chocorello Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, NickTG είπε Μια χαρά διάβασα. Είναι ανεπίτρεπτο αν το κάνει ένας developer αλλά είναι θεμιτό και επιτρεπτό όταν το κάνει η εταιρεία που τα βγάζει. Αφού λοιπόν κρατάνε και μια χαρά τιμή το πουλάει και αγοράζει ένα χειριστήριο xbox one. Αλλιώς βέβαια έχει πάντα την επιλογή να παίξει με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που πάντα είχε, όσα χρόνια και να περάσουν, μέχρι να λιώσουν. Όπως είπα και παραπάνω ψάχνουμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Φίλε συγγνώμη αλλά πραγματικά, συγγνώμη. ΔΕ μπορείς να καταλάβεις ότι είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό πράμα να πάω με δισκάκι NBA 2K να το βάλω στο PC μου και να φάω τέτοιο πακέτο και ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό πράμα του να ΓΝΩΡΙΖΩ εξαρχής ότι στη Χ κονσόλα δε παίζουν τα χειριστήρια της προηγούμενης γενιάς; Θες να μου πεις ότι πλέον ΓΙΑ ΚΑΘΕ παιχνίδι ξεχωριστά στον υπολογιστή, θα πρέπει να κοιτάζω αν έχω ΚΑΙ συμβατό gamepad μέσα σε όλα τα άλλα; Καταλαβαίνεις τη διαφορά; Καταλαβαίνεις ότι ένα βράδυ αντί να παίζουμε NBA 2K το έφαγα εγώ με 2 φίλους να με κοιτάνε για να κάνω τα σκασμένα τα Xbox360 χειριστήρια να παίξουν με το να ψάχνω εδώ και εκεί πληροφορίες στο Google; Εσύ ήδη μου απέδειξες ότι ξέρεις ότι τα χειριστήρια του Xbox 360 δε παίζουν στο Xbox One, μήπως ξέρεις το ίδιο εύκολα τι ισχύει και για ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ του υπολογιστή; Ποια παίζουν και ποια όχι;; Πάλι στη πλάτη του δικού μου ελεύθερου χρόνου θα παιχτεί η φάση; Ακόμα και για ένα καταραμένο gamepad θα πρέπει να βάλω εγώ χέρι; ΟΥΤΕ καν για αυτό πλέον δε μπορώ να είμαι ήσυχος; Το PC gaming έχει κάνει την έννοια plug n' play να ακούγεται ως ένα απίστευτα καλό ανέκδοτο (επικό και το error στο link, ταιριάζει γάντι στο post αυτό). Και το χειρότερο είναι πως αυτά συμβαίνουν στο 2019. Και κάποιοι επιμένουν στο PC gaming, μεγειά σας και χαρά σας μάγκες. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε για να σας πω τι να κάνετε; Εγώ πάντως δε τη πάλεψα άλλο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω βρει την ησυχία μου, τη ψυχική ηρεμία μου και επιτέλους όταν πάω παίξω ένα παιχνίδι για Χ ώρα, μαντέψτε, όντως παίζω και μάλιστα αυτό συμβαίνει κάθε φορά! Απίστευτο; Σαν PC gamer υπήρξαν φορές που φαινόταν απίστευτο αυτό. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από chocorello Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass26 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NickTG είπε Θες να μου βάλεις σε ένα quote που το λέω αυτό? Σου είπα ήδη, αν δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις κάτι μπορείς να μου ζητήσεις να το εξηγήσω. Όταν υποστηρίζεις την άποψη πως μια κονσόλα δεν έχει θέση στον καναπέ/αγορά, αυτό λες. Γιατι όταν προσπαθείς να βγάλεις το pc ως καλύτερο προϊόν για καναπέ, αυτομάτως λες πως δεν υπάρχει ανάγκη για κονσόλα. 