lsha Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειμαι σιγουρος οτι εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση αλλα τι να κανουμε Λοιπον,εχω 24mbps συνδεση wind router :ZYXEL VMG1312-B10D αλλα παρουσιαζονται πολυ υψηλα ms σε games p paizw px word of warcraft ,lol kai overwatch 90+ παιρνω τηλλ σε wind και μ λενε οτι δεν υπαρχει θεμα ολα δουλευουν "κανονικα" μπορω να κανω εγω κατι για να βελτιωθει η αποδοση? Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από lsha
isay Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 μπορουμε να "κανουμε" ενα search ... Πάρε τη wind και ζητα να σε βάλουν σε fast path. Αν εισαι ήδη σε fast path τοτε η μονη σου επιλογη ειναι η αλλαγή εταιρείας το ping 31ms θεωρείται πολύ καλό. Αν τα 90αρια τα βλεπεις σε συγκεκριμένα παιχνιδια, δεν φταιει η wind αλλά ο server του παιχνιδιου 1
imblish Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Λογικά πάντως στα 31ms παίζει σε Interleaved γιατί εγώ μετά από fast path έπεσα στα 16ms απο 30+
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 το ευκολο ειναι να κανει καποιος Ping σε dns.αμα παρει κατω απο 10 ειναι Fast/fast.αμα εχει κανα 30+ ειναι Interleave/interleave και μετα αν δει κατι ενδιαμεσο(σε dns παντα) μπορει να ειναι interleave/fast 13 minutes ago, imblish said: Λογικά πάντως στα 31ms παίζει σε Interleaved γιατί εγώ μετά από fast path έπεσα στα 16ms απο 30+
imblish Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 τι εννοεις fast/fast και interleave/fast ? εγω παντως το αντιστοιχο test(athens) μου βαραει 14-16μσ
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 11 minutes ago, imblish said: τι εννοεις fast/fast και interleave/fast ? εγω παντως το αντιστοιχο test(athens) μου βαραει 14-16μσ οταν μπαινεις μεσα στο ρουτερ πρεπει να σου λεει καιγια το Upload αν εισαι Fast και για το download.η Cosmote απο default βαζει Fast το Upload και Interleave to download.αν εισαι Fast fast θα πρεπει με Dns και παντα με ethernet για να ειμαστε τυπικοι να εχεις κατω απο 10ms με dns.
infin1tyGR Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 DNS εννοείς το πρώτο hop φαντάζομαι. Γιατί δεν χρησιμοποιούν όλοι τον DNS του παρόχου.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 6 minutes ago, infin1tyGR said: DNS εννοείς το πρώτο hop φαντάζομαι. Γιατί δεν χρησιμοποιούν όλοι τον DNS του παρόχου. Ping στον dns του παροχου ή γενικως ελληνικου παροχου. το να κανεις δοκιμη το Ping σου με dns στην αλλη ακρη του κοσμου δεν εχει νοημα.σκοπος ειναι να εχουμε κατι συγκρισιμο.οταν εμπλεκεται και hop στο εξωτερικο δεν εχει νοημα. το πρωτο Hop δεν ειναι ο Dns αλλωστε αλλα η συσκευη που θα βγεις σε tracert. ο dns θα κανει το Resolve. εννοω να κανεις Ping πχ ping ns1.otenet.gr ping 194.219.227.2 (dns forthnet) αν κοντα 30 = Interleave. αν κατω απο 10 = Fast
infin1tyGR Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Ναι, το ξέρω. Ή μπορείς απλώς και ένα tracert οπουδήποτε και να δεις το 1ο hop (ξέρω ότι δεν είναι ο DNS, αλλά δεν έχει σημασία), αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο DNS του παρόχου σου.
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 2 minutes ago, infin1tyGR said: Ναι, το ξέρω. Ή μπορείς απλώς και ένα tracert οπουδήποτε και να δεις το 1ο hop (ξέρω ότι δεν είναι ο DNS, αλλά δεν έχει σημασία), αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο DNS του παρόχου σου. Λογικα δεν ειμαι σπιτι να το δοκιμασω στο tracert το πρωτο hop θα είναι η Ip του Router . αλλα και να μην ξερει καποιος τον dns του παροχου και σε αλλο παροχο να κανει θα πρεπει να βγαλει τα ιδια σχεδον. Otenet =ns1.otenet.gr forthnet = teiresias.forthnet.gr hol = ns1.hol.gr cyta=ns2.cyta.gr vodafone =ιδιοι με Hol οσο ξερω. δεν βρηκα κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα