Gary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Με τα ονόματα δεν τα πάω καλά, πρωταγωνιστούσε όμως αυτός που έπαιζε τον θρύλο του 1900, είχε το ρόλο του ταξιτζή... Tim Roth
ClouD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Tim Roth Ευχαριστώ πολύ (όχι πως θα το θυμάμαι :Ρ), αλλα ευχαριστώ για τη βοήθεια στο παιδί που ψάχνει την ταινία Αν και πάλι με το όνομα αυτού του ηθοποίου δεν μπορείς να την βρείς, πες μου να ψάξω λεπτομέριες να σου πω...
KaizerSoze Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 By the way o Tim Roth einai o typos pou epaize ton Mr.Orange-ton mpatso-sto Reservoir dogs kai kanei kai tin listeia stin arxh tou Pulp fiction sto estiatorio /just showing off/
ClouD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 By the way o Tim Roth einai o typos pou epaize ton Mr.Orange-ton mpatso-sto Reservoir dogs kai kanei kai tin listeia stin arxh tou Pulp fiction sto estiatorio /just showing off/ Σαν να κοιτάς έναν πίνακα και να αποστηθίζεις τι μάρκας είναι τα χρώματα που χρησιμοποιήσε ο ζωγράφος
theoritikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Εγω πάλι έχω δεί λίγο την αρχή απο μια ταινία που (νομίζω) ήταν κωμωδία, και μου φάνηκε καλή. Το θέμα της ήταν η λογική, και το ένα πράγμα φέρνει το άλλο, και γενικά με διάφορες αποφάσεις που παίρνουμε. Είναι (νομίζω) τρεις διαφορετικές ιστορίες άσχετες μεταξύ τους, αλλά οι αποφάσεις που παίρνονταν στην πρώτη ιστορία επιρέαζαν την άλλη κλπ. Είναι ταινία του 2000 ή 2001 και έχει πάρει ένα βραβείο. Δεν θυμάμαι όμως τον τίτλο της! Την είχε βρεί ενας φίλος στο video blue. H ταινία ξεκινούσε με έναν τύπο που σκοτώνει μια κατσαρίδα, η οποία δραπέτευσε απο τον υπόνομο και ένας τύπος τον ρωτούσε όλο απορία γιατί το έκανε αυτό.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 By the way o Tim Roth einai o typos pou epaize ton Mr.Orange-ton mpatso-sto Reservoir dogs kai kanei kai tin listeia stin arxh tou Pulp fiction sto estiatorio /just showing off/ Σαν να κοιτάς έναν πίνακα και να αποστηθίζεις τι μάρκας είναι τα χρώματα που χρησιμοποιήσε ο ζωγράφος Mpa,apla san na koitas ena pinaka kai oxi mono tin korniza
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 to 8ema einai polu aoristo, ka8e xrono poses tainies bgainoun? na poume perippou 300? apo autes poses ginontai gnwstes eurutera 6, 7 ka8e xrono oles oi alles pernane sta psila grammata, sta azhthta ktl. Ama den einai hollywood einai sxedon katadikasmenes. na gia paradeigma h epistrofh (http://www.imdb.com/title/tt0376968/ ), nikhths tou xrusou leonta sthn benetia, prepei na einai gamw ta ergakia kai posoi thn eidan? dustuxws oute egw mporesa, paixthke polu ligo kai se liges ai8ouses...
ClouD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Mpa,apla san na koitas ena pinaka kai oxi mono tin korniza Έχεις εν μέρη δίκιο. Αλλά ο ηθοποιός καλός ή κακός είναι υλικό Ακολουθεί οδηγίες λιγότερο ή περισσότερο. Και ακόμα ακόμα αν αναγνωρίσεις την συμβολή του σε ένα έργο πάλι δεν έχει σημασία το όνομα, όσο δεν έχει σημασία η μάρκα από τα χρώματα σε έναν πίνακα.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Re Cloud ti les?Apla egw anefera POU allou exei paixei to palikari wste na voithisw to filo mas na sxhmatisei eukola mia eikona poios einai.Esy den exeis pei pote "Re sy,nai,pou allou epaize autos?"
ClouD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Re Cloud ti les?Apla egw anefera POU allou exei paixei to palikari wste na voithisw to filo mas na sxhmatisei eukola mia eikona poios einai.Esy den exeis pei pote "Re sy,nai,pou allou epaize autos?" /just showing off/ Σε πειράζω για το showing off Και ναι έχω πει "που αλλού έπαιζε αυτός" αλλά με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα ονόματα που ακόμα και μία ταινία μπορεί να μην θυμάμαι πως τη λένε και αν χρειαστεί να την προτείνω σε κάποιον , απλά να του την περιγράφω :Ρ
vamour Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Kla tainiara gia osous exoun gera stomaxia..... Funny Games Exw faei ton kosmo den kikloforei se dvd (toulaxiston ta seven den to exoun ). Parte to na to deite eggyisi:)
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 vamour, afou sou arese to funny games, pare des thn wra tou lukou, (the time of the wolf) persinh tainia kai auth tou Haneke. 8a meineis kaggelo...
nthanasis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 pedia exei dei kaneis to thurday tin eida prin liges meres stin tileorasi arga to vradi kai mou arese poli
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.