Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω την παρέα, θα ήθελα να μου προτείνεται καινούργια σύνθεση και τα κομμάτια όχι απαραίτητα απο ένα κατάστημα αρκεί να μην έχουμε θέμα με εγγυήσεις.. έως 700€, για κάτι παραπάνω πχ 100€ το συζητάμε αν είναι, να προσθέσω πως δεν θέλει Monitor ο φίλος μου.

Πάμε στην χρήση: Θα παίζει L2 ( Ναι καλά διαβάζεται L2 😂) και κανά παιχνιδάκι καινούργιο αν του τραβήξει το ενδιαφέρον 

Μου είπε θα ήθελε να δοκιμάσει: Pubg-Fortnite-Cod-GTA V 

Εγώ του πρότεινα να πάει σε Ryzen 5 τουλάχιστον αλλά επειδή ακούει απο διάφορους για Intel μου είπε να δω και τα 2 ενδεχόμενα.

Όλες οι προτάσεις συμβουλές-δεκτές μιας και δεν ασχολούμαι με το άθλημα θα προτιμούσα να δώσουμε κάποια χρήματα παραπάνω παρά να τα φάμε στα μεταφορικά πχ απο 4-5 μαγαζιά.  

Δημοσ.
18 ώρες πριν, farasi είπε

Σταματήστε να ποσταρετε λινκ με μέτριες έως κακές επιλογές.

Το μπιλντ του Radio είναι λουκούμι. Εγώ ψηφίζω RYZEN για το καλύτερο VFM. 

Απο εκεί και πέρα υπάρχει και η επιλογή Β360/5 με 9400F

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Σταματήστε να ποσταρετε λινκ με μέτριες έως κακές επιλογές.

Το μπιλντ του Radio είναι λουκούμι. Εγώ ψηφίζω RYZEN για το καλύτερο VFM. 

Απο εκεί και πέρα υπάρχει και η επιλογή Β360/5 με 9400F

Εντάξει δεν είναι κακες απλά πολύ γενικές. Πχ έχει ομορφότερο κουτί αλλά του βάζει 8gb ram. Το seasonic είναι παλιο οπότε προτιμότερα τα νεοτερα cx η coolermaster που ποσταρα και τα δύο με καλή εγγυηση. Οι προτάσεις μου έγιναν για εξοικονόμηση μεταφορικών αυτά που προτείνει εκεί δε τα βρίσκεις ολα σε ένα οπότε το budget που δείχνει είναι εικονικό. Anyway ο,τι αρέσει στον ts.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...