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Κακά τα ψέματα, αν δεν υπάρχει λόγος τα posts σε τέτοιες VS συζητήσεις θα ήταν σημαντικά λιγότερα. 😛 Κατά βάθος σχεδόν όλοι όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες VS συζητήσεις θέλουν λίγο ή πολύ να βγάλουν τον άλλο λάθος (δλδ να "κερδίσουν"), αν δεν ήθελαν δεν θα συμμετείχαν ακόμα κι αν έβλεπαν posts 1+1=3. Εγώ εδώ τουλάχιστον προσπαθώ να δείξω το αυταπόδεικτο και το αυτονόητο: υπάρχει θέση στην αγορά και για τα δυο προϊόντα, το καθένα είναι καλύτερο σε κατι. Αυτό δεν είναι άποψη μου καν. Είναι γεγονός επιβεβαιωμένο από την αγορά! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από jimarass26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsibosp Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Εντωμεταξυ ειναι λιγο ακυρη και η συζητηση που εχετε ανοιξει και η συγκριση. Εχουν διαφορετικο κοινο τα 2 πραγματα, οι κονσολες και το PC. Για το PC δινεις καποια παραπανω χρηματα στην αρχη και παιζεις ολους τους multiplatform τιτλους καλυτερα απο τις κονσολες εχοντας βεβαια και αυτο τα μειον του, ρυθμισεις, παραρυθμισεις , να κλεισεις αυτο το setting να ανοιξεις το αλλο , να μπεις στο ταδε control panel να αλλαξεις την ταδε μικρορυθμιση κτλ. Πραγματα που αλλοι τα απεχθανονται και αλλοι τα απολαμβανουν (θυμαμαι αρκετες φορες τον εαυτο μου να εχω φαει 2 ωριτσες να σεταρω ενα παιχνιδι να τρεχει αψεγαδιαστα και μετα να μην το εχω ξεκινησει καν για κανα 3 μηνο) και μετα εχουμε τις κονσολες που το βαζεις μεσα κανεις ενα update και παιζει. Τι συγκρινετε ακριβως; Επειδη το θεμα που θετετε επι ταπητος ειναι χιλιογραμμενο οντως το PC σε βαθος χρονου βγαινει πιο φτηνο (πιο φτηνα παιχνιδια, πιο συχνες προσφορες, απουσια subscription online, upgradable-απλα πουλας το κομματι που σε κραταει πισω ανα 2-3 χρονια εχεις παντα κατι αξιοπρεπες). Επισης ενας τεραστιος παραγοντας που ειναι το PC πιο φτηνο ειναι οι ιδιες οι κονσολες πλεον. Απο την στιγμη που τα παιχνιδια ειναι ιδια για ολους (εκτος των αποκλειστικων) τα παιχνιδια φτιαχνονται για να τρεχουν εστω μετρια στο πιο αδυναμο μηχανημα (βλ κονσολα). Ο κυριοτερος λογος που δεν τρεχουμε να αλλαξουμε εμεις που εχουμε pc καθε χρονο GPU και να μας πηγαινει ο κουκος αηδονι ειναι γτ οι κονσολες κρατανε την τεχνολογια "πισω" τροπον τινα και παιρνεις μια καρτουλα και την κρατας 3-4 χρονια πλεον και παιζεις αξιοπρεπεστατα 60fps/1080p τουλαχιστον. Οι κονσολες εχουν κανει τρομερη δουλιτσα στο να κρατησουν και τις τιμες του PC χαμηλα οπως ειπαμε αυτα πανε μαζι. Προσωπικα εχω ενα αρκετα καλο PC τρεχω τα παντα σε ultra 1440p/60fps μεχρι στιγμης και ενα PS4 για τα exclusives και το θεωρω το καλυτερο combo. Το pc το εχω απο το 2016 (i5-6600k 4,2GHZ-AMD 480 GPU-16gb RAM 2666) και τελη του 2017 αλλαξα την 480 με μια GTX 1080 και το μηχανημα απογειωθηκε. Η 1080 μετα την πωληση της 480 μου στοιχισε περιπου στα 300 ευρω καινουργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, chocorello said: Και κάποιοι επιμένουν στο PC gaming, μεγειά σας και χαρά σας μάγκες. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε για να σας πω τι να κάνετε; Εγώ πάντως δε τη πάλεψα άλλο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω βρει την ησυχία μου, τη ψυχική ηρεμία μου και επιτέλους όταν πάω παίξω ένα παιχνίδι για Χ ώρα, μαντέψτε, όντως παίζω και μάλιστα αυτό συμβαίνει κάθε φορά! Απίστευτο; Σαν PC gamer υπήρξαν φορές που φαινόταν απίστευτο αυτό. Μισο λεπτακι να τα παρουμε ολα απο την αρχη. Το ολο point μου εξαρχης ειναι οτι το PC gaming ΔΕΝ ειναι ακριβοτερο απο το console gaming, εαν και εφοσον κανουμε ομοιες συγκρισεις, δηλαδη παρομοια αναλυση και fps κλπα. Πραγμα στο οποιο, ελπιζω πλεον να συμφωνεις, καθως οπως ειδες και εσυ, απο το digital foundry, ενα barebones entry level PC του 2013-2014 παιζει καλυτερα απο το PS4. Σιγουρα οχι ολα τα games, αλλα πανω κατω εχουν παρομοιες επιδοσεις. Καμια σχεση λοιπον με το PC του 1000αρικου που ελεγες πριν, το οποιο ειναι μακραν καλυτερο και οποιαδηποτε συγκριση ειναι λιγο αστεια. Τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι προβληματα που θα συναντουσε ενας console gamer εαν επαιζε στο PC και οχι προβληματα που συνανταει ενας PC gamer. Τι εννοω? Το παραδειγμα σου με τα χειριστηρια. Καταρχας, το εχεις παρει εξαρχης λαθος. Το χειριστηριο για την κονσολα ειναι οτι το keyboard + mouse για το PC. Τα περισσοτερα games στο PC παιζουν μακραν καλυτερα με keyboard + mouse. Και αυτα δουλευουν αψογα, ας ειναι και απο το 1990. Αντιστοιχα θα ηταν σαν να παραπονιεμαι εγω που το keyboard + mouse δεν δουλευει στη κονσολα. Θα ηταν ατοπο το επιχειρημα μου, οπως ειναι και το δικο σου. Απο εκει και υστερα δεν σου ειπε ο ανθρωπος οτι δεν δουλευει το Χ-Ψ χειριστηριο, σου ειπε οτι ισως ενα χειριστηριο no-name του 15 ευρου που αγορασες 10-15 χρονια πριν ισως να μη δουλεψει. Που ειναι λογικοτατο. Αμα αγοραζεις τα χειριστηρια του xbox ας πουμε μια χαρα δουλεουν. Απο εκει και υστερα, απο προσωπικο μου παραδειγμα, εχω 3 χειριστηρια, ενα του 1999 (αν θυμαμαι καλα) microsoft sidewinder, ενα thrustmaster του 2003 και ενα saitek του 2005. Τα 2 τελευταια δουλευουν αψογα στα παντα οσο εχω δοκιμασει (αλλα ξαναλεω, λιγα παιχνιδια, ακριβως γιατι τα περισσοτερα τα παιζω με kb + mouse), το microsoft μολις προσφατα αρχισε να μου κανει κολπακια σε ενα indie game που δοκιμασα (cuphead). Οσον αφορα τωρα τα minimum requirements, οπως σου ειπα και πριν, ειναι ενδεικτικα. Και ισχυουν στο ακεραιο. Δηλαδη, εναν εχεις PC τουλαχιστον στα minimum requirements, θα παιζει. Αυτο δεν σημαινει οτι και χειροτερα PCs δεν θα παιζουν. Οπως ξαναπα, ειναι προβλημα που θα ταλανιζε (θεωρητικα παντα) εναν console gamer που παιζει στο PC και οχι εναν PC gamer. Γενικα σαν PC gamer ξερεις τι PC εχεις και τι παιζει και τι δεν παιζει. Για παραδειγμα ο i5 750 ξερω οτι θα παιξει witcher 3 γιατι ξερω που κυμαινεται πανω κατω. Τωρα αν εχεις ενα PC που οριακα παιζει Tetris τοτε ειναι προφανες οτι δεν θα παιζει και witcher 3. Ακομα και λαθος να γινει παντως, εχεις 10 ωρες gameplay να παρεις τα λεφτα σου πισω μεσω refund, δηλαδη δεν χανεις τιποτα. Ενδεικτικα παντως ενα PC του 2005-2006-2007 (core 2 duo / quad , 8800gt , 7950 κλπα) παιζει τα παντα σχεδον μεχρι το 2013, σε αντιστοιχα settings και αποδοση με τις last gen κονσολες. Στα παντα περιλαμβανω και το witcher 3. Ναι, το witcher 3 παιζει σε core 2 duo και 8800gt με 25-45 fps σε 720p. Απο την αλλη, στο PS3 / xbox δεν παιζει. Αλλα αυτα το console gaming κοινο τα κανει γαργαρα, ενω εγω ουτε καν το ανεφερα στα τοσα posts. Δεν γινεται λοιπον,. στο πρωτο πρωτο σου post, να μου λες οτι ειναι σαπιο ενα PC του 2005-2006 ενω παιζει games που το ps3 δεν. Οσον αφορα τα missing dll και λοιπα, ολα αυτα ειναι σπανιοτατα. Τωρα προφανως, στα forum θα δεις comments μονο απο ατομα που το παιχνιδι δεν τους δουλευε. Δεν θα μπει κανεις να πεΙ "κομπλε, το εκανα install και τρεχει", γιατι ειναι προφανες οτι θα τρεχει. Αντιστοιχα προβληματα εχουν και οι κονσολες, απλα σε ενοχλει μονο στο PC. Ενδεικτικα παλι, υπηρχε game που σου εσβηνε τα save files μετα απο patch (το οποιο patch ηταν mandatory). Νομιζω ηταν το witcher 3 , αλλα δεν παιρνω ορκο. Υπηρχαν games τα οποια μετα απο καποιες ωρες gameplay απλα πεφταν στα 1 εως 5 fps πραγμα που τα καθιστουσε κυριολεκτικα unplayable, και ο μονος τροπος να το φτιαξεις ηταν να σβησεςι τα saves και να αρχισεις απο την αρχη (νομιζω ηταν το fallout 3 / 4 και το skyrim). Υπαρχουν και αλλα τετοια προβληαμτα. Δεν θα κατσω να μετρησω τωρα αν το PC ή η κονσολα εχει περισσοτερα τετοια θεματα, το θεωρω ασκοπο. Και στα 2 θα συναντησεις προβληαμτα. Η μαγεια ομως ξερεις ποια ειναι? Οτι πολλα απο αυτα τα προβληματα, αν θες και γουσταρεις τα λυνεις μονος σου μεσα σε λιγα λεπτα. Στην κονσολα, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, θα πρεπει να περιμενεις αν και οποτε η εταιρεια αποφασισει να βγαλει patch. Στην περιπτωση του skyrim, πηρε 1 μηνα απο το release του παιχνιδιου. Στη περιπτωση του witcher 3 πηρε 6 μηνες να κανουν το game να μη πεφτει στα 10 fps (το οποιο επισης ειναι unplayable). To point μου παντως εξαρχης ειναι οτι το PC gaming δεν ειναι πιο ακριβο, ολα τα αλλα ειναι θεμα προτιμησης νομιζω. Η καραμελα πρεπει να λιωσει. 8 hours ago, chocorello said: Θεωρώ απαράδεκτο να αγοράζω παιχνίδι και να μην ισχύουν τα requirements που αναγράφει. Θεωρώ απαράδεκτο να πρέπει να κοιτάζω benchmarks (δεν το λέω εγώ, ο linus το λέει) πριν αγοράσω ένα παιχνίδι για να δω αν παίζει ΟΚ στον υπολογιστή μου. Θεωρώ απαράδεκτο ολόκληρη η PC κοινότητα να μην έχει θεσπίσει τα standards για το τι σημαίνει minimum και recommended requirements. Ο καθένας γράφει ότι γουστάρει και τα μόνα θύματα σε όλο αυτό είναι οι τελικοί καταναλωτές. Και παμε παλι σε αυτο που ελεγα πρωτυτερα. 2 μετρα και 2 σταθμα. Τι θεωρεις το "¨να παιζει okay?" Γιατι το 99.9% των games στο ps3 / xbox απο το 2010 και μετα ΔΕΝ παιζουν okay. Τα drops στα 10-15 fps τα θεωρεις okay? Aκομα και στην καινουργια γενια ΑΠΕΙΡΑ παιχνιδια κανουν βουτιες. Pubg, record low 13 fps, ryze καπου στα 18. Παραδειγματα μπορω να βρω δεκαδες. Αυτα παιζουν okay? Εκει γιατι δεν τα θεωρεις απαραδεκτα? Τουλαχιστον στο PC ριχνεις settings και παιζεις εκει που θεωρεις αποδεκτο. Στη κονσολα τι κανεις οταν το PUBG παιζει μεταξυ 18 και 22 fps? Το χω πει δεκαδες φορες και με βγαζεις καθε φορα σωστο, οι κονσολαδες εχουν 2 μετρα και 2 σταθμα και ενοχλουνται μονοπαντα. Κυριως ψαχνουν να βρουν προβλημα εκει που δεν υπαρχει. Πραγματικα στο λεω, τα μισα που αναφερεις ουτε καν τα συναντησα η με ενοχλησαν ποτε. Ειδικα με τα minimum requirements, man μου, ειχα pentium 4 και μια 7950 μεχρι το 2009-2010 στο σταυρο που σου κανω και ποτε δεν κοιταξα minimum requirements, απλα ανοιγα το παιχνιδι και επαιζα. Πολλες φορες σε low γιατι τοσο σηκωνε (οπως και οι κονσολες btw), αλλα επαιζα. Ακομα θυμαμαι ποσο απολαυσα το deux ex human revolution σε αυτο το PC. Γενικα να ξερεις, τα PC παιζουν πολυ παραπανω απο οσο οι κονσολαδες νομιζουν οτι παιζουν. Απλα θες ultra settings full hd 60fps, ενω στη κονσολα που παιζει ξερω sub hd 25 fps ultra low ολα μελι γαλα. Γενικα ανοιμοιες συγκρισεις παντα υπερ της κονσολας... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 1 hour ago, strawman said: Και παμε παλι σε αυτο που ελεγα πρωτυτερα. 2 μετρα και 2 σταθμα. Τι θεωρεις το "¨να παιζει okay?" Γιατι το 99.9% των games στο ps3 / xbox απο το 2010 και μετα ΔΕΝ παιζουν okay. Τα drops στα 10-15 fps τα θεωρεις okay? Aκομα και στην καινουργια γενια ΑΠΕΙΡΑ παιχνιδια κανουν βουτιες. Pubg, record low 13 fps, ryze καπου στα 18. Παραδειγματα μπορω να βρω δεκαδες. Αυτα παιζουν okay? Εκει γιατι δεν τα θεωρεις απαραδεκτα? Τουλαχιστον στο PC ριχνεις settings και παιζεις εκει που θεωρεις αποδεκτο. Στη κονσολα τι κανεις οταν το PUBG παιζει μεταξυ 18 και 22 fps? Ποιά drops, εδώ μιλάμε υπάρχουν games με προβλήματα που σου ξεσκίζουν το immersion, μακάρι να ήταν μόνο τα performance issues. Θυμάμαι είχα παίξει Heavy Rain (cinematic adventure φάση, όχι τίποτα απαιτητικό) στο PS3 μου και ήθελα να σπάσω την κονσόλα από το tearing που εμφάνιζε κάθε τόσο. Και μιλάμε για exclusive τίτλο, γραμμένο στο μέταλο της κονσόλας ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 6 hours ago, jimarass26 said: Όταν υποστηρίζεις την άποψη πως μια κονσόλα δεν έχει θέση στον καναπέ/αγορά, αυτό λες. Γιατι όταν προσπαθείς να βγάλεις το pc ως καλύτερο προϊόν για καναπέ, αυτομάτως λες πως δεν υπάρχει ανάγκη για κονσόλα. Που ακριβώς το υποστηρίζω αυτό? Αυτή τη στιγμή έχω 4 κονσόλες συνδεδεμένες. Είδες που σου είπα αν δεν καταλαβαίνεις κάτι να ρωτάς? 7 hours ago, chocorello said: Φίλε συγγνώμη αλλά πραγματικά, συγγνώμη. ΔΕ μπορείς να καταλάβεις ότι είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό πράμα να πάω με δισκάκι NBA 2K να το βάλω στο PC μου και να φάω τέτοιο πακέτο και ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό πράμα του να ΓΝΩΡΙΖΩ εξαρχής ότι στη Χ κονσόλα δε παίζουν τα χειριστήρια της προηγούμενης γενιάς; Θες να μου πεις ότι πλέον ΓΙΑ ΚΑΘΕ παιχνίδι ξεχωριστά στον υπολογιστή, θα πρέπει να κοιτάζω αν έχω ΚΑΙ συμβατό gamepad μέσα σε όλα τα άλλα; Καταλαβαίνεις τη διαφορά; Καταλαβαίνεις ότι ένα βράδυ αντί να παίζουμε NBA 2K το έφαγα εγώ με 2 φίλους να με κοιτάνε για να κάνω τα σκασμένα τα Xbox360 χειριστήρια να παίξουν με το να ψάχνω εδώ και εκεί πληροφορίες στο Google; Εσύ ήδη μου απέδειξες ότι ξέρεις ότι τα χειριστήρια του Xbox 360 δε παίζουν στο Xbox One, μήπως ξέρεις το ίδιο εύκολα τι ισχύει και για ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ του υπολογιστή; Ποια παίζουν και ποια όχι;; Πάλι στη πλάτη του δικού μου ελεύθερου χρόνου θα παιχτεί η φάση; Ακόμα και για ένα καταραμένο gamepad θα πρέπει να βάλω εγώ χέρι; ΟΥΤΕ καν για αυτό πλέον δε μπορώ να είμαι ήσυχος; Το PC gaming έχει κάνει την έννοια plug n' play να ακούγεται ως ένα απίστευτα καλό ανέκδοτο (επικό και το error στο link, ταιριάζει γάντι στο post αυτό). Και το χειρότερο είναι πως αυτά συμβαίνουν στο 2019. Και κάποιοι επιμένουν στο PC gaming, μεγειά σας και χαρά σας μάγκες. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε για να σας πω τι να κάνετε; Εγώ πάντως δε τη πάλεψα άλλο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω βρει την ησυχία μου, τη ψυχική ηρεμία μου και επιτέλους όταν πάω παίξω ένα παιχνίδι για Χ ώρα, μαντέψτε, όντως παίζω και μάλιστα αυτό συμβαίνει κάθε φορά! Απίστευτο; Σαν PC gamer υπήρξαν φορές που φαινόταν απίστευτο αυτό. Αφού είχες τόσα προβλήματα κάθε φορά μάλλον δεν είναι για σένα τα παιχνίδια στα PC. Προφανώς οι υπόλοιποι είμαστε πολύ τυχεροί. Βέβαια αν έβγαινε η Microsoft και έλεγε για παράδειγμα όταν βγήκε το Xbox one τέρμα η υποστήριξη του χειριστηρίου του 360 και στα Windows όλα θα ήταν καλά. Και ποτέ στην κονσόλα δεν έχει σκάσει υποχρεωτικό update μερικά GB για να παίξεις το παιχνίδι. Αν για παράδειγμα βάλω τώρα το Masterchief collection στο Xbox μου δεν θα χρειαστώ κάμποσα GB κατέβασμα σωστά? Το βάζω και είμαι έτοιμος να παίξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 49 minutes ago, Malthador said: Ποιά drops, εδώ μιλάμε υπάρχουν games με προβλήματα που σου ξεσκίζουν το immersion, μακάρι να ήταν μόνο τα performance issues. Θυμάμαι είχα παίξει Heavy Rain (cinematic adventure φάση, όχι τίποτα απαιτητικό) στο PS3 μου και ήθελα να σπάσω την κονσόλα από το tearing που εμφάνιζε κάθε τόσο. Και μιλάμε για exclusive τίτλο, γραμμένο στο μέταλο της κονσόλας ε. Νταξει το tearing υπαρχει στο 99% των κονσολοgames λογω του αναγκαιου lock στα 30 που ουτε αυτα κραταει. Ανθρωπος που δεν εχει κατσει σε PC να δει τι θα πει crystal clear image δεν παρατηρει το tearing, οποτε προσωπικα δεν το θεωρω αρνητικο, με την εννοια οτι, αφου ο κονσολας δεν το βλεπει, ειναι κομπλε. Αλλα ο αλλος το φτανει στο αλλο ακρο, να μου λεει τα 30 lock (που δεν ειναι lock) στην κονσολα ειναι πιο smooth απο τα 30 στο PC! Λες και τα frametimes δεν κανουν τραμπαλα στη κονσολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα