tanagra Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο δωμάτιο μου εχω ενα πολυμπριζο και πανω σε αυτό φορτίζω το κινητό μου ( δεν υπάρχουν αλλεσ συσκευές πάνω στο πολυμπριζο ). Λοιπόν για περιπου μια εβδομάδα νομιζα οτι εχει χαλάσει η μπαταρια απο το κινητο μου! Γενικά αυτο το εχω δοκιμασει σε ολεσ τισ πριζες του δωματίου και βλέπω πωσ αργει πολύ να φορτίσει, και αν το φορτίζω και ταυτόχρονα κάθομαι με αυτό πχ στο ίντερνετ θα πέφτει κατά 1% κάθε 4-5 λεπτά μέχρι να μηδενισει ! Σήμερα λοιπόν έτυχε να το βάλω στην πρίζα του πλυντηρίου ρούχων να φορτίζει και έπαθα πλάκα ! Φόρτιζε!!!!! Και μάλιστα πανγρήγορα!! Μόλις το είδα αυτό το έβγαλα απο αυτην την πρίζα και για δοκιμή το έβαλα για λιγο στο δωμάτιο για 2:30 λεπτά και απο 11% πήγε στα 12% , πάω μετά στην πρίζα του μπάνιου ( του πλυντηρίου ρούχων ) παλι για 2:30 λεπτά και είχε πάει απο 12% στα 16%!!! Εντομεταξει σπουδάζω ηλεκτρολόγος αλλα είμαι ακόμα σε μικρό έτος και δεν τα ξέρω αυτά. 😄😅 Λεω εντάξει λόγια έχει να κάνει που ειναι και ενισχυμενη η πρίζα, αλλα τόσο πολυ πια ; Πιστεύω οτι μπορει να φταίει τίποτα στον πίνακα καμία ασφάλεια ; δεν ξέρω ; γενικά το σπίτι εχει παλιά εγκατάσταση και νομίζω εχει και μερικές ελλειψεις! 😓 Το σπίτι είναι δυοροφο Αυτός είναι ο πίνακας του πάνω οροφου οπου εκεί είναι και το δωμάτιο και το μπάνιο : https://drive.google.com/file/d/1syZXWRaUFrSdHD8fOSmmVdIs47RlHtGc/view?usp=drivesdk Οποίος ξέρει αν μπορεί ας μου δώσει το φως του για να ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει γιατί αλλιώς όποτε θέλω φόρτιση θα πρέπει να το βάζω στο μπάνιο μόνο Ευχαριστώ παρα πολύ !!!!!!!! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από tanagra
isay Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Εχω την έντονη υποψία οτι κοιτάς σε λάθος πλευρα και οτι δε φταίνε τα ηλεκτρολογικά σου, αλλα κάτι απο εκει και πίσω, δηλαδη φορτιστης-καλώδιο-βύσμα usb- κινητο. Βρες (δανείσου/αγορασε/κλπ) ένα πολύμετρο, ρυθμισε το να μετρας εναλλασσόμενη ταση και μετρα φαση-ουδετερο στις πριζες και στο πολύπριζο. Αν έχεις οτιδηποτε αναμεσα σε 220-235V AC τα ηλεκτρολογικα σου ειναι μια χαρα για να φορτιζεις κινητα, οποτε άρχισε με δοκιμες αλλων τμηματων να δεις που ειναι το προβλημα.
tanagra Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, isay είπε Εχω την έντονη υποψία οτι κοιτάς σε λάθος πλευρα και οτι δε φταίνε τα ηλεκτρολογικά σου, αλλα κάτι απο εκει και πίσω, δηλαδη φορτιστης-καλώδιο-βύσμα usb- κινητο. Βρες (δανείσου/αγορασε/κλπ) ένα πολύμετρο, ρυθμισε το να μετρας εναλλασσόμενη ταση και μετρα φαση-ουδετερο στις πριζες και στο πολύπριζο. Αν έχεις οτιδηποτε αναμεσα σε 220-235V AC τα ηλεκτρολογικα σου ειναι μια χαρα για να φορτιζεις κινητα, οποτε άρχισε με δοκιμες αλλων τμηματων να δεις που ειναι το προβλημα. Καταλαβαίνω τι λες και ναι εχεισ δίκαιο θα το κάνω! Απλά και εγώ με το ιδιο κινητό το ιδιο φόρτιση το ίδιο βύσμα τοποθετησα και στις 2 πρίζες πως γίνετε η κάθε μια να μου δίνει αλλα αποτελέσματα ; αν ειχε πρόβλημα το κινητό ή το βύσμα ή οτιδήποτε τέτοια θα το ειχε βγάλει και στισ 2 περιπτώσεις
Joshua21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μήπως στο μπάνιο φορτίζει πιο γρήγορα επειδή όταν φορτίζει εκεί δεν το χρησιμοποιείς ταυτόχρονα? Πάντως αν έχεις android μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή ampere, έτσι μπορείς να δεις αν όντως σε κάποια πρίζα φορτίζει με πολύ περισσότερο ρεύμα.
