δημοσ.

Μόνο zero πίνω. Δοκίμασα πρόσφατα zero με λεμόνι,  νέα συσκευασία. Ωραία ήταν. Οι άλλες τύπου βίκος, λούξ, κλπ είναι σαν ούρα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως κακά τα ψέματα, η cola της...Coca Cola :) είναι σχολή από μόνη της. Ή μάλλον για την ακρίβεια, ήταν. Πλέον δεν είναι η ίδια εδώ και κάποια χρόνια. Τουλάχιστον στην Ελλάδα

Πίνω αρκετά χρόνια και σίγουρα έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Κι επειδή μπορεί να νομίζει κάποιος (ακόμα κι εγώ) ότι μπορεί να την βαρέθηκα ή να άλλαξαν οι γεύσεις μου (συμβαίνουν αυτά) έχω ένα μάλλον αντικειμενικό στοιχείο για σύγκριση. Το ανθρακικό. Ενώ παλιότερα έπαιρνα τις μεγάλες συσκευασίες (1,5 ή 2 λίτρα) και την κατανάλωνα μέσα σε διάστημα Χ ημερών χωρίς θέμα, τώρα αν την ανοίξεις, πιεις και την ξανακλείσεις, στο επόμενο άνοιγμα έχει γίνει σχεδόν ζαχαρόνερο. Στο δε τρίτο άνοιγμα δεν το συζητώ. Πάει για νεροχύτη. Συνεπώς τώρα μόνο κουτάκια ή μπουκάλια 500ml

Ως προς τις εναλλακτικές που αναφέρατε, για την ώρα παίζω με την Pepsi Twist

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nosugar είπε

Υπάρχει cola καιχωρίς ζάχαρη και καφεΐνη. Μου αρέσει περισσότερο και απ' την κανονική.

Ποια ειναι; 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Δεν είναι βουλγάρικη η κόκα κόλα. Γίνεται παραγωγή στην Ελλάδα αλλά και εξαγωγή σε άλλες χώρες. Οχι ότι είναι κακό να παρασκευάζεται κάτι στη Βουλγαρία.

Κατά τ'άλλα δεν διαφωνώ. Σήμερα πλέον υπάρχουν δεκάδες παρόμοια αναψυκτικά. Το κάθε σουπερμαρκετ πλέον έχει δική του κόλα. Δεν είναι πυρηνική φυσική, ενα απλό αναψυκτικό είναι.

Σκατονερο από τη βουλγαρια μαζί με χρώμα ζάχαρη και καφεΐνη . Και πολύ μάρκετινγκ . Τα παρασκευαστηρια  στη βόρια ελλ .τα έχουν κλείσει ψάξτε 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...