Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι φαν των αναψυκτικών αλλά έτυχε πήγα στα fridays και πήρα με το φαγητό μια coca cola zero και μου λέει η υπάλληλος ότι δεν έχει refill ενώ ή light και η κανονική έχουν. Την ρώτησα γιατί δεν ήξερε. Έχει κάποιος κάποια ιδέα; Είναι πιο ακριβή; Εντωμεταξύ έχω την αίσθηση ότι κάποτε και στα goodys δεν την είχαν από το μηχάνημα που στη δίνουν στο ποτηράκι τους αλλά έπαιρνες ένα μπουκάλι ή το τενεκεδάκι. Γιατί όμως;

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Γιατί είναι η πιο ωραία γευστικά (αν και δεν πίνω πλέον)

Σαν την κανονικη κοκα κολα δεν εχει. 

• Like 26
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
17 minutes ago, lactate said:

Δεν είμαι φαν των αναψυκτικών αλλά έτυχε πήγα στα fridays και πήρα με το φαγητό μια coca cola zero και μου λέει η υπάλληλος ότι δεν έχει refill ενώ ή light και η κανονική έχουν. Την ρώτησα γιατί δεν ήξερε. Έχει κάποιος κάποια ιδέα; Είναι πιο ακριβή; Εντωμεταξύ έχω την αίσθηση ότι κάποτε και στα goodys δεν την είχαν από το μηχάνημα που στη δίνουν στο ποτηράκι τους αλλά έπαιρνες ένα μπουκάλι ή το τενεκεδάκι. Γιατί όμως;

Πολιτική του καταστήματος. Είναι ελάχιστα πιο ακριβή.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια γιατι ειναι τοσο εθιστικη???Δεν επινα πολυ καιρο, μου βαλανε ενα ποτηρι και κολλησα!!!

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, xristoss1 said:

Ρε παιδια γιατι ειναι τοσο εθιστικη???Δεν επινα πολυ καιρο, μου βαλανε ενα ποτηρι και κολλησα!!!

καφεινη ,γλυκια γευση.δυο λογοι να σε κανουν να κολλησεις.αν διψας ειναι ακομα πιο ευκολο να προτιμησεις αναψυκτικο.αν πιεις νερο θα σου φυγει η πολλη ορεξη για αναψυκτικο

• Like 9
Δημοσ.
21 minutes ago, Kostasspil said:

Light κανενας;

καμια φορα πινω και light εκτος απο zero.καποιες φορες γιατι εξαρτατε και η χωρα προελευσης.καποιες φορες μαρεσει παραπανω απο zero  αλλες φορες την βρισκω πιο νερουλη.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, RedPriest είπε

Σαν την κανονικη κοκα κολα δεν εχει. 

Ιδιαιτερα εαν πετυχεις γυαλινο μπουκαλι των 250ml ....

• Like 4
  • Thanks 4
Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι ειναι θεμα τιμής.

Γενικά τα μηχάνηματα δεν βγάζουν Zero, πχ και στα Village κτλ σε μπουκαλάκι σου δίνουν..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Light κανενας;

Νομίζω ότι απο γεύση είναι η καλύτερη. Η zero δεν μου αρέσει.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει cola καιχωρίς ζάχαρη και καφεΐνη. Μου αρέσει περισσότερο και απ' την κανονική.

Επεξ/σία από nosugar
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, michael92 είπε

Διαβήτης σε συσκευασία αναψυκτικού.

Τα ωραία πράγματα στη ζωή είναι ή ανθυγιεινά ή παράνομα  ;)

• Like 5
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...