tanagra Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Οχι με την ίδια χρήση σου έλεγα. Ναι δίκαιο έχεις την εφαρμογή αυτήν εντομεταξει την έχω στο κινητό μου θα το δοκιμάσω
isay Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, tanagra είπε Καταλαβαίνω τι λες και ναι εχεισ δίκαιο θα το κάνω! Απλά και εγώ με το ιδιο κινητό το ιδιο φόρτιση το ίδιο βύσμα τοποθετησα και στις 2 πρίζες πως γίνετε η κάθε μια να μου δίνει αλλα αποτελέσματα ; αν ειχε πρόβλημα το κινητό ή το βύσμα ή οτιδήποτε τέτοια θα το ειχε βγάλει και στισ 2 περιπτώσεις Κι αν το βύσμα-καλώδιο-φορτιστης-κινητο έχουν κάποιο προβλημα και η γωνία που το κουμπώνεις δημιουργεί ή λύνει το προβλημα; Εχω δει κυριολεκτικά ΟΛΕΣ αυτες τις περιπτωσεις προβληματικης τροφοδοσιας Για αυτο σου ειπα νωριτερα οτι κάνεις επιμερους δοκιμες με αλλα εξαρτήματα και παρατηρεις αποτελεσματα.
christakos07 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκίμασες το απλούστερο όλων; Αφαίρεση του πολύμπριζου και άμεση φόρτιση στο ρευματοδότη(πρίζα ); Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από christakos07
Joshua21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, christakos07 είπε Δοκίμασες το απλούστερο όλων; Αφαίρεση του πολύμπριζου και άμεση φόρτιση στο ρευματοδότη(πρίζα ); Λες κάθε φορά που δοκίμαζε άλλη πρίζα στο ίδιο δωμάτιο, να τη δοκίμαζε μαζί με το πολύμπριζο? Χμμ... τώρα που το ξανασκέφτομαι, γιατί όχι?
christakos07 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Λες κάθε φορά που δοκίμαζε άλλη πρίζα στο ίδιο δωμάτιο, να τη δοκίμαζε μαζί με το πολύμπριζο? Χμμ... τώρα που το ξανασκέφτομαι, γιατί όχι? Διάβασα στα γρήγορα το κείμενο του και δεν πρόσεξα ότι έκανε δοκιμές. Ας απαντήσει πάντως
tanagra Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Οχι δικο μου λαθοσ που ανεφερα το πολυμπριζο! Γενικα στο δωμάτιο δεν περνώ τόσο όσο στο μπάνιο το δοκιμασα και τώρα πάλι και το ξανα είδα Έκανα και δοκιμή με το ampere του κινητού και σχεδόν παρόμοια αποτελέσματα
christakos07 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Άλλες ηλεκτρικές συσκευές λειτουργείς στο δωμάτιο; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από christakos07
isay Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Η ολη φάση μου θυμίζει το παρακάτω ανεκδοτο: Πάει ένας στο γιατρό και αγγίζοντας με το δαχτυλο διαφορα σημεία του σώματος, λεει στο γιατρό -Γιατρέ εδώ πονάω -Και εδώ πονάω -Και εδώ Α, και εδω και εδω Τι έχω; Απάντηση του γιατρού : -Σπασμένο δάχτυλο @tanagra Ρε μπας και το κινητό σου είναι χτυπημένο;
christakos07 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Ε ωραία. Συνέχισε τη φόρτιση στο μπάνιο 2 λεπτά πριν, tanagra είπε Όχι
tanagra Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Χαχαχ 😂😂 ναι σπασμένο ειναι βασικα Ραγισμένο αλλά που κολλάει αυτό ;!!!!' δεν γίνετε σε καθε πρίζα να περνω αλλα αποτελέσματα ; τι φτεω εγω ; λογικά οι πριζεσ φταίνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα