Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα χρονια πολλα!!!!.Μια βοηθεια οποιος μπορει.Εχω παλιο συστημα σαν δευτερο ενα core 2duo στα 2,2ghz με mb asus p5kplvm.προσφατα αγορασα ενα δυνατο core 2 duo τον ε8400 και ειπα χτες βραδυ να τον αλλαξω.Οταν το εβαλα στο πσ και μετα τα συνδεσα ολα αναβε ο υπολογιστης αλλα δεν bootare καθολου μαυρη οθονη ουτε μπιπ ουτε τπτ.τον εβγαλα εβαλα ξανα τον παλιο και αυτο το εκανα εναλλαξ 5 φορες ,εκανα και clear cmos και με τον παλιο δουλεψε κανονικα.Γιατι συμβαινει αυτο με τον e8400 να μην bootarei καθολου,αναβουν κανονικα τα ανεμηστηρακια του και το λαμπακι της μητρικης.Δεν εχω πειραξει καθολου το bios δεν του εχω κανει update.αΜηπως φταιει αυτο;απο ραμ εχω ddr2 4g 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chris1212 είπε

δεν εχει γινει ποτε bios update ειναι ακριβως ετσι οπως τον πηρα

Τότε κάνε, αυτό είναι το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι.το μονο θεμα μου ειναι οτι δεν γνωριζω πως να κανω bios update ,το ψαχνω σε youtube.ελπιζω  ο ε8400 οτι θα εχει αρκετη διαφορα απο αυτον τον επεξεργαστη που εχω τωρα,

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λίγο καθυστερημένη η απάντηση αλλά η κίνηση που έκανες ήταν τελείως fail.

είναι σα να αφήνεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο 15ετίας για να πάρεις ένα μεταχειρισμένο 12ετίας. μια τρύπα στο νερό δηλαδή.

Επειδή ήμουν κι εγώ σε παρόμοια φάση, σε αυτή την περίπτωση η καλύτερη επιλογή (αν εξαιρέσουμε τους xeon) είναι οι quad.

Από τη στιγμή που η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα, δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος τον E8400. στα ίδια χρήματα πωλείται κι ένας Q6600. Που και πάλι δε συμφέρει διότι με ελάχιστα παραπάνω πας σε Q8xxx ή σε Q9xxx.

Για 5-10€ (τιμές ebay) διαφορά δε νομίζω να τίθεται θέμα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...