Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχουν παιξει πολυ καλα μηχανικα για ολα τα γουστα σε τιμες κατω των 70 ευρω τον τελευταιο χρονο και χουμε παρει ολοι:P αρκετοι και περισσοτερα απο ενα.

το wow factor για το συγκεκριμενο πληκτρολογιο ειναι μονο για καποιον που δεν εχει ψαχτει καθολου.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

μηπως θες και τσαμπα? τραβα παρε με 100-200 τα εχεις φαινεται εσυ 

Σιγά μην θες 500!

https://tinyurl.com/y47plvn2

https://tinyurl.com/y58qckph https://tinyurl.com/yyjpgr4l https://tinyurl.com/y668f7nghttps://tinyurl.com/yyv5uok2 

P.S: Turbo X με λεφτά ούτε...στυλό, μόνο τσάμπα και αν!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 4
Δημοσ.

Δυστυχώς όταν έχει μαυρίσει κάτι δύσκολα φεύγει η ρετσινια. Και τέλειο να είναι μόνο το όνομα φτάνει. Ούτε για δώρο δεν το εμπιστεύομαι. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συγνώμη ρε φίλε , αλλά 40€ δεν είναι προσφορά για προϊόν Κίνας (εισαγωγής Μόνο πλαίσιο).

Η μόνη σύγκριση που μπορεί να γίνει είναι με άλλα αντίστοιχα κινέζικα που και φθηνότερα είναι από όσο είδα ! αλλά και έχουν πολλές αξιολογήσεις ( ως προς την απόδοση , λειτουργία , αξιοπιστία) ... τώρα τα επώνυμα δεν υπάρχει περίπτωση να τα πλησιάζει καν.

Και επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιος θα πει θέλω να πάρω κάτι τώρα όχι να περιμένω 2 μήνες να βγει κάποια super προσφορά νομίζω απάντησε με το πάνω μαύρο σε αυτό. 

Για να ήταν προσφορά θα έπρεπε να έπαιζε στα χρήματα εκείνου που βγάζει συνέχεια το eshop και πάλι (για  εκείνο έχουμε και ένα δείγμα αν είναι καλό).

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Απο μαγαζι για χαζους με μονιμο καπελο 10 εως 30% πανω απο skroutz και εξωτερικο, ουτε χαρτι εκτυπωτη. 

οντος ειναι ψηλες τιμες, αλλα εαν εισαι οκ πελατης καλο κατεβαζει σκρουτς τιμες. 

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, oceanborngr είπε

Απο μαγαζι για χαζους με μονιμο καπελο 10 εως 30% πανω απο skroutz και εξωτερικο, ουτε χαρτι εκτυπωτη. 

Το χαρτί το πράσινο για επιχειρήσεις είναι πολύ καλό...  Να λέμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη... 

Κατα τα λοιπά το πληκτρολόγιο φαίνεται ίδιο με αυτά που έχουμε πάρει κατά καιρούς από Κίνα 19-23€

• Like 1
Δημοσ.

Μην κολλάτε στο όνομα μόνο. Εγώ θα το απέφευγα γιατί δεν λέει ποιους διακόπτες έχει. Οι "ανθεκτικοί μπλε" δεν μου λένε κάτι.

Σ' αυτά τα λεφτά (2-3€ παραπάνω) πας σε Motospeed CK104 που είναι μια χαρά δοκιμασμένο πληκτρολόγιο με Outemu διακόπτες (απ' αυτό γράφω). Στα 37€ υπάρχει και το GENESIS NKG-0946 στο e-shop (χωρίς RGB) με κόκκινους Outemu.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον προλαλησαντα.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι προϊόν ειναι.Μην κολλάτε σε ένα όνομα.Ας πούμε παλιότερα το πλαίσιο έφερνε κουτιά coolermaster σαν turbox,θα τα βγάλουμε άχρηστα για μια ετικέτα?Εξάλλου σιγά τις αντιπροτάσεις που ειπώθηκαν...Το Thor 300 που στους μισούς τα έχει παιξει,που και κοντά σε τιμή είναι μιας και είναι το mousepad στην μεση και το rgb λείπει για κάποιους.Τα κινέζικα που δεν είναι το ίδιο εύκολο για όλους μιας και πιθανώς υπάρχει θέμα με τελωνείο η εγγύηση.Το ck104 τίμια επιλογή και κατά τα άλλα πολύ δύσκολα παίζει προσφορά σε καλό πληκτρολόγιο εκεί κοντά.Προσφορα πάντως εννοείται δεν είναι αλλά αυτό το hate πια...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, spy94 είπε

Συμφωνώ με τον προλαλησαντα.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι προϊόν ειναι.Μην κολλάτε σε ένα όνομα.Ας πούμε παλιότερα το πλαίσιο έφερνε κουτιά coolermaster σαν turbox,θα τα βγάλουμε άχρηστα για μια ετικέτα?Εξάλλου σιγά τις αντιπροτάσεις που ειπώθηκαν...Το Thor 300 που στους μισούς τα έχει παιξει,που και κοντά σε τιμή είναι μιας και είναι το mousepad στην μεση και το rgb λείπει για κάποιους.Τα κινέζικα που δεν είναι το ίδιο εύκολο για όλους μιας και πιθανώς υπάρχει θέμα με τελωνείο η εγγύηση.Το ck104 τίμια επιλογή και κατά τα άλλα πολύ δύσκολα παίζει προσφορά σε καλό πληκτρολόγιο εκεί κοντά.Προσφορα πάντως εννοείται δεν είναι αλλά αυτό το hate πια...

Αν είχε καλούς διακόπτες θα το έλεγε ( δεν θα έλεγε μπλε ) . 

Νόμος του Μάρκετινγκ

Δεν υπάρχει κανένα hate το προϊόν είναι χειρότερο ακόμα και σε προσφορά από το ck104 που μπορείς να το πάρεις όποτε θες σε παρόμοια χρήματα χωρίς προσφορά και καλά. Τώρα το αν δίνουν μαζί και μια ξύστρα δώρο ( δεν το κάνει καλύτερη προσφορά ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βασικο που ξεχνατε ....ναι ειναι κινεζικο...ναι μπορει να μην ειναι τελειο....ναι μπορει να βρεις κατι ελαφρως καλυτερο απο skroutz ή απο τα βαθη της Κινας....στην ιδια τιμή

Αλλα .....

για 2 χρονια ....σου χαλασε?

ήταν Σαββατο 7ή Ωρα το απογευμα....

το Βουτάς και πας για Αμεση Αντικατασταση...

ή στην χειροτερη σε 2-3 μερς με courier  για Επαρχια....

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αλλα οταν εχουν παιξει πολυ καλα coolermaster masterkeys στο 60αρι και logitech και asus σε τιμες μεχρι 70 ευρω  και πολλοι λεγαμε meh κιολας, 

αλλα και αλλα με cherry διακοπτες γυρω στο 50αρι στον τελευταιο χρονο, αντιλαμβανεσαι οτι ειναι στην καλυτερη μετρια αγορα  σε αυτη τη τιμη για καποιον που δε θελει να ψαχτει πολυ.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

είχα πάρει το προηγούμενο μοντέλο από αυτό.... δεν άκουγε ένα πλήκτρο... ωχ  λέω, θα αρχίσουν, σου έπεσε, το έβρεξες, το πάτησες στραβά.... όμως.... το βλέπει  το παιδί στο σέρβις, πλαίσιο Πάτρας... ναι λέει έχει πρόβλημα.... σκέφτομαι, θα μου πει, αστο να το δούμε κτλ.....ζογκ... λάθος σκέψη.... μου λέει το παλληκάρι, δεν έχω το ίδιο, αλλά το nemesis, το θες με 5 ευρώ διαφορά;;;;.... ναι του λέω.... άμεση αντικατάσταση.....ψιλοέπαθα πλάκα, γιατί κι εγώ με τα τούρμπο χ είχα προκατάληψη, όπως κάποιοι προλαλήσαντες.

τώρα αν αξίζει, το nemesis, τι να σας πω.... μια χαρά παίζει ο μικρός, έχει τον ήχο που ήθελε, καλή απόκριση, ωραίος φωτισμός με προγραμματισμό, μακροεντολές από πρόγραμμα.... φαίνεται στιβαρή κατασκευή

υπάρχουν καλύτερα;... ναι

τώρα, χαρακτηρισμοί τύπου, είσαι χαζός που πήρε τούρμπο χ, είσαι κορόιδο που δεν πήρες το τάδε με 30, τα θεωρώ λίγο υπερβολικά για ένα προϊόν που το παίρνεις άμεσα και με εγγύηση και σε εύρος τιμής μέχρι 50 ευρώ.

για μένα, που είμαι μέσος χρήστης, τ αξίζει τα χρήματα του.

κι εγώ ήθελα razer, να πουλάει μούρη ο μικρός, αλλά..... μια χαρά και το τούρμπο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...