locks Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει,εαν στο φλασάκι καταγράφετε η ip και τα στοιχεια ονμ?νυμο κλπ του υπολογιστή. δλδ ερχετε ενα φλασακι usb στα χερια μου εχω την δυνατότηατα να βρω τα στοιχεια αυτου που μου το έστειλε. Ευχαριστώ Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από locks
locks Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 θελω να μαθω ποιος μου το εστειλε 4 λεπτά πριν, elorant είπε Μυρίζει καφρίλα. Τι θες να κάνεις; θέλω να μάθω ποιός μου το έστειλε
locks Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οχι δεν καταγράφονται ευχαριστω για την απαντηση,εισαι σιγουρος?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Το μόνο που μπορείς να δεις είναι τα metadata των αρχείων όπου συνήθως αναφέρεται το όνομα του υπολογιστή ή/και το username. Δεν μπορείς να δεις την ip γιατί σχετίζεται με σύνδεση στο Internet, αλλά και να την έβλεπες δεν θα μπορούσες να την αντιστοιχίσεις σε όνομα.
locks Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, elorant είπε Το μόνο που μπορείς να δεις είναι τα metadata των αρχείων όπου συνήθως αναφέρεται το όνομα του υπολογιστή ή/και το username. Δεν μπορείς να δεις την ip γιατί σχετίζεται με σύνδεση στο Internet, αλλά και να την έβλεπες δεν θα μπορούσες να την αντιστοιχίσεις σε όνομα. οκ ευχαριστώ και πάλι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα