adi32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Είναι η μόνη σειρά που έχω δει που όσο πάει γίνεται καλύτερη και κορυφώνεται στο τέλος. Όλες οι άλλες είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά μετά την 3η σεζόν ΠροτεινωBates motel 2
kon1to Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Προσωπικά πιστεύω, αν και άντεξα να το δω μέχρι το τέλος, οτι είναι χαρακτηριστική περίπτωση σειράς που όσο προχωράει ξεχειλώνει και χαλάει... θα μπορούσε να είχε τελειώσει και γρηγορότερα... Πολύ καλύτερο το Better Call Saul 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Capt.staros είπε Και εγω δεν θα μπορουσα να το ξαναδω το breaking bad(βασικα οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να περασω το μαρτυριο της πρωτης σαιζον με αποθαρρυνει). Δες και το line of duty επισης εξαιρετικο. Είχα διαβάσει καλά σχόλια για το line of duty αλλά δεν έτυχε να το δω.Θα το τσεκάρω.
Andre7w Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, kon1to είπε Προσωπικά πιστεύω, αν και άντεξα να το δω μέχρι το τέλος, οτι είναι χαρακτηριστική περίπτωση σειράς που όσο προχωράει ξεχειλώνει και χαλάει... θα μπορούσε να είχε τελειώσει και γρηγορότερα... Πολύ καλύτερο το Better Call Saul Πολύ καλό το Better Call Saul, αλλά δεν θα ελεγα ότι είναι καλύτερο απο το Breaking Bad. Βέβαια να πω την αλήθεια, προσωπικά βλέπω BCS, περισσότερο για χαρακτήρες όπως ο Mike, Tuco, και φυσικά Gus. Δεν το συζητώ ο Bob Odenkirk είναι κορυφαίος ηθοποιός αλλά θα μου άρεσε περισσότερο το prequel να ήταν για την ιστορία του Gus. Με τον επικό τίτλο "Los Pollos Hermanos" 😆 1
Zerg13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κανει κοιλια σε αμερικανικο στυλ σε καποιες φασεις. Μοιαζει με σαπουνοπερα καποιες στιγμες, να πω την αληθεια. 10/10 για τοτε που βγηκε, 9/10 για σημερα. Πολλοι την βλεπουν λιγοι την καταλαβαινουν σε βαθος. Ειναι σειρα επιτομη στις ανθρωπινες σχεσεις. Εχει θεατρικους χαρακτηρες οπως η γυναικα του Heizenberk τυπου Μακβεθ. Σπανια σειρα, unique αλλα οχι το χαος μετα, υπερβολες. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από Zerg13 3
costacurta Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Στις 26/4/2019 στις 10:00 ΠΜ, 26ska είπε Ε έχεις κολλήσει κ εσύ, 3 φορές την ίδια σειρά... Δες το soprano, το oz, το shield, τόσες σειρές υπάρχουν. The wire πες του να δει 4
26ska Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, costacurta είπε The wire πες του να δει Δύσκολη σειρά το the wire... Μπορεί να μη του αρέσει, είναι ντοκιματεριστικο στυλ και η εικόνα κάπως παλιά.
star12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Βρε δες το Casa de papel και μετα θα λες Breaking WHO?
KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 23 ώρες πριν, costacurta είπε The wire πες του να δει +1 για Wire. 51 λεπτά πριν, star12 είπε Βρε δες το Casa de papel και μετα θα λες Breaking WHO? το λαχταριστο booty της Τοκυο θα τον κανει να αλλαξοπιστησει, ε; 😋
26ska Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, star12 είπε Βρε δες το Casa de papel και μετα θα λες Breaking WHO? Σιγά ούτε καν υπάρχει σύγκριση, άλλο επίπεδο το breaking bad!
zanskou Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, star12 είπε Βρε δες το Casa de papel και μετα θα λες Breaking WHO? Ωραίο και το casa de papel, δε λέω, αλλά καμία σχέση πραγματικά με το breaking bad. Μακράν καλύτερο το δεύτερο κυρίως σεναριακα, αλλά σε επίπεδο ηθοποιών
ougxar Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Απο τους πιο αχωνευτους χαρακτηρες ολοι τους εκει μεσα,επισης the wire says hello 1
adi32 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Ποιο casa de papel? Το σάπιο σκουπίδι του lidlflix? 2
di maria kun Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δεν ξέρω αν πρόκειται για τρολ αλλά και μόνο που αναφέρετε το καζα στο ίδιο θέμα με το breaking bad και το the wire εγώ κύριοι αποχωρώ 2
Evilsmile Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Στις 27/4/2019 στις 11:28 ΠΜ, kon1to είπε Προσωπικά πιστεύω, αν και άντεξα να το δω μέχρι το τέλος, οτι είναι χαρακτηριστική περίπτωση σειράς που όσο προχωράει ξεχειλώνει και χαλάει... θα μπορούσε να είχε τελειώσει και γρηγορότερα... Πολύ καλύτερο το Better Call Saul αυτος ο τυπος εχει δικιο Στις 27/4/2019 στις 11:11 ΠΜ, adi32 είπε Είναι η μόνη σειρά που έχω δει που όσο πάει γίνεται καλύτερη και κορυφώνεται στο τέλος. Όλες οι άλλες είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά μετά την 3η σεζόν ΠροτεινωBates motel αυτος ο τυπος εχει αδικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα