Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Παλεύω εδώ και καιρό να συνδέσω σωστά το Pc μου με την νέα μου τηλεόραση χωρίς αποτέλεσμα. Οπότε μερικές ιδέες θα ήταν καλές για να βγάλω άκρη. 

Εξηγώ λοιπόν πως έχουν τα πράγματα. Στο Desktop μου έχω για gpu μια Asus Strix1070, και το monitor μου ειναι Dell με ανάλυση 2κ στα 60Hz, συνδεδεμένο κανονικά με display port. Με την αγορά μιας νέας τηλεόρασης λοιπόν Samsung που προφανώς είναι 4k την σύνδεσα στο pc μου με hdmi 2.0. Το αποτέλεσμα (και ταυτόχρονα το πρόβλημά μου) είναι το εξής: Το σήμα που φτάνει στην τηλεόραση είναι 1080p χωρίς να μου δίνει την δυνατότητα να αλλάξω την ανάλυση όυτε μέσω των windows ούτε μέσω του πανελ της nvidia. Επίσης ο ήχος που ''περνάει'' για κάποιο λόγο ειναι 2 speakers (χωρίς να μπορώ πάλι να μπορώ να αλλάξω την ρύθμιση). 

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Φαίνεται αρκετά απλή συνδεσμολογία.. η καρτα μου υποστηριζει 4k, 60Hz, max καναλια που θα έπρεπε να περνανε απο το hdmi ειναι 5.1, αλλά τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. 

έχει κανείς καμία ιδέα? 

Ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ.

Τα δύο speakers είναι λογικό να στα δείχνει αφού πρόκειται για δικάναλο πράμα στην άλλη άκρη του HDMI.

H ανάλυση της εικόνας είναι όντως περίεργο που δεν πάει παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...