polemikos Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Το γνωστό sub-brand της Huawei ανακοίνωσε το Honor 8S, το οποίο διαθέτει οθόνη 5,71 ιντσών και κύρια κάμερα 13 Megapixels. Η συσκευή διαθέτει πλαστική «πλάτη», η οποία όμως χάρη στο ανάγλυφο μοτίβο (double texture) δίνει μία αίσθηση πολυτέλειας στην οικονομική συσκευή της Honor. Η οθόνη είναι τύπου LCD IPS και όπως αναφέραμε έχει διαγώνιο 5,71 ιντσών, με τύπου «waterdrop» εγκοπή (notch) στην οποία βρίσκεται η εμπρόσθια κάμερα των 5,0 Megapixels (υποστηρίζεται τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, αφού ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων απουσιάζει). Η κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels με Phase Detection Autofocus και έχει σύστημα φακών με διάφραγμα f:/1.8. Στο εσωτερικό του Honor 8S βρίσκεται το Helio A22 SoC της MediaTek που συνδυάζεται με 2GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3020mAh ενώ από τον εξοπλισμό της συσκευής δεν απουσιάζει η υποδοχή 3.5mm για ακουστικά και το FM radio. Το Honor 8S τρέχει το Android 9.0 Pie σε συνδυασμό με το EMUI 9 και κυκλοφορεί ήδη στην Ρωσική αγορά σε Black, Blue και Gold με τιμή RUB8490 (περίπου €120). GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
judgevag Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Συνδύασαν δηλαδή ότι πιο σκουπίδι μαζί με ένα σχέδιο οθόνης με εγκοπή και τώρα νομίζουν θα πουλήσει.... 2
nikcrf Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Να ενα που δεν είναι 6άρι και βάλε αλλά απο σπέκς να το κλαίνε και οι ρέγγες.
Gilmen Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Καθε εβδομαδα παρουσιαση συσκευης ελεος δηλαδη 1
keysmith Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Αυτό που λίγο με εκνευρίζει ως κατάσταση είναι η επιμονή των εταιριών να δίνουν 3.5mm ακουστικά και FM ραδιόφωνο στα "μικρά" (και φτηνά) μοντέλα και να το αφαιρούν από τα καλά και ακριβά (ναυαρχίδες, premium κτλ) σαν δείγμα "ταξικοποιήσης". Έχει το κινητό σου "ακουστικά" και FM.. πφφ τρε μπανάλ... πλέμπα, λαϊκούρα βλαχιά.. Εμείς έχουμε μονο internet, spottily κτλ και ακουστικά ψείρες bt δεν χρειαζόμαστε τέτοιες "καγκουριές".. Ενα τέτοιο πράγμα μου βγάζει (η άθλια) πολιτική τους. Ελπίζω να υπάρχουν συσκευές με ακουστικά fm και sd (τύπου pocophone σήμερα) να τους τιμωρούμε για τις άλλες επιλογές τους να τα αφαιρέσουν αλλά δυστυχώς μεγάλη μερίδα αγοραστών τα καταπίνει αμάσητα ότι της πλασάρουν και θα βγουν και εδώ "υπέρμαχοι" (αν είναι δυνατόν) ότι καλώς αφαιρείται συνδεσιμότητα και μειώνεται η λειτουργικότητα των κινητών και καλώς μετατρέπονται σε "κλειστά συστήματα" υπηρεσιών κτλ κτλ.. Όχι ότι τελικά οι περισσότεροι δεν θα υποκύψουμε όταν δεν θα υπάρχουν επιλογές, αλλά όχι και να το υπερασπιζόμαστε ως επιλογή. Υ.Γ. Και αναφέρω θα αναγκαστούμε γιατί και εγώ έχω το P9 χωρίς FM (ευτυχώς με 3.5mm και sd) και πόσες φορές δεν έβρισα που δεν το έχει (FM). Είτε ευρισκόμενος σε ΜΜΜ, σε κάποιο ταξίδι (τρένο, λεωφορείο) είτε σε κάποια παραλία θέλοντας να ακούσω μουσική, εκπομπές, αθλητικά, ενημέρωση χωρίς άγχος (αυτό είναι το πρόγραμμα κάποιου σταθμού, το επιλέγει αυτός..) Και όχι δεν ακούω από ιντερεντ και ούτε μου κάνει σαν λύση γιατί κατ' αρχάς δεν πιάνει παντού συν ότι δεν θέλω να τρώω να mb και την μπαταρία μου σε decoding από streaming media.. 7
efstratios1982 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Gilmen είπε Καθε εβδομαδα παρουσιαση συσκευης ελεος δηλαδη Το αστειο ειναι οτι στα low end αν παρατηρήσεις, εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με τα αντιστοιχα της huawei. Νομιζω ειναι το ιδιο με το Υ5 2019... Αρα εχουμε το ιδιο μοντελο x2... 1
Gilmen Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, efstratios1982 είπε Το αστειο ειναι οτι στα low end αν παρατηρήσεις, εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με τα αντιστοιχα της huawei. Νομιζω ειναι το ιδιο με το Υ5 2019... Αρα εχουμε το ιδιο μοντελο x2... Eτσι ακριβως!
keysmith Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Gilmen είπε Eτσι ακριβως! ενώ τα τηλέφωνα είναι "ίδια" δεν έχουν το ίδιο look που είναι σημαντικό κριτήριο επιλογής για πάρα πολλούς. Οπότε με αυτήν την ενέργεια θέλει να πιάσει αυτούς που θέλουν "ανθρακόνημα" κινητά ενώ το Υ αφορά τους "δερμάτινους" τύπους. Ουσιαστικά αναμένουν περισσότερες συνδυαστικές πωλήσεις από τα δύο από το να έβγαινε ένα μόνο τηλέφωνο που σε κάποιους δε θα άρεζε. Η κατάσταση θυμίζει το χώρος των αυτοκινήτων (ιδιαίτερα λίγο παλαιότερα) που συγγενικές μάρκες (skoda, vw πχ ) βγάζουν το "ίδιο" όχημα (πολύ συγγενικό, μηχανικά και σε χώρους) αλλά ουσιαστικά με άλλη φάτσα.
Gilmen Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, keysmith είπε ενώ τα τηλέφωνα είναι "ίδια" δεν έχουν το ίδιο look που είναι σημαντικό κριτήριο επιλογής για πάρα πολλούς. Οπότε με αυτήν την ενέργεια θέλει να πιάσει αυτούς που θέλουν "ανθρακόνημα" κινητά ενώ το Υ αφορά τους "δερμάτινους" τύπους. Ουσιαστικά αναμένουν περισσότερες συνδυαστικές πωλήσεις από τα δύο από το να έβγαινε ένα μόνο τηλέφωνο που σε κάποιους δε θα άρεζε. Η κατάσταση θυμίζει το χώρος των αυτοκινήτων (ιδιαίτερα λίγο παλαιότερα) που συγγενικές μάρκες (skoda, vw πχ ) βγάζουν το "ίδιο" όχημα (πολύ συγγενικό, μηχανικά και σε χώρους) αλλά ουσιαστικά με άλλη φάτσα. Δικιο εχεις αλλα ετσι δημιουργιουνε κα ενα χαος με πολλες συσκευες και μπερδευουνε τον απλο κοσμο και δεν μπορουνε να τα υποστηριξουνε πιστευω μελοντικα
efstratios1982 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 44 λεπτά πριν, keysmith είπε ενώ τα τηλέφωνα είναι "ίδια" δεν έχουν το ίδιο look που είναι σημαντικό κριτήριο επιλογής για πάρα πολλούς. Οπότε με αυτήν την ενέργεια θέλει να πιάσει αυτούς που θέλουν "ανθρακόνημα" κινητά ενώ το Υ αφορά τους "δερμάτινους" τύπους. Ουσιαστικά αναμένουν περισσότερες συνδυαστικές πωλήσεις από τα δύο από το να έβγαινε ένα μόνο τηλέφωνο που σε κάποιους δε θα άρεζε. Η κατάσταση θυμίζει το χώρος των αυτοκινήτων (ιδιαίτερα λίγο παλαιότερα) που συγγενικές μάρκες (skoda, vw πχ ) βγάζουν το "ίδιο" όχημα (πολύ συγγενικό, μηχανικά και σε χώρους) αλλά ουσιαστικά με άλλη φάτσα. Αν δεις τα φτηνα της huawei και της honor μονο το ονομα αλλαζει.αλλιως είναι ίδια. Αν κρυψεις το ονομα δε τα ξεχωρίζεις. Αν εχεις χρονο ψαξε το και θα με θυμηθείς. Τουλαχιστον στα αμαξια εξωτερικα διαφερουν εστω και λιγο. Εδω καθόλου. (Και δεν αναφερομαι στο τηλεφωνο που αναφερει στο αρθρο αλλα σε πολλα της σειρας Υ απο huawei και 7-8 απο honor.
FishFIsh Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, keysmith είπε Αυτό που λίγο με εκνευρίζει ως κατάσταση είναι η επιμονή των εταιριών να δίνουν 3.5mm ακουστικά και FM ραδιόφωνο στα "μικρά" (και φτηνά) μοντέλα και να το αφαιρούν από τα καλά και ακριβά (ναυαρχίδες, premium κτλ) σαν δείγμα "ταξικοποιήσης". Έχει το κινητό σου "ακουστικά" και FM.. πφφ τρε μπανάλ... πλέμπα, λαϊκούρα βλαχιά.. Εμείς έχουμε μονο internet, spottily κτλ και ακουστικά ψείρες bt δεν χρειαζόμαστε τέτοιες "καγκουριές".. Ενα τέτοιο πράγμα μου βγάζει (η άθλια) πολιτική τους. Ελπίζω να υπάρχουν συσκευές με ακουστικά fm και sd (τύπου pocophone σήμερα) να τους τιμωρούμε για τις άλλες επιλογές τους να τα αφαιρέσουν αλλά δυστυχώς μεγάλη μερίδα αγοραστών τα καταπίνει αμάσητα ότι της πλασάρουν και θα βγουν και εδώ "υπέρμαχοι" (αν είναι δυνατόν) ότι καλώς αφαιρείται συνδεσιμότητα και μειώνεται η λειτουργικότητα των κινητών και καλώς μετατρέπονται σε "κλειστά συστήματα" υπηρεσιών κτλ κτλ.. Όχι ότι τελικά οι περισσότεροι δεν θα υποκύψουμε όταν δεν θα υπάρχουν επιλογές, αλλά όχι και να το υπερασπιζόμαστε ως επιλογή. Υ.Γ. Και αναφέρω θα αναγκαστούμε γιατί και εγώ έχω το P9 χωρίς FM (ευτυχώς με 3.5mm και sd) και πόσες φορές δεν έβρισα που δεν το έχει (FM). Είτε ευρισκόμενος σε ΜΜΜ, σε κάποιο ταξίδι (τρένο, λεωφορείο) είτε σε κάποια παραλία θέλοντας να ακούσω μουσική, εκπομπές, αθλητικά, ενημέρωση χωρίς άγχος (αυτό είναι το πρόγραμμα κάποιου σταθμού, το επιλέγει αυτός..) Και όχι δεν ακούω από ιντερεντ και ούτε μου κάνει σαν λύση γιατί κατ' αρχάς δεν πιάνει παντού συν ότι δεν θέλω να τρώω να mb και την μπαταρία μου σε decoding από streaming media.. Να προσθέσω και τις υπέρυθρες που αν τις έχεις και τις χρησιμοποιείς για λίγο καιρό, μετά σου είναι αναγκαίες... https://www.google.com/search?q=Gocomma+R9&oq=Gocomma+R9&aqs=chrome..69i57j69i61&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Κάτι τέτοιο λύνει το πρόβλημα, αλλά δεν μπορείς να το χεις μαζί σου παντού. Είναι για το σπίτι. (θεωρητικά με ένα wifi hotspot από μια 3η συσκευή και τροφοδοσία από το κινητό ή κάποιο power bank, δουλεύει και φορητά xD ) ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ! Τώρα για το ραδιόφωνο, το ξέρω ότι είσαι αναστατωμένος... κι εγώ είμαι, αλλά αν δεν το θες συχνά κι εκεί που το θες συνήθως υπάρχει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή Wifi, ίσως θέλεις να ρίξεις μια ματιά σε μια εφαρμογή που λέγεται Tunein Radio. Μην ασχοληθείς με pro εκδόσεις ή συνδρομή, είναι pretty much free (το αν δεν το χρησιμοποιείς συχνά αναφέρεται στα δεδομένα που θα τρως). Για το jack pretty much πάω πάσο. Ναι... Το θεωρώ κι εγώ βασικό στοιχείο κάθε multimedia συσκευής. Από την άλλη βέβαια... υπάρχουν και ποιοτικές ασύρματες λύσεις (Fiio BTR3), αλλά στοιχίζουν κάτι ψιλά. Προσωπικά ανέκαθεν προτιμούσα να έχω τα ακουστικά μου με bluetooth και το κινητό ελεύθερο προς χρήση. Εργονομικά το Jack δεν βολεύει στην καθημερινή χρήση όπου και να το βάλουνε. (άποψη μου... δεν θέλω να εξέχει το καλώδιο και δεν θέλω να φοβάμαι ότι θα τσαλακώνει το καλώδιο των ολίγον τι ακριβών ακουστικών μου και κάποια στιγμή ότι θα κοπεί εσωτερικά επειδή είναι συνδεδεμένα σε 300 γραμμάρια συσκευής και άμα γίνει η στραβή τα κλαις τα ακουστικά (ή παιδεύεσαι να κάνεις ποιοτικές κολλήσεις)... ). Αλλά όπως είπες η αφαίρεση συνδεσιμότητας και λειτουργικότητας είναι απαράδεκτη. Jack, FM, IR. Αυτά τα τρία τα αγαπάμε και δυστυχώς μόνο τα Xiaomi τα διατηρούν (και πιο συγκεκριμένα τα Redmi πλέον, τα Xiaomi ξεκίνησαν να αφαιρούν κι αυτά), τα οποία Xiaomi πλέον δεν... απλά δεν... το MIUI απλά πλέον δεν... Τέλος πάντων, δεν παρέθεσα το σχόλιο σου για να ανταπαντήσω, απλά να θέσω και τις δικές μου σκέψεις με αφορμή τις δικές σου. Καληνύχτα 😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα