Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, χρονια πολλα! Εχω δει κατι στο ebay k ειναι σε δημοπρασια τι πρεπει να προσεξω ληγει σε 2.5 μερες? Πρεπει να πονταρω διαρκως?? Να βαλω το μεγιστο ποσο που μπορω να διαθεσω κ να το αφησω να χτυπαει μονο του? Η να περιμενω προς την ληξη ??

Επεξ/σία από oliz
Δημοσ.

Θεωρητικά βάζεις το μέγιστο ποσό που μπορείς να διαθέσεις και αυτόματα το ebay θα ανεβάζει την προσφορά στη χαμηλότερη δυνατή εντός του ποσού. Έτσι ξέρεις ότι θα είσαι η μέγιστη προσφορά έως το ποσό που έβαλες. Πιθανόν προς το τέλος να σε χτυπήσουν και να χάσεις τη δημοπρασία για λίγο, οπότε σκέψου πόσο θέλεις να το αγοράσεις και έως πόσα χρήματα είσαι διατεθημένος να δώσεις. Εναλλακτικά μπορείς να μπεις προς το τέλος και να δοκιμάσεις να χτυπήσεις τον μέγιστο πλειοδότη, μπορεί να πετύχεις καλή τιμή, το πιο πιθανό όμως να ανέβει η τιμή και να το χάσεις λόγω περιορισμένου χρόνου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα απ όλα δεν είναι πλειστηριασμοί, είναι δημοπρασίες :P

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι δευτερόλεπτα πριν λήξει μια δημοπρασία να βάλεις το μέγιστο ποσό που μπορείς και θέλεις να δώσεις.

Υπάρχουν προγράμματα και ιστοσελίδες που το κάνουν αυτό αυτόματα είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή. Ψάξε για ebay snipers

Ας πούμε αν θες ένα iphone, μπορείς να καταχωρήσεις 10 διαφορετικές δημοπρασίες στο site/εφαρμογή με το μέγιστο ποσό που θες να δώσεις και αυτό να τις χτυπάει αυτόματα λίγο πριν λήξουν. Αν στην 3η δημοπρασία πχ κερδίσεις τότε σταματάει και δεν προχωράει στις επόμενες.

Δεν έχω να σου προτείνω κάποιο site γιατί έχω να ασχοληθώ καιρό. Ψάξτο, δες τι σου προσφέρει ο καθένας και αποφάσισε

Και πάντα να κοιτάς αν ο πωλητής στέλνει Ελλάδα και μην ξεχνάς την περίπτωση τελωνείου αν αγοράσεις απο χώρα εκτός ΕΕ

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Πρώτα απ όλα δεν είναι πλειστηριασμοί, είναι δημοπρασίες :P

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι δευτερόλεπτα πριν λήξει μια δημοπρασία να βάλεις το μέγιστο ποσό που μπορείς και θέλεις να δώσεις.

Υπάρχουν προγράμματα και ιστοσελίδες που το κάνουν αυτό αυτόματα είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή. Ψάξε για ebay snipers

Ας πούμε αν θες ένα iphone, μπορείς να καταχωρήσεις 10 διαφορετικές δημοπρασίες στο site/εφαρμογή με το μέγιστο ποσό που θες να δώσεις και αυτό να τις χτυπάει αυτόματα λίγο πριν λήξουν. Αν στην 3η δημοπρασία πχ κερδίσεις τότε σταματάει και δεν προχωράει στις επόμενες.

Δεν έχω να σου προτείνω κάποιο site γιατί έχω να ασχοληθώ καιρό. Ψάξτο, δες τι σου προσφέρει ο καθένας και αποφάσισε

Και πάντα να κοιτάς αν ο πωλητής στέλνει Ελλάδα και μην ξεχνάς την περίπτωση τελωνείου αν αγοράσεις απο χώρα εκτός ΕΕ

Σωστος αλλαξα τον τιτλο.για δημοπρασια μιλαω 😛 , το κανει αυτοματα κ το ebay το μαξ bid κ ειμαι προς το παρον πρωτος (εχω βαλει κανα 2 λυρες πανω) ληγει σε 2 μερες αλλα εχουν κανει 5 bid k 17 watching , βρισκεται αγγλια οποτε δν εχει τελωνειο προς το παρον αλλα εχει μεγαλα εξοδα αποστολης 24 ευρω το στελνει με ups. Ειναι στις 19 λυρες κ δν εχω σκοπο να ξεπερασω τις 35 αντε 40 αν δω στο τελος οτι το χαζοχτυπανε.. αν παω στο τελευταιο 3 λεπτο κ δω οτι το ποσο εχει ξεφυγει θα το αφησω. Ειναι σπανια φιγουρα κ οσοι πουλανε τη δινουν στο 100 ευρω + 25 εξοδα αποστολης

Επεξ/σία από oliz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...