Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Τις προηγούμενες ημέρες αφού χάλασε το προηγούμενο modem η Wind μου έστειλε ένα άλλο δωρεάν. Μου έστειλαν ένα ZTE (ZXHN H108N series). Ενώ το σύνδεσα και έχω ιντερνετ τόσο στο κινητό όσο και στο λαπτοπ, δεν έχω πρόσβαση από τον σταθερό υπολογιστή. Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις και πατώντας το "Αντιμετώπιση προβλημάτων" μου έβγαζε την παρακάτω εικόνα. Το έχω δοκιμάσει με δυο διαφορετικά καλώδια, τι μπορεί να κάνω λάθος;

Ευχαριστώ πολύScreenshot_1.png.0e4daf123f780c55cc7a602282b9e90f.png

Δημοσ.

a.κλεισε firewall

β.νεους drivers για καρτα δικτυου ή uninstall install την καρτα.

γ.δοκιμη με καρφωτες ip στο tcp ip.

d.uncheck ipv6

ε.δοκιμη αλλη συσκευη με ethernet να δεις αν κανει το ιδιο

12 hours ago, taskos.c said:

Καλησπέρα σας,

Τις προηγούμενες ημέρες αφού χάλασε το προηγούμενο modem η Wind μου έστειλε ένα άλλο δωρεάν. Μου έστειλαν ένα ZTE (ZXHN H108N series). Ενώ το σύνδεσα και έχω ιντερνετ τόσο στο κινητό όσο και στο λαπτοπ, δεν έχω πρόσβαση από τον σταθερό υπολογιστή. Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις και πατώντας το "Αντιμετώπιση προβλημάτων" μου έβγαζε την παρακάτω εικόνα. Το έχω δοκιμάσει με δυο διαφορετικά καλώδια, τι μπορεί να κάνω λάθος;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

a.κλεισε firewall

β.νεους drivers για καρτα δικτυου ή uninstall install την καρτα.

γ.δοκιμη με καρφωτες ip στο tcp ip.

d.uncheck ipv6

ε.δοκιμη αλλη συσκευη με ethernet να δεις αν κανει το ιδιο 

α) το έχω κάνει

β) αν το έχω κάνει σωστα, βρηκα ότι έχω το Microsoft Kernel Debug Network Adapter. αλλά δεν κάτι σε 32 bit. ο υπολογιστής είναι παλιος.

γ, δ) δεν έχω ιδέα τι είναι

ε) όταν έβαλα το λαπτοπ, δεν μπόρεσα να συνδεθω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

β.δεν νομιζω οτι η καρτα δικτυου ειναι  Microsoft Kernel Debug Network Adapter.στο device manager θα πρεπει στο Network adapter να εχεις κατι αλλο.εκτος αν δεν εχεις περασει καν drivers Και βγαινει με ερωτηματικο ή εκτος αν ειναι κλειστη η καρτα δικτυου απο το bios. ή περιπτωση να εχεις στο Pc δυο καρτες δικτυου και η μια απο τις δυο να ειναι κλειστη.

γ.αστο για την ωρα αφου λες οτι και με το δ δεν επαιξε.αν δεν παιζει και το λαπτοπ με ethernet τοτε δεν φταιει το Pc.θα δοκιμαζα να κανω Hard reset το ρουτερ. το Laptop δηλαδη εχει με wifi αλλα δεν εχει με ethernet?οταν το συνδεεις με ασυρματο κανε απο Command prompt  IPCONFIG και πες μας τι βγαζει.και μετα κλεισε το wifi βαλε το ethernet και κανε το ιδιο και πες μας παλι.

Επισης οταν βαζεις το καλωδιο αναβαει το λαμπακι της ethernet στο ρουτερ και στην καρτα?με αλλο καλωδιο δοκιμασες?

On 27/04/2019 at 12:25, taskos.c said:

α) το έχω κάνει

β) αν το έχω κάνει σωστα, βρηκα ότι έχω το Microsoft Kernel Debug Network Adapter. αλλά δεν κάτι σε 32 bit. ο υπολογιστής είναι παλιος.

γ, δ) δεν έχω ιδέα τι είναι

ε) όταν έβαλα το λαπτοπ, δεν μπόρεσα να συνδεθω

Δημοσ.

καλημέρα σας,

επικοινώνησα πάλι με την wind και αυτή την φορά φαίνεται πέτυχα κάποιον που ήξερε (ή τουλάχιστον μπορούσε να μου εξηγήσει δυο πράγματα) και με βάση αυτά που μου είπε, φάνηκε ότι δεν είχε πρόβλημα το μοντεμ αλλά η κάρτα δικτύου. επειδή είναι παλιός ο υπολογιστής της έχει ενσωματωμένη την κάρτα δικτύου  πάνω του. Από την διαχείριση συσκευών μου έβγαζε ότι έχω "realtek pcle gbf family ". Για να μην αγοράζω καινούργια μητρική και κτλ, και επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός και για να μην κάνω κάποια μεγαλύτερη ζημιά σπήγα στο πλαίσιο και πήρα ένα usb wifi stick και έτσι ώρα τον σύνδεσα ασύρματα.

Ευχαριστώ για την βοήθειά και για τις προτάσεις.

Δημοσ.
On 12/05/2019 at 09:14, taskos.c said:

καλημέρα σας,

επικοινώνησα πάλι με την wind και αυτή την φορά φαίνεται πέτυχα κάποιον που ήξερε (ή τουλάχιστον μπορούσε να μου εξηγήσει δυο πράγματα) και με βάση αυτά που μου είπε, φάνηκε ότι δεν είχε πρόβλημα το μοντεμ αλλά η κάρτα δικτύου. επειδή είναι παλιός ο υπολογιστής της έχει ενσωματωμένη την κάρτα δικτύου  πάνω του. Από την διαχείριση συσκευών μου έβγαζε ότι έχω "realtek pcle gbf family ". Για να μην αγοράζω καινούργια μητρική και κτλ, και επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός και για να μην κάνω κάποια μεγαλύτερη ζημιά σπήγα στο πλαίσιο και πήρα ένα usb wifi stick και έτσι ώρα τον σύνδεσα ασύρματα.

Ευχαριστώ για την βοήθειά και για τις προτάσεις.

a.δεν αγοραζεις καινουρια μητρικη αλλα 

1.βαζεις Pci Καρτα δικτυου ή Usb wifi οπως και εκανες.υπαρχει και Usb to lan επισης.

2.κανεις Update τους Drivers της καρτας απο το site της Realtek και περνας και ολα τα Update στο λειτουργικο.προληπτικα θα κανα και bios update Και κανα format.

με παραξενευει που δεν συνδεθηκες ουτε με το λαπτοπ οπως λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...