Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Σκοπεύω να αγοράσω TV 4K 43". Στο παρακάτω αρχείο θα δείτε τις 4 TV που έχω καταλήξει. Ουσιαστικά είναι 1 Samsung και 1 LG και οι προηγούμενες εκδόσεις αυτών.

https://www.public.gr/productcomparison/compareProducts.jsp?category=cat2810338pp&compare=prod9020345pp%2Cprod9230065pp%2Cprod9020344pp%2Cprod9091019pp

Παρακαλώ για την βοήθεια σας για τα παρακάτω:

1)Επειδή έχω ήδη μία TV και είναι στα 120 HZ, δεν μπορώ να καταλάβω πόσα HZ είναι αυτές οι τηλεοράσεις(True Motion 100  και 1300 pqi),

2)Όταν είδα από κοντά τις TV μου έκανε εντύπωση ότι οι Samsung είναι πιο φωτεινές από τις LG. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο,

3)Δεν με ενδιαφέρει το gaming,

4)Ποια θεωρείτε ότι έχει καλύτερο ήχο?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1, αυτες που κοιτας ειναι ολες  60ΗΖ πανελ.  αναλογα ποια TV εχεις. δεν ειναι ολες, πραγματικα 120ΗΖ, ακομα κι αν γραφουν 400-800 ....!!  η διαφορα στο εγγενες 120ΗΖ πανελ, ειναι στην πιο ομαλη κινηση.  

2, ειναι ολες της ιδιας σειρας στην ουσια. δεν ειναι προηγουμενες εκδοσεις. 

3 Ολες -πλην της 7122 που εχει VA πανελ- εχουν IPS. το VA δινει καλυτερο μαυρο και χρωματα, ενω το IPS καλυτερες γωνιες θεασης..! 

4 ΗΧΟ:  η LG απο οσα εχω διαβασει υποστηριζει περισσοτερα φορματ. η SAMSUNG τελευταια δεν υποστηριζει το DTS (αν θυμαμαι σωστα).  

ερωτηση:   μονο 43αρες κοιτας...?  δεν χωραει μεγαλυτερη 48-49-50?

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

1. H TV που έχω είναι LG--> https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-42lb5800-42-smart-led-full-hd/prod5940593pp/

Οπότε εννοείς ότι στις τηλεοράσεις που σου δείχνω η ομαλότητα τις κίνησης θα είναι χειρότερη σε σχέση με αυτήν που ήδη έχω?

2. Χωράει και μεγαλύτερες αλλά το budget είναι συγκεκριμένο και επίσης σημαντικό κριτήριο είναι να είναι μια γνωστή μάρκα (έχω την εντύπωση ότι Samsung και LG είναι οι καλύτερες) .

Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο?

Δημοσ.

Και αυτη που εχεις τωρα,  60ΗΖ ειναι το πανελ. αρα δεν θα ειναι χειροτερη η καινουρια.  μαλλον, καλυτερη, λογω νεοτητας..! αλλα αυτο ειναι κατι που το βλεπεις μονο στην πραξη.

οταν μιλαμε για NATIVE ΗΖ, εννοουμε ποσα ΗΖ ειναι το πανελ, χωρις τις τεχνικες πολλαπλασιασμου. οταν βλεπεις 400MCI-PQI κλπ, ΔΕΝ εννοουν τα πραγματικα HZ του πανελ. 

θα σου ελεγα να πας να δεις και τις HISENSE οι οποιες εχουν VA panel και υποστηριζουν και DTS, αν σε ενδιαφερει.   

τωρα οσον αφορα προτασεις. πρεπει εξ αρχης να αναφερεις -κυριως-  ΜΠΑΤΖΕΤ, αν η αγορα θα γινει απο συγκεκριμενα καταστηματα ή αν μπορεις να ψωνισεις απο οπουδηποτε (επειδη βλεπω ενα καταστημα που δινεις παραδειγματα), και τι χρηση θα γινετε στην τηλεοραση.  ειναι αλλο να θες να βλεπεις 80% του χρονου, ταινιες και σειρες, και αλλο το να παιζει απλα τηλεοραση καθε μερα...!! 

Δημοσ.

Το budget ειναι 350-400€. Δεν έχω θέμα με τα καταστήματα αν και θα προτιμούσα να την δω πριν την παραλάβω. Βλέπουμε αρκετές ταινίες και σειρές. Οπότε δεν θέλουμε μια τηλεόραση που απλά να παίζει όλη μέρα συμβατικούς σταθμούς. 

Από αυτές που αρχικά παρέθεσα ποια θεωρείς ότι είναι καλύτερη. Έχεις να προτείνεις και καμία άλλη που πιθανόν εγώ να μην έχω βρεί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...