skr Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Καλησπέρα στο forum εδώ και ένα μήνα έχω τελειώσει τον στρατό. Είμαι 20 χρόνων και δεν σκέφτομαι να πάω κάποια σχολή . Είμαι από επαρχία και σκέφτομαι για το ναυτικό σαν απλός ναύτης/μούτσος. Θέλω να πάω έστω ένα ταξίδι για να μασω κάποια χρήματα δεν έχω σκοπό να μείνω έτσι λέω τουλάχιστον. Οι ερωτήσεις μου. Τι προδιαγραφές χρειάζεται? Ο μισθός πόσο είναι περιπου.? Παίρνουν Έλληνες ναύτες οι εταιρίες? Αν γίνει αίτηση μετά από πόσο καιρό σε καλούν? Ναυτικό φυλλάδιο πόσο καιρό κάνει να το βγάλεις?
ritchie77 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δεν εχω κανει ναυτης αλλα εχω google http://www.mysep.gr/?p=41628 Περα απο την πλακα, σου ευχομαι φιλε μου να βρεις δουλεια και ολα να πανε καλα
tornado Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, skr είπε Καλησπέρα στο forum εδώ και ένα μήνα έχω τελειώσει τον στρατό. Είμαι 20 χρόνων και δεν σκέφτομαι να πάω κάποια σχολή . Είμαι από επαρχία και σκέφτομαι για το ναυτικό σαν απλός ναύτης/μούτσος. Θέλω να πάω έστω ένα ταξίδι για να μασω κάποια χρήματα δεν έχω σκοπό να μείνω έτσι λέω τουλάχιστον. Οι ερωτήσεις μου. Τι προδιαγραφές χρειάζεται? Ο μισθός πόσο είναι περιπου.? Παίρνουν Έλληνες ναύτες οι εταιρίες? Αν γίνει αίτηση μετά από πόσο καιρό σε καλούν? Ναυτικό φυλλάδιο πόσο καιρό κάνει να το βγάλεις? 1. αρκετες, αλλο ναυτης αλλο μουτσος. Ο ναυτης ειναι προσοντουχος κατωτερου πληρωματος καταστρωματος. Εσυ με μηδεν υπηρεσια, αρχιζεις απο μουτσος, αλλα οκ καθε αρχη και δυσκολη. 2. Ο μουτσος (ναυτοπαις επι του επιστημονικοτερου) αρχιζει με περιπου + - 1000 ευρω, αναλογα εταιρια - τυπο καραβιου. 3. Δυσκολο αλλα οχι αδυνατον, τουλαχιστον για τα τωρινα χρονια. Απο οτι καταλαβαινεις, ενας αλλοδαπος κοστιζει πολυ λιγοτερα απο οτι ενας ελληνας. 3. Στο βαθμο που συμφωνησεις με εταιρια οτι θα σε παρουν υπολογισε μηνα - διμηνο, εχει να κανει με το ποτε αδειαζει θεση, ποτε φτανει το πλοιο στο λιμανι κλπ. 5. Ναυτικο φυλλαδιο δεν αργει, 10-15 μερες υπολογισε, αλλα θες παραβολα, να περασεις ιατρικες εξετασεις και στο καπακι να περασεις σωστικα μετα στον Ασπροπυργο. Θα ελεγα οτι πρωτα κανεις αυτα, και μετα μιλας με εταιρια, γιατι αν δεν τα εχεις, δεν νομιζω να ασχοληθει κανεις μαζι σου. Δεν ξερω πως σου ηρθε η ιδεα, αλλα το βλεπω δυσκολο να καταφερεις να κανεις κομποδεμα οπως σκεφτεσαι, δυσκολο να βρεις δουλεια, δυσκολο να αντεξεις και δυσκολο να σου μεινουν λεφτα, δεδομενου οτι το μαξ που προκειται να φτασεις ειναι σκαρτα δυο χιλιαρικα, αφαιρεσε εξοδα, τι θα σου μεινουν? Θα σου προτεινα ειτε να ψαξεις κατι αλλο, ειτε να ασχοληθεις με την ναυτιλια επαγγελματικα για να καταφερεις να μαζεψεις λεφτα. 2
andrapos Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μου έλεγε ο αδερφός μου που είναι μηχανικός εμπορικού ότι κάποια εταιρία έψαχνε Έλληνες λαδαδες-καθαριστες(το αντίστοιχο του ναυτης-ναυτοπαις αλλά στη μηχανή)με μισθό γύρω στα 2000 μεικτά.Δεν ξέρω όμως τι κρατήσεις έχουν ούτε τι προσόντα θέλουν για να σε πάρουν.
kiriakos500 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Αντε να σπασεις κανενα χερι εκει μεσα από γλιστρημα στο επομενο λιμανι σε χαιρετανε… και αν παθεις και πιο σοβαρο με την υγεια σου εκει μεσα θα ψοφήσεις μεχρι να βρεθεις σε κανα ''περου'' και βγαλε ακρη… σε νοσοκομειο εκει.. παρακαλώντας το καθενα να ζησεις…. Μακρια από θαλασσα με της πνιχτρες τα σαπιοκάραβα και τα ξεφτιλισμένα αφεντικα των ναυτιλιακών που θησαυριζουν επι πτωμάτων... Καλυτερα δυο δουλειες στη στερια…. 1 3
jerry banana Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, skr είπε Καλησπέρα στο forum εδώ και ένα μήνα έχω τελειώσει τον στρατό. Είμαι 20 χρόνων και δεν σκέφτομαι να πάω κάποια σχολή . Είμαι από επαρχία και σκέφτομαι για το ναυτικό σαν απλός ναύτης/μούτσος. Θέλω να πάω έστω ένα ταξίδι για να μασω κάποια χρήματα δεν έχω σκοπό να μείνω έτσι λέω τουλάχιστον. Οι ερωτήσεις μου. Τι προδιαγραφές χρειάζεται? Ο μισθός πόσο είναι περιπου.? Παίρνουν Έλληνες ναύτες οι εταιρίες? Αν γίνει αίτηση μετά από πόσο καιρό σε καλούν? Ναυτικό φυλλάδιο πόσο καιρό κάνει να το βγάλεις? Για εμένα δες λίγο εδώ. https://cityu.gr/department/nautiki-akadimia/
duende Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, kiriakos500 είπε Αντε να σπασεις κανενα χερι εκει μεσα από γλιστρημα στο επομενο λιμανι σε χαιρετανε… και αν παθεις και πιο σοβαρο με την υγεια σου εκει μεσα θα ψοφήσεις μεχρι να βρεθεις σε κανα ''περου'' και βγαλε ακρη… σε νοσοκομειο εκει.. παρακαλώντας το καθενα να ζησεις…. Μακρια από θαλασσα με της πνιχτρες τα σαπιοκάραβα και τα ξεφτιλισμένα αφεντικα των ναυτιλιακών που θησαυριζουν επι πτωμάτων... Καλυτερα δυο δουλειες στη στερια…. πολλες ταινιες με τον ξανθοπουλο βλεπεις...καμια σχεση ομως! 2
kiriakos500 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 ενταξει αφου εισαι ναυτικος και είναι καλα κατσε εκει…. καλες βολτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα