parlapipas25 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Υπαρχουν κι αλλες καλες σειρες.Νarcos,fargo,better call saul κι αλλες που δεν θα εχω δει. 1
DimosMcLaren Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Το μόνο που με χάλασε στη σειρά είναι που δεν πέθανε με κάποιο βασανιστικό τρόπο η skyler 😈😈😈 Ωραία σειρά από τις καλύτερες που έχω δει. Αν και όπως είπαν τα παιδιά σε προηγούμενα σχόλια έχει αργή εξέλιξη στην αρχή. Στην πρώτη θέση έχω το True Detective Season 1 εκεί o Matthew έδωσε ρέστα !!!!
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 2 hours ago, DimosMcLaren said: Το μόνο που με χάλασε στη σειρά είναι που δεν πέθανε με κάποιο βασανιστικό τρόπο η skyler 😈😈😈 Γιατί να θες να πεθάνει και μάλιστα βασανιστικά η Skyler; 1
speedy23 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Ε τωρα τι ψαχνεις και συ...Εχουμε δει τον Γουολτερ να εχει κανει τρισχειροτερα πραγματα αλλας ας μισησουμε περισσοτερο την Skyler. Η απαντηση της Anna Gun τοτε ηταν spot on https://www.businessinsider.com/anna-gunn-why-fans-hate-skyler-breaking-bad-2013-8?op=1 3
totalius Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 2η φορα κ για εμένα με την ευκαιρια της καραντίνας κ του Netflix . Το ιδιο απολαυστική με τη 1η κ με καποιες λεπτομέρειες που δεν ειχα παρατηρήσει παλιά . Δεν υπαρχει αντίστοιχης ποιότητας σειρά αυτη την εποχή οσο κ να ψάξει κανείς . 1
p4n0s86 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μήπως να άλλαζε και ο τίτλος σε σκέτο Breaking Bad ρε παιδιά; Δεν χρειάζεται πόλωση και φανατισμός, υποκειμενικό είναι το θέμα.
crom251 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετρια σειρα και απιστευτα υπερτιμημένη. Αν και απο οτι βλεπω απο τις απαντησεις στους ...μισους περιπου δεν αρεσε και ιδιαιτερα. Οι ερμηνειες κλπ ειναι καλες, αλλα δεν αρκει αυτο για να ειναι μια σειρα καλη. Καλα για θεαση 2η φορα δεν το συζηταμε καν... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από crom251 2 2
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, crom251 said: Μετρια σειρα και απιστευτα υπερτιμημένη. Αν και απο οτι βλεπω απο τις απαντησεις στους ...μισους περιπου δεν αρεσε και ιδιαιτερα. Οι ερμηνειες κλπ ειναι καλες, αλλα δεν αρκει αυτο για να ειναι μια σειρα καλη. Καλα για θεαση 2η φορα δεν το συζηταμε καν... Συμφωνώ, αν εξαιρέσουμε τις καλύτερες ερμηνείες του σύμπαντος της pro-BCS εποχής, το απίστευτο σενάριο, μερικούς από τους βαθύτερους χαρακτήρες που έχουν υπάρξει σε οποιοδήποτε medium δυτικής προέλευσης, τις ατάκες που δεν καταλαβαίνεις από που σου έρχονται και το συναισθηματικό παιχνίδι με το οποίο σου πηδάει τον εγκέφαλο ο Vince σε όλη τη διάρκεια της σειράς, ναι είναι μια μάλλον μέτρια σειρά. Οριακά καλύτερη από το Casa de Papel θα έλεγα. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από Malthador 3
totalius Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Περιμένω απο όποιον βρίσκει μέτρο το BB να μου πει κ μια αντίστοιχη τωρινή σειρά που ειναι καλυτερη
kon1to Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 για μενα απο ενα σημειο και μετα η σειρα το κουραζε χωρις λογο... δηλαδη πανω που εβγαιναν στο ξέφωτο, ξαφνικα φέρονταν αλλοπρόσαλλα και ξαναεμπλεκαν πάλι... γενικα η κοντρα Walter & Jessie στους τελευταιους κυκλους μου φανηκε εντελως ανεδαφική, αλλα το τελος συνολικα με ικανοποιησε... συνολικα ηταν μια καλή σειρά, μια πολύ καλή σειρά αν θέλεις, αλλα δεν μπορω να καταλάβω γιατι είχε χτίσει τόσο μεγάλο hype και γιατί θεωρείται κορυφαία... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Mr Robot,Better Call Saul,River,Chernobyl,X-Files,Happy Valley,House of Cards,Game Of Thrones,Sopranos,Deadwood,Daredevil.Είναι καλύτερες;Όχι.Αλλά ούτε και το BB είναι καλύτερο από αυτές(αυτές έχω δει αυτές αναφέρω).Ειδικά αν θέλουμε να μιλήσουμε για ερμηνείες.Δες τον Rami Malek στο Mr Robot,τον Stellan Skarsgard στο River,την Sarah Lancashire στο Happy Valley ,τον Spacey στο House of Cards και τον Jared Harris στο Chernobyl και το Terror και κάνε σύγκριση.Αυτό που θέλω να πω είναι οτι πολύ καλό το BB αλλά μας τα έχετε κάνει τσουρέκια.
Bourdoulas Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 55 λεπτά πριν, Solatorobo είπε Mr Robot,Better Call Saul,River,Chernobyl,X-Files,Happy Valley,House of Cards,Game Of Thrones,Sopranos,Deadwood,Daredevil.Είναι καλύτερες;Όχι.Αλλά ούτε και το BB είναι καλύτερο από αυτές(αυτές έχω δει αυτές αναφέρω).Ειδικά αν θέλουμε να μιλήσουμε για ερμηνείες.Δες τον Rami Malek στο Mr Robot,τον Stellan Skarsgard στο River,την Sarah Lancashire στο Happy Valley ,τον Spacey στο House of Cards και τον Jared Harris στο Chernobyl και το Terror και κάνε σύγκριση.Αυτό που θέλω να πω είναι οτι πολύ καλό το BB αλλά μας τα έχετε κάνει τσουρέκια. Εχεις δίκιο. Πολύ καλές οι σειρές που αναφέρεις. Με εξαίρεση το better call saul . . . . ΣΑΝ ΤΟ BREAKING BAD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
vsl Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Προτείνω 62 μέρες ban για όλους τους ασέβαστους που δε συμφωνούν ότι μετά το Breaking Bad... το χάος.
xx1100 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Στις 26/4/2020 στις 10:55 ΜΜ, Edel είπε Υπάρχει και λέγεται better call saul Το BCS είναι επισης εξαιρετικό. Νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον να το δει κανείς πριν το BB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα